Apple iPad Air 5 (2022), 10.9", 64GB, Wi-Fi, Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.722,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 136.44 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MM9E3HC/A

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPad Air 5 (2022), 10.9", 64GB, Wi-Fi, Blue de la Apple

 

Design pe tot ecranul . Frumusete de jur imprejur.

 

iPad Air va permite sa va scufundati in orice cititi, vizionati sau creati. Ecranul Liquid Retina de 10,9 inchi dispune de tehnologii avansate precum True Tone, P3 wide color si un strat antireflex.

   


Cinci culori superbe si Touch ID

Touch ID este incorporat in butonul de sus, astfel incat sa va puteti folosi amprenta digitala pentru a va debloca iPad-ul, a va conecta la aplicatii si a efectua plati in siguranta cu Apple Pay. Si iPad Air vine in cinci culori superbe .

Distractie cu viteza M1.

Cipul revolutionar M1 este acum in iPad Air. Un procesor cu 8 nuclee ofera o performanta cu pana la 60% mai rapida decat generatia anterioara, facand iPad Air o putere creativa si mobila pentru jocuri. Faceti mai multe sarcini fara probleme intre aplicatii puternice si jucati jocuri cu grafica intensiva. Cu M1, poti merge si mai departe cu creativitatea ta impreuna cu aplicatii precum SketchUp.

   

Extraordinarul GPU cu 8 nuclee ofera o grafica de pana la 2 ori mai rapida, astfel incat sa puteti desena un filtru pentru retelele sociale in Procreate, sa construiti 3D cu uMake si multe altele. Iar cu durata de viata a bateriei pe toata durata zilei, puteti continua sa creati oriunde ati merge. 

   

Motorul neuronal cu 16 nuclee proiectat de Apple accelereaza invatarea automata, astfel incat sa puteti face lucruri uimitoare. Editarea fotografiilor este mai rapida ca niciodata in Adobe Lightroom, unde puteti selecta in mod inteligent cerul din fotografiile dvs. cu o simpla atingere.

Pozeaza. Scaneaza. Si luati centrul scenei.
 

Camera frontala Ultra Wide de 12 MP permite Center Stage, facand apelurile video mai naturale si crearea de continut mai distractiva. Pe masura ce va deplasati, camera se roteste automat pentru a va mentine centrat in fotografie. Cand altii se alatura sau parasesc cadrul, vizualizarea se extinde sau mareste

   

Camera spate lata de 12 MP este perfecta pentru a captura fotografii si videoclipuri 4K. Si cu ISP-ul puternic din cipul M1, iPad Air dispune acum de Smart HDR, astfel incat fotografiile tale sa para si mai frumoase.

De asemenea, puteti utiliza camera din spate pentru a scana documente si apoi pentru a le marca cu Apple Pencil.Si cu afisajul mare, puteti inregistra videoclipuri si fotografii si le puteti edita chiar pe iPad Air.

Conexiunile wireless rapide sunt esentiale pentru a pastra legatura. Cu Wi-Fi 6, fiti sigur ca aveti Wi-Fi super rapid. Accesati fisierele din cloud, urmariti emisiuni cu prietenii folosind SharePlay si multe altele.

 Apple Pencil si tastatura magica. Esentiale de zi cu zi .

 

iPad Air accepta a doua generatie Apple Pencil. Desenati, luati note si marcati capturi de ecran si fotografii. Este usor de utilizat si intotdeauna gata atunci cand vine inspiratia.

Utilizati Smart Keyboard Folio sau atasati Magic Keyboard pentru tastare receptiva si un trackpad incorporat. Este perfect pentru a trimite un e-mail sau pentru a scrie o poveste scurta. Si obtineti protectie fata si spate cu huse Smart Folio in culori noi frumoase.

Conectati-va la unitati, docuri, camere si multe altele folosind USB-C, acum cu viteze de transfer de pana la 2 ori mai mari decat generatia anterioara. Prin urmare, transferul de fotografii si videoclipuri mari este mai rapid ca niciodata.

 

iPadOS. Faceti minuni cu usurinta.

 

iPadOS este unic de puternic, usor de utilizat si proiectat pentru versatilitatea iPad-ului. Utilizati mai multe aplicatii simultan, scrieti in orice camp de text cu Scribble si navigati folosind puterea atingerii.

Si, cu functii uimitoare din iPadOS 15, va puteti nota gandurile cu Quick Note, va puteti conecta cu prietenii si familia folosind SharePlay si puteti utiliza Live Text pentru a efectua un apel, a trimite un e-mail sau a cauta indicatii de orientare doar printr-o atingere pe butonul evidentiat. text intr-o fotografie.

 

 Tone de aplicatii.Tone de distractie.

 

Aplicatiile din App Store pot transforma iPad Air in orice, de la o clasa de matematica la un studio de animatie. Iar aplicatiile care vin cu iPad sunt mai capabile ca niciodata. Acum, cu Swift Playgrounds, puteti crea si trimite aplicatii in App Store chiar pe iPad.

CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Fara SIM
Sistem de operare iPadOS
Versiune sistem operare iPadOS 15
Tehnologii

Bluetooth

Wi-Fi

Senzori

Barometru

Senzor de lumina ambientala

Touch ID

Accelerometru

Giroscop 3 axe

Functii Ghidare VoiceOver
Continut pachet

1 x Cablu USB-C

1 x iPad

1 x Adaptor de alimentare USB‑C de 20 W

Culoare Blue
Inaltime 247.6 mm
Latime 178.5 mm
Grosime 6.1 mm
Greutate 461 g
Material Aluminiu
Dual Sim Nu

PROCESOR

Producator procesor Apple
Model procesor Apple M1
Numar nuclee 8
Frecventa 3.2 GHz
Tehnologie procesor 5 nm

AFISARE

Tehnologie display LED IPS
Diagonala display 10.9 inch
Rezolutie 2360 x 1640
Numar culori 16M+

MEMORIE

Capacitate memorie 8 GB

STOCARE

Capacitate stocare 64 GB
Tip slot memorie Nu

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.0
Wireless 802.11 ax
Porturi

1 x USB-C

1 x Conector Magnetic

ACUMULATOR

Baterie detasabila Nu
Tip acumulator Li-Polymer
Autonomie baterie 10 h

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 12 Mpx
Rezolutie camera frontala 12 Mpx
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      10.9
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.