Tableta Samsung T365 Galaxy Tab Active GREY LTE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Samsung T365 Galaxy Tab Active GREY LTE de la Samsung

T365 Galaxy Tab Active GREY LTE/8/QC/1.5GB/16GB/3MP/4450mAh



Antişoc
Nu vă faceţi probleme pentru eventualitatea căderii sau a impactului într-un mediu de afaceri activ. Samsung Galaxy Tab Active este concepută pentru a gestiona căderile de la până 1,2 metri (3,9 picioare)* datorită capacului protector.
* Rezultatele testului la cădere respectă cerinţele standardului MIL STD 810G

Rezistenţă la apă şi praf (IP67)
Lucraţi fără întreruperi în aproape orice mediu cu sistemul de etanşeizare IP67 care protejează dispozitivul împotriva apei şi a prafului.

Mod Ultra economie de energie şi baterie detaşabilă
Modul Ultra economie de energie al tabletei, precum şi bateria avansată, detaşabilă asigură desfăşurarea activităţii fără întreruperi, cu cele 8–10 ore de funcţionare continuă şi înlocuirea uşoară.

Design premium
Obţineţi rezistenţă şi stabilitate fără a sacrifica designul premium cu o grosime de 9,75 mm (fără capac) şi o greutate de 393 de grame cu armătură solidă,


NFC şi citirea codurilor de bare
Economisiţi timpul pentru comunicaţii şi pentru gestionarea proceselor de muncă cu asocierea NFC uşoară şi citirea etichetelor. Camera de 3,1 megapixeli (MP) cu focalizare automată (AF) şi bliţ permite scanarea uşoară şi eficientă a codurilor de bare pentru a simplifica fluxul de lucru şi comunicaţiile.


Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.