Lenovo Tableta Andy Lite TAB3 A7-10F cu procesor Quad-Core 1.30 GHz, 7", HD, IPS, 8GB, 1GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 5.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Andy Lite TAB3 A7-10F cu procesor Quad-Core 1.30 GHz, 7", HD, IPS, 8GB, 1GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 5.0 de la Lenovo

Un ecran incantator, pentru placerea dvs.
Lucrati, distrati-va sau pur si simplu navigati pe ecranul IPS de inalta rezolutie (1024 x 600) minunat, de 7 inchi, al modelului Tab3 7. Cu ajutorul tehnologiei IPS, e simplu sa impartasiti cu prietenii ceea ce vizualizati, iar pe ecranul tactil ultra-subtire si extrem de transparent, orice imagine pare mai aproape si mai clara.

Doua camere extraordinare
Cu Tab3 7, beneficiati de doua camere pentru a va surprinde toate amintirile. Utilizati camera frontala Visio de 0,3 megapixeli pentru selfie-uri perfecte de impartasit cu altii si pentru discutii pe chat web cu prietenii. Sau realizati fotografii si videoclipuri uimitoare cu camera principala de 2 megapixeli.

   

Intotdeauna la dispozitia dvs.
Sustinuta de o baterie de 3450 mAh, aceasta tableta de buzunar ofera pana la 10 ore de functionare cu o singura incarcare. Acum va puteti bucura neintrerupt de seriale, jocuri sau retele sociale, fara sa fie nevoie sa reincarcati.

GPS prin satelit 
Nu va rataciti niciodata cu sistemul GPS incorporat, prin satelit, care functioneaza offline.

Dolby Audio
Sunetul Dolby imbunatatit permite sunete la un volum mai mare, naturale si lipsite de distorsiuni, fie ca ascultati prin casti sau folosind boxele stereo integrate.

   

Procesare quad-core
Cu un procesor quad-core MediaTek® de 1,3 GHz, modelul Tab3 7 este ideal pentru multitasking, livrand o experienta Android mai fluida si eliminand intreruperile atunci cand va jucati sau urmariti continut video HD.

Android Lollipop
Cu cea mai recenta versiune de Android, pregatiti-va pentru o performanta imbunatatita, mai rapida si mai puternica. Va va fi mai usor sa ramaneti la curent, sa interactionati cu alte persoane si chiar sa va gestionati bateria. In plus, va puteti proteja mai bine dispozitivul Tab3 7 si puteti accesa aplicatiile si jocurile preferate din Google Play Store, facandu-va viata mai frumoasa.

PROCESOR

Tip procesor Quad Core
Model Procesor MTK MT 8127
Frecventa procesor 1.3 GHz
Producator procesor MediaTek

DISPLAY

Tehnologie IPS
Diagonala (inch) 7
Rezolutie 1024 x 600

MEMORIE

Capacitate RAM 1 GB

STOCARE

Spatiu de stocare 8 GB

MULTIMEDIA

Camera WEB

In spate: 2 MP

In fata: 0.3 MP

COMUNICATII

Bluetooth v4.0
Wireless 802.11 b/g/n

ALIMENTARE

Baterie 3450 mAh
Autonomie de lucru Pana la 10 ore

PORTURI

Iesire audio Jack 3.5 mm
USB 2.0 1 x micro-USB

ALTELE

Greutate 300 g
Dimensiuni (W x D x H) 113 x 9.9 x 190
Culoare Negru
GPS Da

SOFTWARE

Sistem de operare Android 5.0
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      7
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.