Tableta Lenovo TB-J606L TAB 4+128SG-RO-KB+Pen

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo TB-J606L TAB 4+128SG-RO-KB+Pen de la Lenovo

Streaming superior

Sa domneasca streamingul. Experienta dumneavoastra de vizionare este in fata si centrala pe Tab P11, cu o rezolutie uimitoare 2K pe afisajul de 11" TDDI IPS. Ramele inguste ii confera un raport ecran-corp generos de 85%, iar afisajul este certificat pentru streaming Netflix in HD. Puteti viziona ce doriti chiar si in aer liber intr-o zi insorita, datorita luminozitatii de 400 de nits pe ecranul LCD.

 
 

Sunet de prima clasa

Gasiti o conexiune mai profunda cu toate melodiile, povestile si spectacolele pe care le iubiti cu peste patru difuzoare pe Lenovo Tab P11. Lasati Dolby Atmos sa va lase chiar in mijlocul unei scene sau a unei sali de concert. Bucurati-va de un sunet cinematografic, in miscare, care curge deasupra si in jurul vostru pentru o experienta audio captivanta.

 
 

Conectati-va copiii cu invatarea, distractia si familia

Tableta are un cont pentru copii independent si Google Kids Space, cu peste 10.000 de aplicatii si jocuri aprobate de profesori, plus sute de carti gratuite pentru a ajuta copiii sa descopere, sa creeze si sa creasca. In plus, camera sa de 8MP de inalta rezolutie permite apeluri video clare, facilitand invatarea sau lucrul de acasa, cu o neclaritate de fundal integrata care ascunde tot ce se afla in spatele tau.

 
 

Termina lucrurile

Aceasta tableta are o capacitate de neegalat pentru munca la nivel de laptop, datorita tastaturii ultra subtiri optionale cu trackpad incorporat si taste de comanda rapida, pentru tastare tactila, rapida si precisa. Schitati, vopsiti sau notati ori de cate ori inspiratia va loveste cu Lenovo Precision Pen 2 optional, cu 4.096 niveluri de presiune, detectare a inclinarii si 200 de ore de utilizare la o singura incarcare.

 
 

Experiente supraincarcate

Jucati sau navigati cu usurinta si experimentati mai putine intarzieri prin intermediul procesorului Qualcomm Snapdragon 662 Octa-Core cu frecventa principala de pana la 2.0 GHz. Multitasking fara probleme cu pana la 6 GB RAM. De asemenea, puteti face mai multe in timp ce sunteti departe de casa, deoarece tableta poate functiona pana la 15 ore la o singura incarcare a bateriei de 7700mAh.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Cu SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 10
Tehnologii

Bluetooth

GPS

3G

4G

Wi-Fi

Senzori

Hall Sensor

Accelerometru

Lumina ambientala

Giroscop

Culoare Argintiu
Inaltime 163 mm
Latime 258.4 mm
Grosime 7.5 mm
Greutate 490 g

PROCESOR

Producator procesor Qualcomm
Model procesor Snapdragon 662
Numar nuclee 8
Frecventa 2 GHz

AFISARE

Tehnologie display IPS
Diagonala display 11 inch
Rezolutie 2000 x 1200

MEMORIE

Capacitate memorie 4 GB

STOCARE

Capacitate stocare 128 GB
Tip slot memorie Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 1 TB

CONECTIVITATE

Frecventa retea

4G

3G

Versiune Bluetooth 5.1
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Porturi 1 X USB tip C

ACUMULATOR

Baterie detasabila Nu
Capacitate acumulator 7500 mAh
Autonomie baterie 15 h

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 13 Mpx
Rezolutie camera frontala 8 Mpx
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      11
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.