Apple iPad Pro 11" (2022) 4th Gen, 128GB, Wi-Fi, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.021,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 184.07 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MNXE3HC/A

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPad Pro 11" (2022) 4th Gen, 128GB, Wi-Fi, Silver de la Apple

 

Performanta uimitoare. Display incredibil de avansat. Conectivitate wireless ultrarapida. Capacitati Apple Pencil de nivel urmator. Noile functii puternice din iPadOS 16. Cea mai buna experienta iPad.

CIP M2

PERFORMANTA DE ULTIMA GENERATIE

 

Cip M2. Cipul M2 este urmatoarea generatie de cipuri Apple, cu un procesor cu 8 nuclee care ofera o performanta cu pana la 15% mai rapida si un GPU cu 10 nuclee care asigura o performanta grafica cu pana la 35% mai rapida. Cu un Neural Engine cu 40% mai rapid pentru a accelera sarcinile de invatare automata si o latime de banda de memorie cu 50% mai mare, M2 aduce performante uimitoare si noi capabilitati pentru iPad Pro. Astfel, poti crea modele 3D fotorealiste, construi modele AR complexe si poti experimenta jocuri cu grafica de calitate de consola cu rate de refresh ridicate, mai repede ca niciodata. Totul in timp ce te bucuri de o autonomie a bateriei de o zi intreaga.

 

Un studio complet in mainile tale. Motorul media de inalta performanta de pe M2 accelereaza codificarea si decodificarea ProRes. Poti converti proiecte video in ProRes de pana la 3 ori mai rapid decat inainte. Cu procesorul de semnal de imagine din M2 si camerele avansate de pe iPad Pro, acum poti captura video ProRes. Cinci microfoane de calitate de studio si patru difuzoare audio cu suport pentru Dolby Atmos va permit sa inregistrati si sa oferiti un sunet de calitate.

11"

LIQUID RETINA

PORTABILITATE PERFECTA LA NIVEL DE PIXELI

 

Ideal pentru ochi. Usor de transportat. Ecranul Liquid Retina de pe iPad Pro de 11 inchi nu este doar superb si portabil, ci si dotat cu tehnologii incredibil de avansate, cum ar fi ProMotion, True Tone, P3 wide color si reflectivitatea ultra-redusa, care fac ca totul sa fie receptiv si sa arate uimitor.

IPADOS 16

EXTINDETI CEEA CE ESTE POSIBIL

Modalitati imbunatatite de lucru. iPadOS 16 iti ofera noi modalitati remarcabile de a face mai mult ca niciodata. Noile aplicatii desktop-class iti fac ziua de lucru mai productiva. Redimensioneaza si suprapune aplicatiile pentru a face multitasking ca un profesionist cu Stage Manager. Conecteaza un ecran extern, cu rezolutii de pana la 6K, pentru a avea si mai mult spatiu pentru toate aplicatiile tale.

 

SISTEM DE CAMERE
CAPTURATI SI CONECTATI
LA UN NIVEL MAI PROFUND

Selfie Camera. iPad Pro dispune de o camera Ultra Wide cu senzor de 12 MP si un camp vizual de 122 de grade, perfecta pentru capturarea de fotografii si clipuri video pentru postari sociale, apeluri FaceTime cu Center Stage sau selfie-uri epice in mod Portret, functionand impreuna cu camera TrueDepth pentru a debloca in siguranta iPad Pro cu Face ID.

 

Center Stage. Utilizand camera Ultra Wide si invatarea automata, Center Stage schimba modul in care participati la apelurile video. Pe masura ce va deplasati, se ajusteaza automat pentru a va mentine centrat in cadru. Atunci cand alte persoane se alatura sau parasesc apelul, vizualizarea se extinde sau se mareste. Center Stage functioneaza cu FaceTime si cu alte aplicatii de conferinte video pentru o experienta si mai captivanta.

Camere profesionale. Camerele avansate Wide si Ultra Wide va ajuta sa realizati fotografia sau videoclipul perfect. Iar acum, cu suport pentru captura video ProRes, iPad Pro este un studio video mobil complet. ISP-ul mai puternic din cipul M2 suporta, de asemenea, Smart HDR 4, astfel incat fotografiile realizate pe iPad sa arate si mai realist.

 

 

LiDAR. Scanerul LiDAR masoara cat timp ii ia luminii sa se reflecte inapoi de la obiecte, astfel incat poate crea o harta de adancime a oricarui spatiu in care va aflati si poate debloca experiente AR imersive. De asemenea, functioneaza impreuna cu puternicul ISP pentru a focaliza cu mai multa precizie imaginile si videoclipurile in conditii de iluminare slaba si pentru a reduce timpul de captura.

