Storcator de fructe Tefal ZE370138 Frutelia+, 400 W, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de fructe Tefal ZE370138 Frutelia+, 400 W, Alb de la Tefal

Storcator de fructe Tefal ZE370138 Frutelia+, 400 W, Alb
 
Storcatorul de fructe si legume Tefal Frutelia+: Sucuri proaspete si sanatoase

Prepara sucuri delicioase si proaspete cu usurinta cu storcatorul de fructe si legume Tefal Frutelia+. Orificiul de alimentare larg iti ofera posibilitatea de a introduce bucati mari de ingrediente, in timp ce puterea de 350 W, cele 2 trepte de viteza si functia Pulse iti va permite sa tai, mixezi si sa zdrobesti gheata cu usurinta. Filtrul din inox asigura performante de lunga durata, iar recipientul pentru pulpa de 950 ml este ideal pentru orice situatie. Designul compact ofera o depozitare usoara, in timp ce baza aderenta ofera siguranta in timpul utilizarii.
 
Rezultate rapide si usor de obtinut

Perfect pentru o utilizare de zi cu zi datorita orificiului de alimentare de mari dimensiuni ce permite introducerea bucatilor mari de legume si fructe pentru sucuri pline de savoare.
   
Design compact pentru confort maxim

Proiectat special pentru depozitare usoara, deisgnul compact te va ajuta sa economisesti spatiu pe blatul de bucatarie, ofeind in acelasi timp o utilizare zilnica usoara.
   
Performanta inalta si usor de utilizat

Puterea de 350 W, impreuna cu cele 2 trepte de viteza si functia Pulse permite sa tai, mixezi si zdrobesti gheata eficient, indiferent de ingredient.
   
Usor de curatat

Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare fara efort.
   
Caracteristici avansate

Recipientul pentru pulpa cu o capacitate de 950 ml este perfect pentru orice situatie.
   
Trasport si utilizare sigure

Designul inovativ dispunde de o baza aderenta pentru o utilizare perfecta pe suprafata blatului de bucatarie. De asemenea, storcatorul beneficiaza de 2 manere ergonomice pentru transport fara efort.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.