Storcator de fructe si legume Vortex VJE-K606S, 400W, inox - negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Storcator de fructe si legume Vortex VJE-K606S, 400W, inox - negru de la Vortex

Storcator de fructe si legume Vortex VJE-K606S, 400W, inox - negru

 

torcatorul de fructe si legume Vortex K606S e ajuta sa ramai in forma intreaga zi. Consuma la fiecare masa suc natural din fructe si legume si asigura-ti aportul necesar de vitamine. Astfel, traiesti sanatos si te bucuri din plin de viata.

Mai mult suc, mai putin efort

 

Tubul de alimentare al storcatorului cu diametrul de 7,5 cm, motorul de 400 W si cele doua trepte de viteza, te ajuta sa storci mai mult suc in vasul de 0.75L din orice leguma sau fruct. 

 

Siguranta pe primul loc

Pentru un plus de siguranta, motorul este prevazut cu un sistem automat de protectie. Previne accidentele, motorul nu porneste pana cand vasul nu este asezat in suport corespunzator. In cazul supraincalzirii, aparatul se va opri automat.

 

Sistem antialunecare

Stai fara griji, storcatorul nu va pleca de pe blatul din bucatarie. Baza sa este rezistenta la vibratii si este prevazuta cu mini-ventuze impotriva alunecarii. 

Spalare rapida

Dupa utilizare, demontezi cu usurinta fiecare compontenta pe care o cureti rapid sub un jet puternic de apa. Sita razatoare si cea de separare sunt construite din otel inoxidabil. 

 

Si resturile sunt utile

Dupa utilizare, nu arunca pulpa stransa in recipientul special de 1.5 L. Daca iti place sa mananci sanatos poti prepara cu pulpa ramasa delicioase fursecuri, placinte, chec sau briose. Mai mult, poti transforma pulpa ramasa in compost pentru plante, le va va ajuta sa creasca mai rapid si mai frumos. 



Caracteristici generale

Tip Storcator de fructe si legume
Capacitate cana suc (l) 0.75
Trepte de viteza 2
Sita Inox
Filtru Detasabil
Capac de protectie Da
Recipient detasabil de colectare a resturilor Da
Functii Tub de alimentare 7.5 cm, Carcasa de inox, Separare completa a sucului de resturi, Sistem automat de protectie a motorului
Accesorii Sistem anti picurare
Caracteristici speciale Capacitate vas de pulpa - 1,5l

Caracteristici tehnice

Putere (W) 400
Tensiune (V) 220-230V~/50Hz
Nivel de zgomot (dB) ≤85
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.