Tableta Samsung T365 Galaxy Tab Active GREY LTE

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Tablete

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Samsung T365 Galaxy Tab Active GREY LTE de la Samsung

T365 Galaxy Tab Active GREY LTE/8/QC/1.5GB/16GB/3MP/4450mAhAntişoc
Nu vă faceţi probleme pentru eventualitatea căderii sau a impactului într-un mediu de afaceri activ. Samsung Galaxy Tab Active este concepută pentru a gestiona căderile de la până 1,2 metri (3,9 picioare)* datorită capacului protector.
* Rezultatele testului la cădere respectă cerinţele standardului MIL STD 810G

Rezistenţă la apă şi praf (IP67)
Lucraţi fără întreruperi în aproape orice mediu cu sistemul de etanşeizare IP67 care protejează dispozitivul împotriva apei şi a prafului.

Mod Ultra economie de energie şi baterie detaşabilă
Modul Ultra economie de energie al tabletei, precum şi bateria avansată, detaşabilă asigură desfăşurarea activităţii fără întreruperi, cu cele 8–10 ore de funcţionare continuă şi înlocuirea uşoară.

Design premium
Obţineţi rezistenţă şi stabilitate fără a sacrifica designul premium cu o grosime de 9,75 mm (fără capac) şi o greutate de 393 de grame cu armătură solidă,


NFC şi citirea codurilor de bare
Economisiţi timpul pentru comunicaţii şi pentru gestionarea proceselor de muncă cu asocierea NFC uşoară şi citirea etichetelor. Camera de 3,1 megapixeli (MP) cu focalizare automată (AF) şi bliţ permite scanarea uşoară şi eficientă a codurilor de bare pentru a simplifica fluxul de lucru şi comunicaţiile.


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.