Subwoofer Sony alimentat compact de 8" , putere 160 W (75 W RMS), telecomanda inclusa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
983,25 lei
Pret 36 Rate Optimo: 36.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XSAW8.EUR

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Subwoofer Sony alimentat compact de 8" , putere 160 W (75 W RMS), telecomanda inclusa de la Sony

Subwoofer extrem de elegant si cu adancime redusa

Nu aveti spatiu pentru o incinta de subwoofer mare? Cu o adancime de doar 3 1/8" (7.8 cm), subwooferul alimentat XS-AW8 se potriveste in spatii inguste din vehicul si va ofera un sunet puternic de bas, care va umple toata masina.

 

Difuzor proiectat optim si incinta din aluminiu turnat care asigura o rezonanta redusa

Pentru a reproduce sunetul puternic de bas in ciuda dimensiunile sale compacte, carcasa subtire este combinata cu o diafragma unica de subwoofer rigida. Amplificatorul incorporat integreaza si un radiator robust, pentru a proteja difuzorul si amplificatorul, fara a introduce vibratii nedorite si distorsiuni armonice.

 

Telecomanda cu fir inclusa

Telecomanda cu fir este inclusa si va permite sa reglati volumul subwooferului de pe scaunul soferului.

 

Intrare pentru nivel inalt/intrare audio in linie

Ce se intampla daca utilizati un radio din fabrica care nu are iesiri pre-amplificatoare? Pur si simplu conectati iesirile pentru boxe ale receptorului la intrarile pentru nivel inalt. Daca receptorul are mufe pentru amplificatoare de putere externe, conectati-le la bornele CH1 (R) si CH2 (L). Gratie compatibilitatii cu amplificatoare de putere de pana la 5 V, puteti utiliza o intrare audio de tensiune mai mare, pentru a va bucura de un semnal audio clar, cu mai putin zgomot extern.

 

Comenzi si conexiuni pe o singura parte

Conexiunile si comenzile pentru amplificator se afla pe aceeasi parte, pentru a simplifica instalarea si reglarea. Amplificatorul are un filtru trece-jos variabil, permitand conectarea simpla la surse cu gama completa, inclusiv la intrarile pentru boxe. Un comutator va permite sa personalizati iesirea de faza a subwooferului, pentru a preveni orice reducere a raspunsului basului cauzata de anularea fazei de la alte boxe din sistemul dumneavoastra.

 

Putere de iesire maxima de 160 W (75 W RMS)

Umpleti masina cu o putere de iesire maxima de 160 W (75 W RMS) si un sunet de bas natural si dinamic, gratie circuitului nostru original de alimentare. Amplificatorul A/B este proiectat pentru a oferi o putere ridicata si un sunet natural, fara distorsiuni, chiar si la niveluri de iesire ridicate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Subwoofer
Tip Activ
Putere RMS 75 W
Impedanta iesire 4 Ω
Putere 160 W
Diametru 8 inch
Sensibilitate 12 dB
Raspuns in frecventa 20 - 200 Hz
Functii

Design compact

Amplificator

Telecomanda

DIMENSIUNI

Latime 344 mm
Inaltime 75 mm
Adancime 250 mm
Greutate 4.86 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.