Philips Storcator de fructe si legume cu melc Avance Collection HR1895/80, 200 W, recipient suc 1 l, recipient pulpa 1 l, tehnologie MicroMasticating, gri/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de fructe si legume cu melc Avance Collection HR1895/80, 200 W, recipient suc 1 l, recipient pulpa 1 l, tehnologie MicroMasticating, gri/alb de la Philips

Tehnologie MicroMasticating


Fructele si legumele contin multe mii de celule care contin suc, vitamine si alte substante nutritive vitale. Tehnologia inovatoare MicroMasticating de la Philips este conceputa sa deschida celulele pentru a stoarce la maximum ingredientele tale preferate, ajutandu-te sa obtii pana la 90% din fructe in pahar, nu la gunoi.

 

Frunze, legume verzi si fructe lemnoase

 

 

Frunzele si legumele verzi bogate in fibre sunt si ele ingrediente foarte bune pentru sucuri sanatoase si toate pot fi procesate cu acest storcator. Iarba de grau, spanacul si multe altele pot aduce un plus de sanatate sucurilor cu ajutorul tehnologiei MicroMasticating. Poti chiar sa adaugi anumite fructe lemnoase pentru uleiurile si substantele nutritive din ele.

 

 

QuickClean intr-un minut


Avand un design cu o demontare usoara si componente fara rame, acest storcator se curata usor numai cu apa de la robinet. Pentru ca nu exista margini ascutite, fibrele sau particulele ingredientelor se curata in cateva secunde.

 

 

De la fructe moi pana la legume tari


Prepara sucuri sanatoase delicioase din fructe moi si legume tari. Poti stoarce toate combinatiile preferate si poti folosi acest produs chiar si pentru fructele cu amidon, care, de obicei, sunt greu de stors, cum ar fi banana si mango.

 

 

Functie de pre-curatare


Functia de precuratare este un program special care stoarce si ultima picatura de suc din storcator, curatandu-l in acelasi timp. Acest lucru te ajuta sa obtii tot ce este mai bun din fructe si legume fara sa pierzi cantitati mari de suc care se elimina la curatare.

 

 

Design fara sita


Designul unic fara sita permite sucului sa curga usor in pahar printr-un filtru care elimina ingredientele nedorite din suc si este atat de usor de curatat ca nu iti trebuie nicio perie.

 

 

Sistem inovator anti-picurare


Sistemul anti-picurare iti permite sa te opresti intre seriile de stoarcere si sa nu murdaresti blatul. Pur si simplu, apasa pe partea de jos a gurii de evacuare a storcatorului si, fara sa iti uzi degetele, sucul se va opri din curgere.

 

Caracteristici

Tip aparat Storcator de fructe & legume
Storcator cu melc Da
Putere (W) 200
Recipient pentru pulpa Da
Capacitate recipient pulpa 1 l
Capacitate recipient suc 1 l

Functii si accesorii

Sistem siguranta Da
Sistem anti-alunecare Da

Caracteristici tehnice

Culoare Alb cu gri
Material carcasa Plastic

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.