Apple iPad Pro 9.7", 128GB, Wi-Fi, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPad Pro 9.7", 128GB, Wi-Fi, Gold de la Apple

Super. Computer.

Acum in doua dimensiuni

iPad Pro este mai mult decat noua generatie de iPad — este o viziune fara compromisuri asupra informaticii personale in lumea moderna. iPad Pro iti pune la indemana o putere incredibila, care surclaseaza majoritatea PC-urilor portabile. Chiar si cele mai complexe sarcini devin la fel de naturale ca atingerea, glisarea sau scrierea cu un creion. Indiferent daca alegi modelul de 12,9 inchi sau noul model 9,7 inchi, iPad Pro este mai capabil, mai versatil si mai portabil decat orice alt dispozitiv de pana acum. Intr-un cuvant, e super.
   
   

 

Afisajul care reflecta progresul

Elementul cheie al iPad-ului este ecranul. Acesta iti permite sa interactionezi utilizand gesturi Multi-Touch si sa vizionezi continut cu detalii spectaculoare. iPad Pro 12,9 inchi are cea mai inalta rezolutie dintre toate dispozitivele iOS, iar ecranul noului iPad Pro 9,7 inchi este cel mai stralucitor si mai putin reflectant din lume.

   

 

 

 

Un standard de culoare la nivel de Hollywood

Afisajul iPad Pro-ului de 9,7 inchi utilizeaza acelasi spatiu de culoare ca industria cinematografica digitala. Aceasta gama cromatica extinsa ofera culori cu 25% mai saturate decat precedentele modele de iPad. In acest fel, culorile sunt mai vii, mai realiste si mai antrenante.

 

   

 

 

Vezi lucrurile in cea mai buna lumina posibila. Indiferent de iluminare.

Oamenii adora sa-si foloseasca iPad-urile oriunde. Iata de ce noul iPad Pro 9,7 inchi are un afisaj True Tone. Acesta utilizeaza senzori avansati pentru iluminarea ambientala pentru a adapta automat culoarea si intensitatea afisajului pentru a se adapta luminii din mediul in care te afli. In acest fel, cititul este mai natural si mai confortabil, asemanator lecturarii de pe hartie.

   

 

 

 

 

Audio cu patru difuzoare

Oricum l-ai intoarce, sunetul este de neclintit

Avand cate un difuzor de inalta fidelitate in fiecare colt, iPad Pro creeaza un spatiu sonor bogat, larg si detaliat. Sunetele de frecvente inalte sunt orientate automat catre difuzoarele aflate in partea de sus, indiferent de modul in care tii dispozitivul. Indiferent daca te joci sau vezi un film, auzul iti va fi complet acaparat

   

 

 

 

Mai rapid decat multe laptopuri

Cipul A9X pe 64 de biti face ca iPad Pro sa poata efectua cu usurinta sarcini rezervate candva PC-urilor, pe langa cele pe care nu ai fi reusit niciodata sa le realizezi pe un PC. In ciuda acestor performante iesite din comun, arhitectura eficienta a cipului A9X permite o autonomie de pana la 10 ore.

   

 

 

Captureaza fiecare detaliu

iPad Pro are camere remarcabile, atat in fata, cat si in spate. Camera iSight de 8 megapixeli a modelului de 12,9 inchi iti permite sa realizezi fotografii si filmari excelente. iPad Pro de 9,7 inchi este echipat o camera iSight de 12 megapixeli, care poate captura video 4K, clipuri in relanti la 240 fps si Live Photos. In plus, este primul iPad cu blit True Tone, astfel incat tonurile pielii sa arate grozav indiferent de lumina. Lucrurile sunt mai clare si de partea cealalta a iPad Pro-ului. Cel mai recent senzor al camerei frontale FaceTime HD face apelurile video si mai realiste. Pe iPad Pro-ul de 9,7 inchi, camera FaceTime HD de 5 megapixeli beneficiaza de blit Retina cu True Tone pentru selfie-uri superbe.

