Apple IPAD AIR 32GB WIFI BLACK

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere IPAD AIR 32GB WIFI BLACK de la Apple

IPAD AIR 32GB WIFI BLACK

 

iPad Air

Ii e usor sa fie puternic.

Noul iPad Air este incredibil de subtire si de usor. Si totusi e cu mult mai puternic si capabil. Datorita cipului A7, conexiunilor wireless avansate si aplicatiilor de exceptie pentru productivitate si creativitate — toate integrate perfect in iOS 7 — iPad Air te lasa sa faci mai multe decat ti-ai imaginat. In mai multe locuri decat ti-ai fi inchipuit.

Design complet nou. A pierdut in greutate si totusi a prins putere.

iPad Air e imposibil de subtire, dar incredibil de durabil datorita carcasei unibody din aluminiu. Volumul sau s-a redus cu aproape un sfert fata de iPad-ul din generatia precedenta. Asa ca acum sfideaza gravitatia cu sub o jumatate de kilogram. Insa ce face iPad Air cu adevarat remarcabil e puterea si capacitatea imensa din spatele carcasei elegante. Asa ca poti face si mai multe cu el, fara sa cari prea multe cu tine.

sub 0,5 kg28% mai usor20% mai subtire24% mai putin volum

Ecran Retina. Vezi mai mult. Tii mai putin.

Esential la iPad a fost intotdeauna ecranul. Acest lucru e cu atat mai adevarat la iPad Air. Asta fiindca i-am redus latimea odata cu cadrul care inconjoara ecranul. Insa marimea uluitorului ecran Retina este exact aceeasi. Asa ca poti sa-ti delectezi ochii pe o suprafata si mai generoasa. Cu o rezolutie de 2048x1536 si peste 3,1 milioane de pixeli, fotografiile si videoclipurile sunt ultradetaliate, iar textul are o claritate remarcabila. Pixelii sunt imposibil de distins. Asa ca vezi numai ce vrei sa vezi.

9,7 inchi ecranul2048 x 1536 rezolutie3,1 milioane pixeli

Performanta incredibila. Se califica usor la categoria grea.

Noul cip A7 conceput de Apple aduce arhitectura pe 64 de biti, specifica computerelor desktop, si in iPad. Astfel, viteza procesorului si performantele grafice se dubleaza in toate situatiile. Si iti raman si acum 10 ore de autonomie a bateriei pentru studiu, joaca si creatie.

Cip A7

Cipul A7 duce iPad-ul pe noi culmi de putere si viteza. Gratie cipului A7, aplicatiile functioneaza mai rapid. Jocurile raspund mai bine. Si tot ce faci cu iPad Air da senzatia de rapiditate crescuta, asta fiindca e mai rapid. Mai exact, de doua ori mai rapid. Si este doar inceputul. Accepta OpenGL ES versiunea 3.0 pentru grafica detaliata si efecte vizuale posibile in trecut doar pe computere desktop si console de jocuri. Iar cipul A7 ofera arhitectura pe 64 de biti, deschizand orizonturi catre aplicatii si mai solide, si mai eficiente. Asta inseamna si mai multe posibilitati pentru ceea ce poti face cu iPad Air.

Coprocesor M7

iPad Air a fost conceput sa se afle mereu in miscare. De aceea coprocesorul M7 este alegerea logica. El masoara miscarea iPad-ului Air prin extragerea de date de la accelerometru, giroscop si busola. Astfel, aplicatiile iti ofera o experienta de utilizare si mai buna pe baza miscarilor iPad Air. Aceasta sarcina i-ar reveni de regula cipului A7. Insa M7 o realizeaza mai eficient si economiseste energie.

Aceeasi durata grozava a bateriei

iPad Air e puternic, insa fara sa aiba nevoie de prea multa putere. Si desi e cu 20% mai subtire si de pana la doua ori mai rapid decat iPad-ul din generatia anterioara, el iti ofera si acum aceeasi incredibila durata de 10 ore a bateriei.1 Asta fiindca cipul A7 nu e doar mai puternic, ci si mai eficient. Asa ca oriunde ai merge cu iPad Air, vei avea destula energie sa mergi si mai departe.

 

Wireless avansat. Iti faci conexiuni mai bune oriunde te duci.

Noua ta aplicatie, carte si film preferate. Urmatorul apel pe FaceTime sau iMessage. Datorita conexiunilor wireless ultrarapide, ai acces de pe iPad Air direct la lucrurile pe care le iubesti. Si mai mult ca niciodata, ramai conectat si la zi.

Wi-Fi ultrarapid

iPad Air iti ofera performante Wi-Fi de pana la de doua ori mai bune datorita celor doua antene si tehnologiei MIMO (multiple-input multiple-output). Cu Wi-Fi dual-band (2,4 GHz si 5 GHz) 802.11n si MIMO, vitezele de descarcare pot ajunge pana la 300 Mbps — de doua ori mai mult decat la iPad-ul din generatia anterioara. Asa ca acum, cand vrei sa descarci un film, sa partajezi fotografii sau documente prin AirDrop sau pur si simplu sa stai pe net, conexiunea e mai rapida ca niciodata.

De pana la 2x Wi-Fi mai rapidPana la 300 Mbps

 

App Store. Te asteapta peste 475 000 de aventuri.

