Russell Hobbs Storcator Ultimate 3 in 1 NOU/ blender,storcator fructe/legume/storcator citrice

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator Ultimate 3 in 1 NOU/ blender,storcator fructe/legume/storcator citrice de la Russell Hobbs

Avand un stil de viata agitat, e aproape imposibil sa ai o dieta sanatoasa. Insa, Storcatorul de fructe, legume si citrice Ultimate 3-in-1 te poate ajuta sa te bucuri de smoothie-uri si sucuri naturale delicioase, simplu si rapid, fara sa trebuiasca sa folosesti o sumedenie de aparate electrocasnice. In loc sa folosesti un storcarcator de fructe individual, un storcator de citrice si un blender, acum ai nevoie doar de Ultimate 3-in-1. Acesta nu va risipi nici un nutrient din fructele sau legumele tale preferate, fiecare vitamina din fructele presate ajungand in bautura ta preferata. Mai mult, avand o multime de functii, te poti distra si experimenta o sumedenie de noi retete.
 
Pe langa prepararea unor smoothie-uri delicioase, poti folosi Ultimate 3-in-1 ca un blender traditional cu care poti prepara serbet, sosuri si chiar supe. Storcatorul Ultimate 3-in-1 are o combinatie unica de accesorii si functii pe care nu le vei gasi la nici un alt aparat electrocasnic din lume. Cu ajutorul lui poti economisi timp, folosind doar un singur aparat, dar si bani, cumparand un singur aparat in loc de trei.
   
Cu ajutorul Storcatorului Ultimate 3-in-1 de la Russell Hobbs poti incerca sucuri simple pline de vitamine, smoothie-uri revigorante sau sa folosesti blenderul cand prepari cina la sfarsitul unei zile obositoare. Posibilitatile sunt nelimitate, iar Storcatorul Ultimate 3-in-1 isi va castiga cu siguranta locul in inima bucatariei oricarei familii cu un stil de viata sanatos.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fast juicer Presa electrica
Utilizat pentru Fructe Citrice Legume
Utilizare Rezidential
Material carcasa Plastic
Material recipient Plastic
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare Sistem de siguranta Lavabil in masina de spalat vase
Accesorii incluse Accesoriu impingere Container pulpa
Continut pachet 1 x accesoriu presa citrice 1 x accesoriu blender
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Trepte de viteza 1
Capacitate recipient suc 700 ml
Capacitate recipieint pulpa 1300 ml

DIMENSIUNI

Diametru tub 7.5 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.