Tableta Lenovo Tab M8 (3rd Gen), Octa-Core, 8" HD (1280x800) IPS, 4GB RAM, 64GB, Wifi, Iron Grey + Smart Charging Station

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo Tab M8 (3rd Gen), Octa-Core, 8" HD (1280x800) IPS, 4GB RAM, 64GB, Wifi, Iron Grey + Smart Charging Station de la Lenovo

Redati in flux in HD, totul dintr-un singur loc

Construita pentru streaming fara sfarsit, cu un afisaj HD IPS cu margini inguste pe doua fete si certificare TÜV pentru ingrijirea ochilor pentru maratoane mai lungi, tableta Tab M8 Gen 3 va tine distractie intr-un singur loc. Doar glisati spre dreapta de pe ecranul de pornire pentru a descoperi continut nou cu Serviciile de divertisment Google. Conectati-va cu serviciile dvs. de abonament si obtineti acces personalizat la toate divertismentul preferat, de la filme si emisiuni TV la jocuri si carti, totul intr-un singur loc, astfel incat sa nu va trebui sa treceti de la o aplicatie la alta.

   

Camera pentru intreaga familie. Spatiu pentru copii.

Construita pentru a fi partajata in familie, tableta Lenovo Tab M8 Gen 3 gazduieste un spatiu personalizat cu articole personale pentru fiecare utilizator care se conecteaza. Si copiii se pot alatura distractiei, cu Google Kids Space, oferind continut de calitate care ii ajuta pe copii sa descopere , creati si cresteti. Alegeti dintre peste 10.000 de aplicatii si jocuri selectate, sute de carti gratuite si mii de videoclipuri YouTube Kids.

   

Ramai usor si pe picioare toata ziua

Utilizati oriunde in jurul casei dvs. cu o carcasa usoara si compacta din aluminiu, care ramane alimentata pana la 15 ore cu o singura incarcare. Faceti mai multe sarcini si efectuati rapid sarcini pe tableta cu procesoare Octa-core imbunatatite si 4 GB de RAM.

 

Aplicatii Google care imbunatatesc viata

Obtineti aplicatiile Google pe care deja le cunoasteti si le iubiti pe tableta Tab M7 Gen 3. Indiferent daca iti place fotografia sau doar sa tii pasul cu prietenii tai, exista o aplicatie pentru tine. Alegeti dintre peste un milion de aplicatii de pe Google Play. Google Play Protect va pastreaza dispozitivul curat si datele dvs. in siguranta. Cu peste 100 de miliarde de aplicatii scanate zilnic, chiar si pe cele pe care nu le-ati instalat inca, pentru a va ajuta sa va pastrati datele in siguranta impotriva oricaror aplicatii care se comporta anormal.

CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Fara SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 11
Tehnologii

Bluetooth

GPS

GLONASS

Wi-Fi

Senzori

Accelerometer

Proximitate

Lumina ambientala

Functii

Dual Speakers

Dolby atmos

Continut pachet

1 x Tableta

1 x Statie Incarcare

Culoare Iron Grey
Inaltime 199.1 mm
Latime 121.8 mm
Grosime 8.15 mm
Greutate 305 g
Material Metal ABS PC

PROCESOR

Producator procesor MediaTek
Model procesor MediaTek Helio P22T
Numar nuclee 8
Frecventa

2.3 GHz

1.8 GHz

Producator chipset video Mediatek

AFISARE

Tehnologie display IPS
Diagonala display 8 inch
Rezolutie 1280 x 800

MEMORIE

Tip memorie LPDDR4X
Capacitate memorie 4 GB

STOCARE

Capacitate stocare 64 GB

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.0
Wireless 802.11a/b/g/n/ac
Porturi

1 x Jack 3.5 mm

1 x USB-C

1 x Pogo pin

ACUMULATOR

Baterie detasabila Nu
Tip acumulator Li-Polymer
Capacitate acumulator 5000 mAh
Autonomie baterie 2 s 18 h 12 h

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 5 Mpx
Rezolutie camera frontala 2 Mpx
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      8
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.