Tableta Allview Viva H801, 8", Quad Core 1Ghz, 1GB RAM, 8GB, 3G, IPS, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Allview Viva H801, 8", Quad Core 1Ghz, 1GB RAM, 8GB, 3G, IPS, Black de la Allview

Descriere
 
Portabila datorita dimensiunilor reduse si a conectivitatii 3G, cu un display IPS luminos, in culori naturale, Viva H801 este device-ul pe care iti vei dori sa il ai mereu la indemana. Dotata cu un procesor Quad Core, GPS, Bluetooth si functie apelare, tableta este potrivita pentru multitasking. Ramai permanent conectat la noutatile de la birou cand esti plecat in delegatii sau la cele din viata familiei si a prietenilor.
 

Permanent conectat

Conexiunea 3G te tine la curent cu noutatile. Navigheaza website-urile preferate, apeleaza-ti prietenii sau, de ce nu, contacteaza-i printr-un apel video utilizand aplicatiile dedicate. Transforma device-ul intr-un hotspot si ofera conexiune la internet si celorlalte device-uri.

 

Bucura-te de imagini in culori naturale

Display-ul IPS de 8” cu rezolutia de 1280x800 pixeli reda imagini detaliate, luminoase, in culori naturale si iti ofera un unghi de vizualizare excelent, de pana la 178°.

 

Sustine performanta

Procesorul Quad Core, memoria RAM de 1GB si sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop iti vor asigura o experienta de utilizare placuta, optima. Aplicatiile si programele vor rula fluid. Memoria flash de 8GB poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 128GB, suficient cat sa ai in permanenta la indemana fisierele potrivite.

 

Doua camere foto, o multime de functii

Viva H801 iti pune la dispozitie doua camere foto pentru momentele speciale, de 5MP cu Autofocus si LED Flash, respectiv 2MP. Fie ca vrei sa discuti cu prietenii prin apeluri video, sa surprinzi o fotografie sau sa inregistrezi un moment la rezolutie Full HD, numeroasele functii pe care ti le ofera tableta te vor ajuta sa te adaptezi clipei.

Vizualizare din mai multe unghiuri – captureaza imagini din unghiuri diferite pentru a obtine o fotografie cat mai elocventa

Panorama – alege imaginea pe care vrei s-o surprinzi si misca usor camera dintr-o parte in alta pentru o panorama cat mai larga

Infrumusetare – retuseaza automat portretele din fotografie

Urmarire miscare – realizeaza fotografii consecutive atata vreme cat vei mentine apasat butonul obturatorului, pentru a surprinde miscarea obiectului vizat

HDR - foloseste functia pentru a imbunatati lumina si efectul de umbra

Filmare Lenta - foloseste filmarea lenta pentru a reda in clipuri scurte procese care se petrec in timp indelungat, cum ar fi rasaritul si apusul soarelui sau topirea ghetii.

 

Calatoreste linistit

Datorita GPS-ului incorporat vei sti exact care este drumul pe care trebuie sa il parcurgi, oriunde te-ai afla. Cu ajutorul unui suport de masina si a unui soft de navigatie, Viva H801 devine copilotul tau de incredere.

 

Tableta sau rama foto digitala?

De ce nu ambele? Schimba utilitatea tabletei prin activarea functiei Daydream si aceasta va deveni o admirabila rama foto digitala. Poti alege modalitatea de afisare a imaginilor precum si intervalul de timp in care tableta isi va pastra aceasta utilitate.

 

Share-uieste fisiere

Sa trimiti fisiere, melodii sau fotografii de pe tableta este foarte simplu. Prin Bluetooth 4.0 sau WiFi direct transferi si primesti simplu date de la prietenii si colegii tai super rapid.

 

Securitate sporita

Controleaza dispozitivul de la distanta in cazul pierderii sau furtului prin functia Antifurt mobil. Seteaza o parola, adauga contacte de urgenta si in cazul unui eveniment neplacut, blocheaza, sterge toate datele de pe tableta sau schimba parola setata.

 

Controleaz-o prin gesturi

O simpla miscare iti ofera acces direct la una dintre cel mai des utilizate aplicatii, iar o dubla atingere a ecranului oprit il activeaza. Personalizeaza fiecare gest cu o aplicatie favorita.

 

Producator: Allview
Specificații

Tableta Allview Viva H801, 8", Quad Core 1Ghz, 1GB RAM, 8GB, 3G, IPS, Black

 
Cod: Viva H801
 
Procesor

Tip procesor:

Quad-Core

Model Procesor:

Cortex A7

Frecventa procesor:

1.3 GHz

 
Display

Tip display:

Capacitive touchscreen

Tehnologie:

IPS LCD

Diagonala (inch):

8

Rezolutie:

1280 x 800

 
Memorie

Capacitate RAM:

1 GB

 
Stocare

Spatiu de stocare:

8 GB

 
Multimedia

Camera WEB:

In spate: 5 MP
In fata: 2 MP

Slot memorie:

MicroSD

Capacitate maxima acceptata:

128 GB

 
Placa Video

Chipset video:

Mali 400

 
Comunicatii

Retea:

2G: 900 / 1800 / 1900
3G: UMTS:900/ 2100 MHz

Bluetooth:

4.0

Wireless:

802.11 b/g/n

3G:

Da

 
Alimentare

Baterie:

Li-Polimer 4300mAh / 3,7v

Autonomie de lucru:

Pana la 7 ore

 
Porturi

Iesire audio:

Jack 3.5 mm

USB 2.0:

microUSB

 
Altele

Greutate:

365.7 g

Dimensiuni (W x D x H):

219.4 x 126.8 x 9.4

A-GPS:

Da

Culoare:

Negru

GPS:

Da

Tip SIM:

Mini-SIM

 
Software

Sistem de operare:

Android 5.1 Lollipop

 

 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.