Suport pentru 2 monitoare Multibrackets 3286, 15"-27", max.2 x 9kg, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
845,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SUPMON-MB-3286

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Suport pentru 2 monitoare Multibrackets 3286, 15"-27", max.2 x 9kg, Negru de la Multibrackets

Diagonala maxima (inch): 27 Greutata maxima / monitor (kg): 9 Numar monitoare: 2 Prindere suport monitor: birou cu clema Brat: arc (counter balance)

Specificatii:

CARACTERISTICA VALOARE
Prindere suport monitor birou cu clema
Greutata maxima / monitor (kg) 9
Brat arc (counter balance)
Numar monitoare 2
Diagonala maxima (inch) 27

 

Descriere:


Suport monitor Multibrackets Spring dublu, negru


Suport monitor Multibrackets Spring Dublu – Kit de montare pentru doua monitoare – negru – dimensiunea ecranului: 15''-27'' – suport masa.

Pozitioneaza-ti monitorul cu usurinta. Flexibil, elegant si aerodinamic, suportul pentru monitor Multibrackets Spring iti elibereaza spatiul si iti permite repozitionarea ecranului pentru o productivitate crescuta. Sus, jos, inclinat inainte sau inapoi – in functie de preferintele tale.

In sfarsit poti avea confort si ergonomie si economie. Cu suportul pentru monitor Multibrackets Spring Dublu poti schimba pozitia ecranului cu usurinta in functie de dorintele si nevoile tale. Astfel, iti poti proteja spatele, gatul si ochii. Suportul Multibrackets este noul tau partener de birou ce iti ofera o mai mare flexibilitate si o mai mare usurinta de ajustare. Suportul de monitor Multibrackets Spring Dual este potrivit pentru majoritatea monitoarelor LCD de pe piata care suporta standardul VESA de 75 x 100 mm si au o greutate de pana la 9 kg.
 

Ergonomie

Stand intr-o pozitie gresita la birou pentru un timp indelungat, poti suferi de dureri de gat sau probleme cu ochiii. Pe termen lung poti avea serioase probleme de spate.

Suportul nostru de monitor cu un design excelent si o performanta ridicata iti ofera o gama larga de functii, rareori intalnite la un asemenea pret. Bratul se ajusteaza cu usurinta permitandu-ti sa lucrezi intr-o pozitie mai confortabila, corecta din punct de vedere economic, atat atunci cand stai jos, cat si atunci cand stai in picioare.
 

Caracteristici cheie:

Ajustare rapida si usoara a bratelor pentru a sustine o pozitie de lucru corecta ergonomica; mai mult confort la tine la birou in timp ce reduci stresul pentru gat, ochi si spate, extinzi sau retragi bratul monitorului;

Roteste monitorul intr-o pozitie portret sau landscape;

Ajusteaza simplu si usor inaltimea si pozitia monitoarelor cu ajutorul sistemului gas spring;

Bratul de aluminiu de inalta calitate este echipat cu o suprafata eleganta anti-zgarieturi;

Bratul se poate roti pe orizontala 180 grade in fiecare directie (360 grade in total);

Sistem integrat de management al cablurilor;

Standard VESA 75/100, se potriveste monitoarelor de 15''-27'';

 

Suporta monitoarele cu o greutate de pana la 9 kg.  

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.