Allview Tableta Viva C702W, 7", Quad Core 1.3GHz, 1GB RAM, 8GB, White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Viva C702W, 7", Quad Core 1.3GHz, 1GB RAM, 8GB, White de la Allview

Iti doresti o tableta pe care sa o poti avea alaturi de tine oriunde si oricand? Display-ul de 7” are dimensiunea potrivita pentru a intra in orice geanta. Dotata cu procesor Quad Core si sistem de operare Android 6.0, Marshmallow, tableta iti ofera acces rapid la informatii si fluiditate in utilizare. In plus, este disponibila in doua nuante: alba sau neagra.

   
   

Performata optima

Vizualizeaza continutul media si cele mai recente stiri pe ecranul de 7” cu rezolutie 1024x600 px. Procesorul Quad Core si memoria RAM de 1GB iti ofera o navigare fara intreruperi, pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai noi jocuri si filme. Memoria flash de 8GB poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD de pana la 128GB, iar tu vei avea si mai mult spatiu de stocare pentru documentele favorite.

   

Transforma tableta intr-o rama foto

Stim ca tableta ta contine unele dintre cele mai dragi momente de care te-ai bucurat in compania familiei si prietenilor. Transforma-ti dispozitivul intr-o rama foto digitala, prin activarea functiei Daydream si bucura-te de cele mai frumoase amintiri. Selecteaza imaginile preferate si alege din multiplele optiuni de setare, modul de afisare a pozelor si durata de afisare a fiecareia.

   

Google Keep

Pastreaza toate ideile, notitele sau programarile tale mereu la indemana si sincronizeaza-le in calendarul Google, pentru a-ti aduce aminte de ele la momentele potrivite.

   

Cu Google Foto, ai toate fotografiile într-un singur loc

Te-ai saturat sa tot stergi fotografii sau sa nu gasesti imaginea cautata atunci cand ai nevoie de ea?

Sincronizeaza-ti terminalul cu Google Foto pentru a pastra toate imaginile in acelasi loc. Le vei putea vizualiza sau edita ulterior de pe orice alt dispozitiv, cu ajutorul contului tau Google. In plus, poti gasi cu usurinta imaginile care te intereseaza folosind cuvinte cheie sau locatii, pentru ca fotografiile sunt sortate in functie de continut.

   

Siguranta in utilizare

Pentru a asigura confidentialitatea informatiilor tale, ai la dispozitie multiple variante pentru a-ti proteja dispozitivul. Activeaza PIN-ul sau parola pentru a bloca/debloca ecranul tabletei tale. De asemenea, in cazul in care dispozitivul este utilizat de mai multe persoane, ai posibilitatea de a crea un cont dedicat pentru fiecare dintre acestia.

   

Gesturi pentru comenzi rapide

Nu lasa nici un moment sa te surprinda, acum este si mai usor sa le imortalizezi cu ajutorul comenzilor rapide ale tabletei tale! Inregistreaza ecranul prin simpla glisare de la dreapta cu 3 degete, iar pentru a face un screenshot, gliseaza de la dreapta cu 2 degete.

PROCESOR

Tip procesor Quad Core
Model Procesor Cortex A53
Frecventa procesor 1.3 GHz

DISPLAY

Tip display TN-LCD
Diagonala (inch) 7
Rezolutie 1024 x 600 px

MEMORIE

Capacitate RAM 1 GB
Tip memorie DDR 3

STOCARE

Spatiu de stocare 8 GB

MULTIMEDIA

Camera WEB 0.3 MP
Slot memorie MicroSD
Capacitate maxima acceptata 128 GB

PLACA VIDEO

Model Mali 400 MP2

COMUNICATII

Bluetooth Nu
Wireless Wi-Fi 802.11 b/g/n

ALIMENTARE

Baterie 2700 mAh
Autonomie de lucru Pana la 5 ore

ALTELE

Greutate 252 g
Dimensiuni (W x D x H) 194 x 108 x 8.5 mm
Culoare Alb
GPS Nu

SOFTWARE

Sistem de operare Android
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      7
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.