Multibrackets Stand TV 2319, inaltime reglabila, diagonale intre 32"-60", Suport receiver si camera inclusa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
972,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STDLCD-MB-2319

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Stand TV 2319, inaltime reglabila, diagonale intre 32"-60", Suport receiver si camera inclusa de la Multibrackets

Diagonala minima (inch): 32 Diagonala maxima (inch): 60 Greutate maxima suportata (kg): 50 Compatibilitate VESA: 200 x 200 Compatibilitate VESA: 300 x 200 Compatibilitate VESA: 300 x 300 Compatibilitate VESA: 400 x 200 Compatibilitate VESA: 400 x 300 Compatibilitate VESA: 600 x 400 Compatibilitate VESA: 400 x 400 Culoare: NEGRU Suport displayuri multiple: NU Motorizat: NU Prindere podea: mobil pe roti Reglabil pe inaltime: DA

Descriere:


Stand TV Multibrackets Floorstand Basic, pentru diagonale intre 32''-60''
 

Stand-ul TV Multibrackets Floorstand Basic este un stand mobil capabil de a sustine orice ecran LCD, LED sau interactiv cu o diagonala de pana la 60'', o greutate de pana la 50 kg si un standard maxim VESA de 600 x 400 mm.
 

Usor si simplu de instalat, combinand desing-ul ingrijit cu calitatea robusta, acest impresionant stand TV iti ofera o performanta sigura, care iti va face placere o viata intreaga.
 

Ideal pentru mediul educativ, cursuri, amfiteatre sau pentru mediile comerciale, Floorstand Basic este echipat cu o baza mare si stabila cu patru roti rezistente. Acum vei putea muta ecranul usor si sigur dintr-o camera in alta, trecand cu usurinta peste praguri si peste caile de access.
 

O ajustare simpla a inaltimii si mobilitatea stand-ului asigura o pozitie de vizionare optima pentru orice fel de prezentare, anunturi digitale sau video-conferinte. Rotile rezistente sunt dotate cu o frana de siguranta pentru ca stand-ul sa ramana pe pozitie, iar sistemul integrat de management al cablurilor pastreaza un look profesional si ingrijit.
 

Accesoriile includ un raft AV, potrivit pentru DVD, laptop etc. si un raft de camera pentru o solutie completa de video-conferinte.

 

Desen tehnic:

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.