 

WI-FI 6E SI 5G

PRIETENI RAPIZI

Conexiuni extrem de rapide. iPad a fost intotdeauna un dispozitiv portabil unic, cu optiuni Wi-Fi si celulare ultrarapide. Cu Wi-Fi 6E, ai cea mai rapida conexiune wireless disponibila. Asa ca vei obtine transferuri mai rapide de fotografii, documente si fisiere video mari.

 

 

5G. Cu capacitatile 5G va puteti conecta la cele mai rapide retele wireless atunci cand aveti nevoie sa descarcati fisiere, sa difuzati filme, sa colaborati cu ceilalti colegi si sa incarcati continut in miscare. iPad Pro are cele mai multe benzi 5G dintre toate dispozitivele de acest tip - astfel incat poate primi 5G in mai multe locuri.

 

 

TASTATURA MAGICA. APPLE PENCIL

POSIBILITATI NELIMITATE

Accesorii profesionale. Apple Pencil, Magic Keyboard si Smart Keyboard Folio deschid si mai multe moduri de a folosi iPad Pro. Deseneaza o capodopera, ia notite sau intocmeste un plan de afaceri. Aceste accesorii versatile sunt concepute pentru a-ti duce munca si creativitatea la urmatorul nivel.

Apple Pencil. Cu puterea Apple Pencil (2nd generation), iPad Pro se transforma intr-o panza de desen imersiva si in cel mai bun dispozitiv de luat notite din lume. Acesta stabileste standardul pentru modul in care ar trebui sa se simta desenul, marcarea documentelor si chiar completarea campurilor de text - intuitiv, precis si magic.

O noua dimensiune a Apple Pencil. Hover va locul unde este plasat Apple Pencil pe ecran. Astfel, poti scrie, schita si ilustra cu o precizie si mai mare. Priviti cum aplicatiile si widgeturile se extind pe Home Screen pe masura ce va deplasati peste ele. Previzualizeaza-ti marcajul inainte de a-l face. Vezi cum se amesteca acuarelele tale inainte de a picta. Apple Pencil hover face ca tot ceea ce faci cu Apple Pencil sa fie si mai usor.

Atunci cand Apple Pencil pluteste deasupra ecranului, semnalele electromagnetice emise de varf sunt detectate de ecran la o distanta de pana la 12 mm. M2 interpreteaza instantaneu aceste semnale si determina pozitia Apple Pencil in trei dimensiuni.

Magic Keyboard ofera o experienta de tastare receptiva si un trackpad incorporat care iti ofera mai multe modalitati de a lucra cu iPadOS. Asa ca poti scrie un roman, poti scrie o lucrare sau iti poti verifica email-ul si cu ajutorul tastelor retroiluminate poti sa lucrezi in orice lumina.

APLICATII UIMITOARE PENTRU ORICE FLUX DE LUCRU

Aplicatii incorporate si aplicatii din App Store. Poti face lucruri extraordinare cu aplicatiile concepute special pentru iPad. iPad Pro dispune de aplicatii esentiale concepute de Apple, precum Safari, Messages si Keynote. Peste un milion de alte aplicatii sunt disponibile in App Store.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Fara SIM
Sistem de operare iPadOS
Versiune sistem operare iPadOS 16
Tehnologii

Bluetooth

Wi-Fi

Senzori

Barometru

Accelerometru

Lumina ambientala

Face ID

Giroscop 3 axe

Scaner LiDAR

Continut pachet

1 x Incarcator

1 x Cablu incarcare USB-C

1 x iPad

Culoare Argintiu
Inaltime 247.6 mm
Latime 178.5 mm
Grosime 5.9 mm
Greutate 466 g
Material Aluminiu

PROCESOR

Producator procesor Apple
Model procesor Apple M2 chip
Numar nuclee 8

AFISARE

Tehnologie display LED IPS Retina
Diagonala display 11 inch
Rezolutie 2388 x 1668

MEMORIE

Capacitate memorie 8 GB

STOCARE

Capacitate stocare 128 GB

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.3
Wireless 802.11 ax 2x2
Porturi 1 x USB-C

ACUMULATOR

Baterie detasabila Nu
Tip acumulator Li-Polymer
Autonomie baterie 10 h

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala

12 Mpx

10 Mpx

Rezolutie camera frontala 12 Mpx
Redare video

1080P

4K

720p

HDR10

HLG HEVC, H.264

Redare audio

MP3

FLAC

AAC

Apple Lossless

Dolby Digital Plus

Dolby Atmos

Dolby Digital

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      11
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.