Tableta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G, Abyss Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G, Abyss Blue de la Lenovo

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Tableta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G, Abyss Blue

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Calomfir - Scor: 5/5 | acum 1 an
Tableta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G, Abyss Blue

Tableta f.buna! Sper sa aiba parametrii specificați pt. Că informațiile sunt foarte vagi ! Are încărcător de 10 w ! Merita
La prețul de 699 lei?

produs cumparat de la Badabum.ro.
Adrian (Timisoara) - Scor: 5/5 | acum 1 an
Tableta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G, Abyss Blue

Badabum + Tableta = Nota 10+ cu toate că firma Badabum mi-a creat inițial numai suspiciuni și îngrijorare care au fost în final contrazise de realitate.

1. Există mai multe tipuri de Lenovo Tab cu ecran de 10 inch care au denumire asemănătoare și care diferă prin faptul că sunt cu sau fără SIM, cu sau fără ecran Full HD, cu 3 GB sau 4 GB memorie RAM, etc. Tableta aceasta Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, cu SIM 4G este perfectă, ecranul este mare cât o carte și are o rezoluție foarte mare = 1920 x 1200 = Full HD, Androidul 11 se mișcă bine, tableta arată bine iar prețul de 699 lei este bun față de alte oferte.

2. Badabum mi-a creat inițial numai suspiciuni și îngrijorare care au fost în final contrazise de realitate. Era vineri spre sâmbătă, de black friday. Toate tabletele de acest tip (nu celelalte modele similare din aceeași familie dar cu performanțe ceva mai modeste) s-au vândut ca pâinea caldă. Pe unde se mai găseau, se vindeau la prețuri de-a dreptul nesimțite chiar pe site-urile consacrate dar vândute de alți distribuitori, iar tabletele cu configurație mai slabă erau la prețul unei tablete mai performante. M-am încăpățânat să cumpăr acest model și în căutările de pe net am dat de site-ul cu denumirea ciudată = Badabum de care n-am mai auzit. Aveau tableta mult dorită de mine DARRR pagina de prezentare/vânzare a tabletei era dubioasă în sensul că singurul reper = singura descriere a produsului era doar... titlul paginii: "Tabletă Lenovo Tab K10, 10.3 inch, Full HD, 4GB RAM, 64GB, 4G". În afară de preț, nimic altceva. Celelalte site-uri fac o prezentare generală + specificații tehnice detaliate, însă Badabum a pus totul în titlu, în rest nimic, doar prețul + butonul de comandă. Am "riscat" și am comandat tableta. În nici două zile tableta mea era deja în Easyboxul din Timișoara! M-am dus cu inima strânsă să nu fie vreo țeapă și când am scos pachetul din dulap m-a luat cu palpitații: pachetul nu arăta ca pentru o tabletă = cutie, ci era umflat, iar în interior zăngănea ceva. M-am gândit că am luat țeapă și că fie au încurcat comanda și mi-au trimis altceva, fie mi-au trimis un pachet cu șuruburi. După ce-am desfăcut ambalajul, surpriză: pe lângă tabletă, Badabum mi-a trimis și un cadou = jocul cu bilă Kendama, probabil fiindcă sunt pentru prima oară clientul lor. Cadoul lor zăngănea în interior și umfla anormal ambalajul => totul a fost în regulă, am primit tableta pe care am comandat-o, totul foarte bine ambalat, perfect sigilat, intact și în stare impecabilă.

Mulțumesc Badabum pentru operativitate, profesionalism și... cadoul surpriză!

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.