Suport biciclete Thule FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
518,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

TH532002

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Suport biciclete Thule FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale de la THULE

Thule FreeRide 532 reprezinta o solutie inteligenta pentru clientii aflati in cautarea unui suport de biciclete cu un foarte bun raport calitate/ pret. Confectionat din bara de otel, acest suport de bicicleta, functional si usor de utilizat, indeplineste toate nevoile de baza ale utilizatorului.

  • Sistemul de prindere al cadrului bicicletei este compatibil cu majoritatea bicicletelor, al caror diametru de cadru, in zona de prindere, nu depaseste 70 mm.
  • Sinele de sprijin ale rotilor, ajustabile longitudinal, impreuna cu curelusele rapide de prindere a jantelor, fixeaza ferm pe pozitie rotile bicicletei.
  • Thule FreeRide 532 poate fi montat pe ambele partii ale masinii, prin simpla inversare a sinelor de spijin ale rotilor si montarea corespunzatoare ale celorlate componente.
  • Suportul este prevazut cu antifurt cu cheie, atat pentru prinderea pe barele transversale, cat si pentru securizarea bicicletei pe suport.
  • Sarcina maxima permisa pe acest suport este de 17 kg.
  • Thule FreeRide 532 are incluse sistemele de prindere pentru barele de otel, cat si adaptorii (20 x 20 mm) - TA8892, utilizati pentru fixarea suportului pe canalul barelor de aluminiu Thule WingBar Edge, Thule WingBar, Thule SlideBar si Thule AeroBar. Se potriveste si cu bare transversale cu canal T de 24x30 mm, dar in acest caz, trebuie folosit adaptorul T (24 x 30 mm) - TA8893,care se poate achizitiona separat.
  • Acest suport este in conformitate cu normele de siguranta City Crash.
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Suport biciclete Thule FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Georgescu (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 1 an
Suport biciclete Thule FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale

Super

produs cumparat de la Badabum.ro.
ionut_d - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Suport biciclete Thule FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale

Este al doilea suport al acestui model pe care îl dețin. Este un suport "corect" care își face îndeplinește cu succes task-ul.
Ușor de montat și de folosit. După 4 ani, primul achiziționat arata încă foarte bine cu toate ca a rămas pe mașină și iarna.
Are 2 tipuri de prindere, pentru bare mai scumpe și mai puțin scumpe.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.