Apple iPad Pro, 10.5", 256GB, 4G, Space Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPad Pro, 10.5", 256GB, 4G, Space Grey de la Apple

iPad Pro - Orice ai face, poti face mai bine.

   
Indiferent de sarcina, noul iPad Pro e gata de executare si nu se opreste aici. Ofera mult mai multa putere fata de majoritatea laptopurilor PC si totusi e fascinant de simplu de folosit. Ecranul Retina reproiectat e o incantare si atunci cand il privesti, si cand il atingi. Iar totul culmineaza cu iOS, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. iPad Pro. Reprezinta tot ce poti cere azi de la un computer. Iar acum e si mai si.
   
Ecran Retina

Cel mai avansat ecran vazut vreodata
   
   
iPad a oferit intotdeauna experienta Multi-Touch suprema. Ecranul Retina reproiectat de pe iPad Pro stabileste un standard complet nou. Nu este doar mai luminos si mai putin reflectorizant, dar mult mai responsiv fata de tot ce a existat pana acum. Fie ca rasfoiesti printre paginile din Safari sau joci un joc 3D intens, totul se simte cu desavarsire cursiv, rapid si captivant.
   

Rata de refresh de 120 Hz. Senzatii nemaivazute si nemaiatinse.

Noul ecran Retina al iPad Pro accepta acum o rata de refresh de 120 Hz. Asa ca filmele si videoclipurile arata spectaculos, iar jocurile sunt rulate cursiv, fara probleme. Pana la urma, viteza e incredibil de captivanta. Si indiferent cum folosesti ecranul, cu degetul sau cu Apple Pencil, totul e mult mai responsiv.

   

600 niti - luminozitate

Luminozitatea crescuta iti ofera o vizualizare mai buna, oriunde te-ai afla.

1,8% - grad de reflexie

Datorita peliculei antireflectorizante proiectata special de Apple, ecranul este mai clar si mai lizibil oriunde te-ai afla.

P3 - ecran cu gama cromatica larga

Cu o gama cromatica P3 larga, ai mai multe nuante vibrante de verde si rosu, pentru imagini si videoclipuri mai realiste.

   
   

Multitaskingul devine un gest si mai natural.

Sa faci mai multe ca oricand va fi mai usor ca oricand. In iOS 11, cu functia Dock complet noua, este simplu sa deschizi aplicatiile si fisierele utilizate recent. Iar cand folosesti Slide Over sau Split View, ambele aplicatii folosite raman active si poti lucra cu ele simultan. Asa ca editeaza o imagine in Poze in timp ce creezi o pagina web. Sau foloseste Safari pentru a-ti planifica urmatoarea vacanta, in timp ce confirmi datele in Calendar. iPad Pro si iOS 11 sunt perfecte pentru a face tot ceea ce vrei sa faci, in acelasi timp.

   
Performanta
Mai puternic decat majoritatea laptopurilor PC.
   
   
Cipul A10X Fusion cu arhitectura pe 64 de biti si 6 nuclee iti pune pe mana o putere incredibila. Asa ca poti edita un videoclip 4K din mers. Sau randa un model 3D elaborat. Sau crea si adnota documente si prezentari complexe. Usor. Totul, pe un dispozitiv care ofera in continuare autonomie pentru toata ziua.
   
Cip A10X Fusion

Cipul A10X Fusion face ca sarcinile complexe precum editarea videoclipurilor 4K, randarea imaginilor 3D sau rularea jocurilor sa para floare la ureche.
Pana la 10 ore de autonomie a bateriei

Ramai productiv si creativ cu bateria care te tine toata ziua
   

ISP - procesor de semnal imagine

Procesorul de semnal imagine proiectat de Apple foloseste un sistem de invatare automat pentru ca imaginile si videoclipurile pe care le-ai realizat sa arate uimitor.

Rata de refresh crescuta a noului ecran de pe iPad Pro face ca Apple Pencil sa se simta si mai responsiv si natural. Niciun alt creion digital nu iti permite sa scrii, sa adnotezi si sa desenezi cu o astfel de precizie la nivel de pixel.
   
