Storcator de citrice Russell Hobbs Explore 22890-56, 20 W, vas 1 l, 2 conuri, control ajustabil pulpa, alb/verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de citrice Russell Hobbs Explore 22890-56, 20 W, vas 1 l, 2 conuri, control ajustabil pulpa, alb/verde de la Russell Hobbs

Daca iubesti sa te trezesti cu un suc de fructe proaspat stors, atunci Storcatorul de citrice Explore face simpla si usoara savurarea sucului preferat, fara efort. E foarte simplu – apasa si lasa conurile rotative sa faca treaba pentru tine. 

Ideal pentru persoanele incepatoare sau acelea care doresc doar o operatiune simpla si rapida. Acesta are doua conuri rotative cu diferite masuri: unul mare pentru grepfruturi si portocale mari, si un con mai mic pentru lamai sau mandarine – acesta este perfect pentru stoarcerea sucului pentru diferite retete sau daca doar vrei sa adaugi putina aroma altor bauturi. 

Storcatorul de citrice Explore este special conceput pentru a extrage cantitatea maxima de suc cu putin efort, avand in plus si un control ajustabil pentru pulpa, astfel putand sa alegi cat de multa pulpa ajunge in sucul tau – ideal daca preferi sucul cu putina pulpa si perfect pentru cei care doresc o bautura mai fina. Acesta are un vas de plastic transparent cu capacitate de 1 litru si cu un varf pentru o turnare perfecta. Acest lucru inseamna ca poti prepara suc pentru intreaga familie si il poti servi imediat sau il poti depozita in frigider. Daca iubesti sucul de fructe proaspat stors, Storcatorul de citrice Explore va fi un aparat esential in bucutaria ta. 

Caracteristici

Vas de plastic transparent cu capacitate de 1 litru

Include 2 conuri: con mare pentru portocale/grepfrut, con mic pentru lamai/mandarine

Control ajustabil pulpa

Toate accesoriile sunt detasabile si lavabile la masina de spalat vase

Conuri cu rotatie inversa automata (se rotesc in ambele parti)

Varf pentru turnare perfecta

Spatiu pentru depozitarea cablului incorporat in baza

Capac de plastic transparent

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.