Storcator de fructe si legume Zelmer ZJP1600B, 150 W, 1.2 l, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de fructe si legume Zelmer ZJP1600B, 150 W, 1.2 l, Negru de la Zelmer

Un gust mai bun, o savoare deosebita si o valoarea nutritionala superioara

JuiceMaker ONE extrage intreaga aroma si savoarea naturala din produsele stoarse. Sucurile extrase cu acest storcator de fructe raman in stare proaspata pentru mai mult timp si au mai multe proprietati anti-oxidare.

Mai multe fibre alimentare

Sucul contine cu pana la 50% mai multa pulpa, ceea ce inseamna un continut de fibre de asemenea mai mare, sustinand functiile tractului digestiv, care reglementeaza digestia si detoxifica organismul.

Pana la cu 40 % mai multa vitamina C

Vitaminei C va imbunatateste imunitatea organismului si va da energia de a actiona. Vitamina C ofera, de asemenea, o protectie naturala impotriva racelii si este un antioxidant ce previne producerea radicalilor liberi.

Pana la 40% mai multi polifenoli

Polifenolii reduc riscul de boli cardiovasculare, asigura un ten stralucitor si imbunatatesc starea de spirit.

 
Tehnologie unica

Sistemul inovator de stoarcere si extractie iti asigura eficienta de stoarcere si valoare nutritionala ridicata a sucului rezultat . Axul melcat fabricat dintr-un material special ecologic - ULTEMTM, asigura zdrobirea eficienta a legumelor si fructelor, in timp ce motorul prin viteza sa scazuta de lucru, genereaza o cantitate redusa de caldura evitand astfel distrugerea vitaminelor valoroase. Aceasta tehnologie inovatoare, face de altfel, ca JuiceMaker ONE sa fie un storcator extrem de silentios. In plus, materialul ecologic ULTEMTM confera axului melcat o excelenta stabilitate in timp a propietatilor mecanice, chimice si fizice, chiar si la temperaturi mai ridicate, materialul ULTEM fiind utilizat inclusiv pentru echipamente medicale.

Tehnologia inovatoare SES (Smart Extraction System) iti permite sa te bucuri de sucuri naturale de cea mai buna calitate, preparate chiar de tine!
 

Usor de asamblat si curatat

Storcatorul JuiceMaker ONE este gata de utilizare in orice moment datorita asamblarii si curatarii foarte usoare. Doar introduci axul melcat din ULTEM si inox in suport si poti incepe stoarcerea.

Tip produs Storcator de fructe si legume
Putere ( W) 150
Viteza derotatie pentru stoarcere ( RPM) 40
Buton On/Off +
Functie revers +
Sistem de extractie SES +
Capac cu jgheab de alimentare +
Corp de impingere fruct +
Container pulpa (L) 1,4
Container suc (L) 1,4
Perie de curatare +
Disponibilitate culori negru
Material carcasa plastic/metal

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.