Suport 2 monitoare MNT14-2 Blackmount, 17"-32"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Suport 2 monitoare MNT14-2 Blackmount, 17"-32" de la BlackMount

Diagonala maxima (inch): 32 Greutata maxima / monitor (kg): 8 Numar monitoare: 2 Prindere suport monitor: birou cu clema Brat: arc (counter balance)

Specificatii:

CARACTERISTICA VALOARE
Prindere suport monitor birou cu clema
Greutata maxima / monitor (kg) 8
Brat arc (counter balance)
Numar monitoare 2
Diagonala maxima (inch) 32

 

Descriere:

 

Suport dublu pentru monitor

 

Spring mecanic, design elegant, placa VESA usor detasabila.

 

Doresti un suport pentru monitor cu ajustare in inaltime lina si precisa? Suportul cu gas spring nu este singura optiune viabila. Spring-ul mecanic ofera o functionalitate similara la un pret mult mai accesibil. De asemenea, permite un design mai elegant al monitorului in lipsa cilindrului cu gaz.

Suportul MNT14-2 este echipat cu doua spring-uri mecanice rezistente. Cu tensiunea presetata a spring-ului, poti ajusta la inaltimea dorita, fara mare efort, monitoare cu o greutate de la 2 kg la 8 kg, reducand astfel tensiunea de la nivelul gatului si a spatelui. Atentia concentrata asupra monitorului de la o distanta inadecvata este extrem de extenuanta. Design-ul pliabil ofera posibilitatea unei distante focale confortabile pentru a reduce oboseala ochilor. De asemenea, am simplificat procesul montarii. Placa VESA inovatoare usor detasabila permite montarea sau inlocuirea monitorului de catre o singura persoana, fara mari dificultati. Management-ul integrat al cablurilor pastreaza spatiul de lucru oragnizat. Suportul MNT14-2 ofera nu numai un design ireprosabil, dar si functii minunate! Poti incepe sa fi mai productiv cu un spatiu de lucru mai sanatos, cu ajutorul suportului Blackmount!

 

Caracteristici:

  • Mecanism spring: permite miscarea simpla a suportului;

  • Placa VESA cu rotire 360°;

  • Design elegant potrivit spatiilor decorate modern;

  • Management al cablurilor: pastreaza spatiul de lucru organizat.


SPECIFICATII
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.