Allview Tableta Viva H802, 8", Quad-Core 1.0 GHz, 2GB RAM, 16GB, 4G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Viva H802, 8", Quad-Core 1.0 GHz, 2GB RAM, 16GB, 4G de la Allview

VIVA H802LTE – Perfecta pentru fiecare membru al familiei

Viva H802LTE are dimensiunile perfecte pentru a te insoti pretutindeni: in drum spre scoala sau serviciu, in vacanta, acasa sau la birou. Mai mult, display-ul IPS LCD de 8 inch iti va asigura culori luminoase, in unghiuri largi de vizualizare.

   
   

Afla primul toate noutatile

Profita de conectivitatea 4G in standardele FDD si TDD a tabletei Viva H802LTE si nu iti vei mai irosi timpul pretios. Poti urmari show-uri de divertisment, filme și seriale favorite sau poti descarca cele mai recente jocuri, bucurandu-te de viteze de download de pana la 150 Mbps.

   
   

Split Screen

Functia Split Screen te ajuta sa faci doua lucruri in acelasi timp, astfel, vei putea viziona cel mai nou videoclip al formatiei tale preferate si in acelasi timp sa iti citesti e-mail-urile.

   

Cea mai noua versiune Android iti aduce multiple beneficii

Tableta Viva H802LTE ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat*, astfel, te vei bucura de multiple beneficii, pe langa viteza uimitoare si interfata sigura si prietenoasa!

In plus, tableta vine echipata cu un procesor Quad Core 1GHz, 2GB memorie RAM si o memorie Flash de 16GB, ce poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB.

   

Un profil pentru fiecare membru al familiei

Fiecare membru al familiei isi poate crea propriul profil in fuctie de necesitatile sale. Asfel, fiecare utilizatorul isi poate personaliza tableta cu wallpaper-ul preferat si isi poate instala toate aplicatiile care ii sunt necesare.

   
 

In caz de urgenta, toate informatiile tale medicale vor fi mereu la indemana oricui

Esti alergic? Urmezi un tratament medicamentos? In caz de urgenta, toate informatiile tale medicale pot fi la indemana persoanelor care iti vor acorda primul ajutor. Acestea vor putea citi toate informatiile introduse de tine direct din tastatura numerica de urgenta, fara sa deblocheze tableta.

 

Imortalizeaza amintirile instantaneu

Tableta Viva H802LTE iti pune la dispozitie doua camere pentru momentele tale speciale. Camera principala de 5MP cu Autofocus si Flash te ajuta sa surprinzi fotografii memorabile si sa inregistrezi imagini HD, in timp ce camera frontala este gata de selfie sau de apeluri video prin aplicatii dedicate, precum Google Duo.

 
 

Pe langa numaroasele moduri de scena (Portret, noapte, Apus de soare, Petrecere, Teatru, Plaja, Zapada, Artificii, Actiunea si Lumina lumanare), tableta Viva H802LTE iti pune la dispozitie si urmatoarele functii:

360˚ – alege imaginea pe care vrei s-o surprinzi si misca usor camera dintr-o parte in alta pentru o panorama cat mai larga.

Face beauty – retuseaza micile imperfectiuni pentru o imagine cat mai buna

HDR - Functia presupune realizarea mai multor imagini cu expuneri diferite si combinarea acestora intr-o singura fotografie.

 
 

Fotografii editate profesionist

Fotografiile tale pot fi editate direct pe tableta fara a mai utiliza programe de editare instalate pe laptop sau calculator. Aplicatia de editare foto iti pune la dispozitie nenumarate filtre si rame pentru ca fotografiile tale sa arate perfect. Impartaseste-le cu prietenii sau fa-le surprize placute de zilele lor de nastere.

 
 

Gesturi care-ti intuiesc dorintele

O simpla atingere a display-ului inactiv si tableta Viva H802LTE te va conduce direct in aplicatia dorita. Dublu click si ecranul se activeaza sau contureaza o litera pentru a ajunge mai usor in camera, in galeria de imagini sau  in aplicatia de muzica . Simplu si intelligent!

 
 

Comutator rapid

Trecerea de la o aplicatie la alta nu a fost niciodata mai simpla. Apasa de doua ori pe butonul de „aplicatii recente” pentru a sari la ultima aplicatie utilizata.

 

Specificatii

PROCESOR

Producator procesor MediaTek
Model procesor Cortex A53
Numar nuclee 4
Frecventa 1 GHz
Producator chipset video ARM

AFISEAZA

Tehnologie display IPS
Diagonala display 8 inch
Rezolutie 1280 x 800

MEMORIE

Capacitate memorie 2 GB

STOCARE

Capacitate stocare 16 GB
Tip slot memorie Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 5 Mpx
Rezolutie camera secundara 2 Mpx

ACUMULATOR

Capacitate acumulator 4300 mAh
Autonomie baterie 6.5 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip SIM Mini SIM
Sistem de operare Android
Tehnologii

Bluetooth

GPS

A-GPS

3G

4G

Senzori Accelerometru
Culoare Negru
Inaltime 219.4 mm
Latime 126.8 mm
Grosime 9.4 mm
Greutate 355 g

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth v4.0
Wireless 802.11 b/g/n
Porturi 1 x Jack 3.5 mm
GPRS Clasa 12
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      8
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.