Tableta Allview Viva H1003 Pro, Octa-Core, 10.1", 3GB RAM, 32GB, 4G, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Allview Viva H1003 Pro, Octa-Core, 10.1", 3GB RAM, 32GB, 4G, Negru de la Allview

Tableta Allview Viva H1003 Pro, Octa-Core, 10.1", 3GB RAM, 32GB, 4G, Negru

 

Viva H1003 LTE PRO – suportul potrivit pentru scoala viitorului

Noua tableta Viva H1003 LTE PRO este device-ul perfect pentru scoala viitorului, ce asigura un nou stil de predare, interactiv, adaptat la realitatea tehnologica de azi. Aceasta realizeaza rapid conexiunea dintre elevi si tot continutul ce le este adresat, prin conectivitatea 4G si miile de aplicatii educationale disponibile.

 
 

Scoala online

Este o certitudine faptul ca, de acum inainte, scoala va imbina invatarea clasica cu cea online. Pentru a ramane conectati la lectii si exercitii practice si astfel sa ramana la zi cu materia, elevii au posibilitatea de a accesa cursurile online. Fie ca este vorba despre prescolari, elevi sau liceeni, tableta le ofera libertatea de a urmari lectiile live de oriunde si posibilitatea de a participa video, datorita celor doua camere foto / video.

 
 

Aplicatii pentru dezvoltare

Invatatul prin joaca s-a dovedit intotdeauna a fi cel mai eficient. Elevii au la dispozitie mii de aplicatii gratis, pe care le pot accesa direct din magazinul Play. Acestea ii vor ajuta sa invete limbi straine, sa isi dezvolte logica, sa isi descopere latura artistica prin muzica sau desen, sa isi completeze cunostintele generale. Acestia se vor distra, beneficiind de un ecran generos, pe care nu isi vor forta vederea, cum se intampla pe ecranul telefonului, iar actiunea este mai captivanta si mai reala!

 
 

Centru educational

Pe langa faptul ca faciliteaza accesul la o multitudine de aplicatii de invatare, tableta este si unealta potrivita pentru scoala online. Jamboard este o optiune perfecta pentru lucrul in echipa, de la distanta. Astfel, copiii pot colabora la realizarea unei teme comune. Tool-uri precum adaugarea de note, poze, texte, elemente vizuale sau crearea de schite, vor contribui la rezultate creative.

 
 

Conectat la internet, oriunde

Viva H1003 LTE PRO nu depinde de retele Wi-Fi, modemul 4G garanteaza acces la internet de oriunde te-ai afla. Astfel, cu ajutorul unei cartele de internet, orice elev poate avea acces la educatie.

 
 

Productivitate la superlativ

Mai mult ca oricand, in aceasta perioada procesul educational are nevoie de instrumente moderne, iar elevii trebuie sa deprinda abilitati de operare a unor programe ce ii vor ajuta in viitor. Viva H1003 LTE PRO le ofera posibilitatea de a vizualiza si modifica fisiere de tip Word, Excel si PowerPoint cu Documente Google, Foi de calcul Google si Prezentari Google. Nimic mai simplu! Fie ca au de realizat o compunere, de pregatit un proiect la biologie sau de prelucrat anumite informatii, copiii au la dispozitie instrumentarul necesar. Si asta nu e tot. Google PDF Viewer va fi un ajutor de nadejde, pentru ca acestia sa poata vizualiza manualele scolare, sau orice fisier PDF direct in Google Drive.

 
 

Un mediu sigur de invatare, dar si pentru divertisment

Ofera-le copiilor un mediu sigur in care acestia sa exploreze. Controlul parental, prin aplicatia Family Link, iti permite sa stabilesti de la distanta reguli de utilizare a internetului, pentru a-l indruma cand invata, se joaca sau exploreaza online. Astfel, asiguri o evolutie pozitiva, atat la nivel de educatie cat si entertainment, departe de pericole. Ii poti vedea activitatea din aplicatii, poti aproba sau bloca aplicatiile pe care doreste sa le descarce, poti stabili limite de utilizare sau bloca dispozitivul de la distanta.

 
 

Multitasking la indemana

Atunci cand vrei sa ai 2 aplicatii deschise in acelasi timp, foloseste functia Split Screen. Aceasta imparte ecranul intre ele si te ajuta sa economisesti timp si energie.

 
 

Imagini detaliate in culori naturale

Ai parte de un display IPS generos de 10.1”, cu rezolutia 1280 x 800 pixeli si de imagini redate in culori naturale si contraste optime. Datorita unghiurilor largi de vizualizare, poti urmari continutul redat de catre device din orice pozitie.

 
 

Android 10, un OS asa cum ti l-ai dorit

Cu noul sistem de operare Android ai parte de un control sporit al confidentialitatii datelor tale, de securitate imbunatatita si de o utilizare usoara datorata multiplelor moduri de a-ti personaliza tableta. Beneficiezi de o multitudine de functionalitati printre care: o tema intunecata pentru momentele in care folosesti tableta in lumina slaba, navigare mai usoara prin gesturi, amplificarea sunetului, centralizarea tuturor setarile de confidentialitate, modul focus, Family Link si multe altele.

 
 

Modul Night light - reducerea stresului asupra ochilor

Nimic nu le poate sta in calea copiilor, atunci cand au la dispozitie un device.  Modul de confort protejeaza ochii prin reducerea luminii albastre daunatoare, pentru a crea conditii mai sanatoase pentru citit, atat pentru cei mici cat si pentru intreaga familie.

 
 

Procesare optima

Tableta Viva H1003 LTE PRO are specificatiile potrivite pentru o tableta scolara, insa si pentru divertismentul intregii familii. Procesorul Octa Core cu frecventa de pana la 2,3 GHz sustinut de memoria RAM de 3GB, asigura o performanta optima, fara intreruperi. Memoria flash de 32GB poate fi extinsa cu usurinta cu pana la 128GB, cu ajutorul unui card microSD.

 
 


CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Cu SIM
Tip SIM Mini SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 10
Tehnologii Bluetooth GPS 3G 4G
Senzori Accelerometru
Culoare Negru
Inaltime 171 mm
Latime 242 mm
Grosime 10 mm
Material Plastic Metal

PROCESOR

Model procesor Helio P35
Numar nuclee 8
Frecventa 1.8 GHz 2.3 GHz

AFISARE

Tehnologie display IPS
Diagonala display 10.1 inch
Rezolutie 1280 x 800

MEMORIE

Capacitate memorie 3 GB

STOCARE

Capacitate stocare 32 GB
Tip slot memorie MicroSD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

CONECTIVITATE

Frecventa retea 4G 2G 3G
Versiune Bluetooth 5.0
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Porturi USB Tip C

ACUMULATOR

Capacitate acumulator 6000 mAh

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 5 Mpx
Rezolutie camera frontala 2 Mpx
Redare video 1080 FullHD
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.