   

Desenare printre randuri

Schiteaza, deseneaza sau scrie cu usurinta direct langa textul din Notite si Mail.

 

Scaneaza si semneaza

Noul Scaner de documente din Notite sesizeaza si scaneaza automat un document, asa ca poti semna, salva si partaja cu usurinta.

Notite instantanee

Cand te loveste inspiratia, scrie imediat. Atinge cu Apple Pencil ecranul blocat al iPad-ului tau si se deschide o notita.

Adnotare instantanee

Semneaza documente, adnoteaza PDF-uri sau deseneaza pe o captura de ecran cu usurinta.

   

iOS 11 - Un salt colosal pentru iPad.

   
iOS 11 da viata iPad-ului ca niciodata pana acum. Noile caracteristici si capabilitati imbunatatesc clar modul de utilizare, transformand experienta iPad intr-una si mai puternica si personala. Poti face ce vrei. Fiindca acum ai cu ce.
   
   

Drag and Drop

Aceasta optiune iti ofera o modalitate noua de a muta lucrurile dintr-un loc in altul. Cu un singur deget, poti sa muti simplu si usor text, poze si fisiere dintr-o aplicatie in alta, oriunde pe ecran.

 

Comutator de aplicatii

Reproiectatul Comutator de aplicatii face ca schimbarea aplicatiilor sa fie la fel de rapida ca o glisare. Tine minte chiar si combinatiile de aplicatii cu care ai lucrat anterior in multitasking.
   

Dock

Complet noul Dock face mai simpla gasirea fisierelor tale preferate si a aplicatiilor sau  fisierelor utilizate recent. Este folositor in special  pentru multitasking sau comutarea de la o  aplicatie la alta.

Fisiere

Noua aplicatie Fisiere aduce la un loc toate fisierele tale. Nu doar pe cele de pe iPad, dar si pe cele din aplicatii, de pe iCloud sau celelalte servicii precum Dropbox si Box.

   
Multitasking

Nu numai ca multitaskingul a fost reproiectat, dar ambele aplicatii cu care ai de lucru raman acum active in Slide Over si Split View.
Apple Pencil

iOS 11 face ca Apple Pencil sa devina si mai util. Schiteaza, deseneaza sau scrie cu usurinta direct langa textul din Notite. Poti chiar scrie instantaneu o notitt, notand cu Apple Pencil pe ecranul blocat al iPad-ului.
   
Puterea iPad-ului multiplicata de 1,3 milioane de ori.
   
   
iPad este o modalitate puternica de a lucra, a te juca si a studia. Cu peste un milion de aplicatii concepute special pentru ecranul sau mare Multi-Touch si cipul puternic, acesta poate transforma cu totul experienta de a face lucrurile pe care le iubesti.
   

Mai putin de 500 de grame.

Cu tone de potential.

   
   
Desi e are o performanta uimitoare, un ecran avansat, doua camere, conexiuni wireless ultrarapide si autonomie a bateriei care te tine toata ziua, iPad Pro este suplu si compact. Asa ca poti sa te duci aproape oriunde si sa faci aproape orice

PROCESOR

Tip procesor Hexa-Core
Model Procesor A10X Fusion
Frecventa procesor 2.3 GHz

DISPLAY

Tip display Retina
Diagonala (inch) 10.5
Rezolutie 2224 x 1668

STOCARE

Spatiu de stocare 256 GB

MULTIMEDIA

Camera WEB

In spate: 12MP

In fata: 7MP

COMUNICATII

Bluetooth 4.2
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz)
4G Da

ALIMENTARE

Autonomie de lucru Pana la 9 ore

PORTURI

Iesire audio 3.5 mm
Microfon Dual
USB 3.0 Da

ALTELE

Greutate 469 g
Dimensiuni (W x D x H) 250.6 x 174.1 x 6.1 mm
Culoare Gri
GPS Da, cu A-GPS
Tip SIM Nano-SIM

SOFTWARE

Sistem de operare iOS
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      10.5
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.