Planuieste o excursie. Studiaza migratia balenelor. Traseaza schite arhitecturale. Sau distruge o armata de zombi. Pentru orice ai face, exista o aplicatie iPad. Iar in App Store apar mereu altele noi. Aplicatiile pentru iPad sunt mult mai usor de utilizat si apreciat fiindca nu sunt doar aplicatii telefonice redimensionate. Dau senzatia ca sunt facute pentru iPad — asta fiindca asa si este. Ele profita din plin de fiecare pixel de pe ecranul Retina si apeleaza la tehnologii precum giroscopul, accelerometrul si busola. Iar datorita incredibilului potential al arhitecturii pe 64 de biti, acesta e doar inceputul a ceea ce poti sa faci (sau sa explorezi, studiezi, desenezi, anihilezi) cu iPad Air.

 

Camere FaceTime si iSight. Cateva motive in plus sa zambesti.

Camera FaceTime HD

Uneori vrei sa vezi cu cine vorbesti. Si pe iPad Air conversatiile n-au aratat niciodata mai bine datorita apelurilor video prin FaceTime. Efectueaza apeluri video prin Wi-Fi sau reteaua mobila si vezi (sau arata) fiecare expresie pe superbul ecran.4Acum, camera FaceTime HD are un senzor BSIde noua generatie cu pixeli mai mari. Astfel, toate conversatiile tale prin FaceTime, toate autoportretele si toate pozele de grup cu Photo Booth sunt mai stralucite si atunci candlumina este slaba.

Camera iSight de 5 MP

Noi ne gandim care sunt ingredientele unei poze excelente, iar tie iti ramane doar sa o realizezi. Camera iSight de 5 megapixeli de pe iPad Air te ajuta sa surprinzi toate momentele importante intr-o clipa. Foloseste ecranul Retina ca vizor pentru a incadra perfect subiectul. Printr-o simpla alunecare a degetelor alegi intre fotografiere sau inregistrare HD la 1080p. De fiecare data, procesorul de semnal al imaginii din cipul A7 face echipa cu camera si realizeaza o serie de ajustari pentru poze si videoclipuri grozave — totul automat. Tu trebuie doar sa te gandesti cu cine vrei sa impartasesti momentul.

Microfoane duale

iPad Air te aude oriunde ai fi. Asta fiindca are doua microfoane. Iar ele nu fac doar sa capteze mai mult sunet, ci se completeaza reciproc si capteaza un sunet mai bun prin suprimarea semnalului audio de la surse care nu te intereseaza. Astfel, semnalul audio din apelurile FaceTime este mai bun fiindca zgomotul de fundal este redus. Si inregistrarile tale video au un sunet mai clar.

iPad Air si iOS 7. Fac o echipa frumoasa impreuna.

Din moment ce iOS 7 a fost conceput pentru iPad Air, totul nu pare doar frumos, ci si ruleaza frumos. In plus, iOS 7 prezinta noi caracteristici de exceptie, precum un multitasking mai inteligent, AirDrop si Centru de control. Pentru ca tot ce faci zilnic sa fie si mai simplu, mai rapid si mai placut. Ai tot ce te-a facut sa te indragostesti de iOS. Si atractia e si mai puternica. 

 

iCloud. Tot ce-ti trebuie. Oriunde-ti trebuie.

iCloud sincronizeaza automat tot ce-i al tau, pe toate dispozitivele tale. Este integrat perfect cu dispozitivele tale, asa ca poti incepe un document Pages pe Mac si poti sa il finalizezi pe iPad Air. Pozele facute cu iPhone-ul apar instantaneu pe iPad Air datorita Partajarii de poze prin iCloud. 

 

AirPrint si AirDrop. Dai share intr-o veselie.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Retea
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      169.5 x 7.5 x 240 mm
    • Greutate
      469 g
    • Senzor
      Accelerometru; Lumina ambientala
  • Display
    • Tip ecran
      Retina
    • Diagonala (inch)
      9.7
    • Rezolutie
      2048 x 1536 pixeli
    • Generalitati display
      Multitouch
  • Procesor
    • Tip procesor
      Dual Core
    • Chipset
      Apple A7
    • Numar nuclee
      2
    • Frecventa
      1300
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera
      Da
    • Camera principala
      5 MP; 2592 ? 1944 pixeli
    • Camera secundara
      1.2 MP; 720p@30fps
    • Caracteristici camera
      Geo-tagging(Marcaje geografice); Focalizare automata
      Recunoastere faciala
  • Multimedia
    • Formate audio
      AAC (8 to 320 Kbps); Protected AAC (from iTunes Store); HE-AAC; MP3 (8 to 320 Kbps); MP3 VBR; Audible (formats 2; 3; 4; Audible Enhanced Audio; AAX; AAX+); Apple Lossless; AIFF; WAV
    • Formate video
      Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps; 1280 by 720 pixels; 30 fps; audio in ulaw; PCM stereo audio in .avi file format; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps; 640 by 480 pixels; 30 fps; Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel; 48kHz; stereo au
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
    • Bluetooth
      v4.0
    • USB
      microUSB v2.0
      Port audio jack 3.5 mm
    • GPS
      A-GPS
  • Sistem de operare
    • Versiune
      iOS
    • Functii
      Editare imagini foto; video
      Prezentare documente
      Comanda vocala
      Introducere predictiva a textului
      Audio/video player/editor
      Harti
      TV-out
      iCloud cloud service
      Siri
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Li-Po
    • Durata convorbire
      10 ore (multimedia)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.