   

 

 

 

O putere incredibila, mai usor de stapanit ca niciodata

Chiar daca iPad Pro poate realiza sarcini rezervate in mod normal PC-urilor, este mai usor decat ar putea spera sa fie orice PC. iPad Pro 9,7 inchi furnizeaza performante de categorie grea in doar 444 de grame. iPad Pro 12,9 inchi este mai subtire decat iPhone 6s si cantareste doar 723 de grame. Iar multumita carcasei unibody din aluminiu, ambele modele dau o senzatie linistitoare de soliditate.

   

Conectivitate wireless rapida

iPad Pro se poate conecta la cele mai rapide retele Wi-Fi sau mobile, asa incat sa poti naviga pe web, viziona filme in flux si partaja documente de practic oriunde. Modelele Wi-Fi + Cellular sunt compatibile cu o gama larga de benzi LTE, pentru atunci cand nu ai acoperire Wi-Fi. Noul iPad Pro 9,7 inchi beneficiaza de 4G LTE Advanced, care permite conexiuni mobile cu pana la 50% mai rapide.

 

Parola esti chiar tu

iPad Pro utilizeaza tehnologia Touch ID pentru a-ti transforma amprenta intr-o parola de neuitat, astfel incat sa iti poti debloca dispozitivul cu o singura atingere. De asemenea, poti face achizitii securizate in iTunes, iBooks si App Store. Iar cu Apple Pay, poti face cumparaturi din cadrul aplicatiilor in mod simplu si sigur.

   

O experienta superioara cu fiecare atingere

iPad ruleaza iOS 9, un sistem de operare mobil avansat, intuitiv si securizat. De la puternicele functionalitati multitasking la Night Shift si News, iOS 9 este conceput pentru a te ajuta sa beneficiezi la maximum de iPad.

 

Producator: Apple
Specificații

Apple iPad Pro 9.7", 128GB, Wi-Fi, Gold

 
Cod: mlmx2hc/a
 
Procesor

Model Procesor:

A9X

Producator procesor:

Apple

 
Display

Tip display:

Capacitive Multi-Touch

Tehnologie:

Retina display

Diagonala (inch):

9.7

Rezolutie:

2048 x 1536

 
Stocare

Spatiu de stocare:

128 GB

 
Multimedia

Camera WEB:

In spate: 12MP iSight / 4K video recording 30 fps / Slo-mo video support 1080p (120 fps) / Time-lapse video
In fata: 5 MP FaceTime camera

Formate audio:

AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV

Formate suportate:

.jpg, .tiff, .gif (images); .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Formate video:

H.264 video up to 1080p, 60 frames per second, High Profile level 5.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format

 
Comunicatii

Bluetooth:

4.2

Wireless:

Wi Fi (802.11a/b/g/n/ac) - HT80 with MIMO

 
Alimentare

Baterie:

Li-Polymer

Autonomie de lucru:

Pana la 10 ore Wi-fi

 
Porturi

Iesire audio:

3.5 mm

 
Altele

Greutate:

437 g

Caracteristici speciale:

Digital compass
Three-axis gyro
Accelerometru

Barometru
Senzor lumina ambientala
Touch ID

Dimensiuni (W x D x H):

169.5 x 6.1 x 240

Accesorii incluse:

Cablu USB - Lightning
Incarcator USB

Altele:

Conector: Lightning

Aplicatii:

Camera, Photos, Messages, FaceTime, Mail, Music, Safari, Maps, Siri, Calendar, iTunes Store, App Store, Notes, Contacts, iBooks, Game Center, Reminders, Clock, Videos, Photo Booth, Podcasts, News, Find My iPhone, Find My Friends, iCloud Drive

Culoare:

Auriu

 
Software

Sistem de operare:

iOS 9

 

 
 
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      9.7
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.