Tableta Vonino Onyx Z cu procesor Dual-Core A7 1.30GHz, 7",1GB DDR3, 8GB, 3G, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, Android 4.2.2 Jelly Bean, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Vonino Onyx Z cu procesor Dual-Core A7 1.30GHz, 7",1GB DDR3, 8GB, 3G, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, Android 4.2.2 Jelly Bean, Black de la Vonino

Vonino Onyx Z

Tableta Vonino Onyx Z reprezinta un produs premium din gama de tablete bazate pe sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, dezvoltat de Google, care va ofera cea mai placuta experienta in utilizarea unei tablete.

Vonino Onyx Z foloseste un procesor Dual-Core care ruleaza la viteze de pana la 1.3GHz, o memorie RAM de 1GB si sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, toate fiind accesibile prin intermediul unui display TFT capacitiv de inalta rezolutie multitouch de 7.0 inch. Astfel, Vonino Onyx Z poate sa va fie, cu usurinta, atat asistent personal, gratie aplicatiilor de tip business disponibile, cat si centru multimedia, datorita capacitatii de stocare de pana la 36GB (folosind un card microSD de maxim 32GB) si camerelor foto/video dispuse pe partea frontala-0.3mPx si pe partea din spate-2.0mPx, dar, mai ales, multumita display-ului de tip TFT cu rezolutia de 1024x600 pixeli.

 

CORTEX A7 1.3GHZ, PROCESOR DUAL-CORE

O particularitate care scoate Vonino Onyx Z in evidenta este procesorul DUAL-CORE Cortex A7 MTK8312. Aceasta platforma este una dintre cele mai performante din punctul de vedere al capacitatilor de conectivitate, capabilitatilor multimedia si consumului scazut de energie. Aveti la dispozitie o tableta dotata cu unele dintre cele mai performante caracteristici ale unui produs "must-have": procesor DUAL-CORE, conectivitate 3G si sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, totul asamblat intr-un produs robust si subtire.

 

CONECTAT IN ORICE SITUATIE - 3G HSDPA+ & Wi-Fi & Bluetooth

Principala facilitate a tabletelor este ca esti mereu in contact cu toata lumea. Vonino Onyx Z are incorporat modul 3G cu ajutorul caruia te poti conecta la internet, efectua sau primi apeluri normale sau video, oriunde te-ai afla. Pe langa conectarea 3G HSDPA+(21.4 Mbps) Onyx Z are incorporata si uzuala conexiune WiFi; in acelasi timp poti utiliza cele 2 conexiuni pentru a crea un Hotspot WiFi pentru a partaja conexiunea ta la internet. Pentru ca Vonino Onyx Z este o tableta de top va ofera si un modul BlueTooth incorporat. Prin conexiunea BlueTooth puteti sincroniza tableta cu calculatorul personal, sau puteti conecta la aceasta un dispozitiv extern cum ar fi o tastatura sau un set de casti.

 

ECRAN TFT 7.0 INCH

Pentru ca display-ul de tip TFT capacitiv de 7.0 inch este suficient de mare si ofera o rezolutie inalta de 1024x600 pixeli poti folosi cu usurinta Vonino Onyx Z sa redai videoclipuri si filme oriunde te afli, impartasind experienta vizuala cu cei din jurul tau. Aceasta experienta este cu atat mai placuta, datorita calitatii de redare a display-ului de inalta definitie tip TFT, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate.

 

 

2 x CAMERE FOTO-VIDEO, camera spate 2.0Mpx

Vonino Onyx Z are incorporate 2 camere foto-video dispuse pe partea frontala - 0.3mPx si pe spatele tabletei - 2.0mPx. Fiind compatibile cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante, cum sunt Yahoo Messenger, Hangouts sau Skype, acestea iti vor permite sa interactionezi in cel mai direct mod cu prietenii si cu partenerii de afaceri. In acelasi timp, acestea iti ofera posibilitatea sa fii regizorul videoclipurilor tale.

 

DOAR ALEGE DESTINATIA - MODUL GPS INCORPORAT

O tableta este cu atat mai utila cu cat reuseste sa substituie mai multe dispozitive. Vonino Onyx Z vine cu un modul GPS incorporat, care va permite sa-l utilizati ca si navigator GPS cand va aflati in masina sau mergeti pe jos. Puteti obtine indrumari de traseu sau sa cautati puncte de interes aflate in vecinatatea locului in care te afli.

 

SISTEM DE OPERARE ANDROID 4.2.2 JELLY BEAN

Dorind sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta cu acest tip de produse, Vonino Onyx Z utilizeaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.2.2 Jelly Bean. Inca de la prima versiune lansata, acest sistem de operare s-a diferentiat de competitorii sai prin interfata intuitiva usor de utilizat si prin optimizarea resurselor utilizate. Versiunea 4.2.2 Jelly Bean vine cu o interfata de utilizare redesenata si cu un nivel superior al personalizarii meniurilor si ecranelor principale ale tabletei. In acelasi timp, Android 4.2.2 Jelly Bean a fost imbunatatit in ceea ce priveste resursele utilizate in timpul rularii programelor, crescand nivelul autonomiei bateriei.

 

Asculta hiturile sau vizualizeaza videoclipurile preferate direct din cloud, oriunde te-ai afla! Ai nu mai putin de 512GB spatiu de stocare!

Disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tableta), pachetul de servicii VStorage, oferit gratuit de VONINO impreuna cu ArpaCloud, este singurul de acest fel pe piata din Romania, oferind nu mai putin de 512GB spatiu de stocare in Cloud, cu posibilitatea de a face "streaming" direct de pe dispozitivul tau VONINO, fara a fi necesara descarcarea videoclipului sau a melodiei .

Daca aplicatia Arpacloud nu se afla preinstalata in dispozitivul Dvs, aceasta se poate instala gratuit din Play Store. Doar dati cautare " Arpacloud " si urmati pasii pentru instalare de pe pagina http://www.vonino.ro/intrebari-si-raspunsuri/cum_folosesc_serviciul_arpacloud .

 

Procesor

Tip procesor: Dual Core
Model procesor: MTK8312 Cortex A7
Frecventa procesor: 1.3Ghz
Producator procesor: Mediatek

Display

Tehnologie display: TFT Capacitive Multi-Touch 5 points
Tip display: LCD
Diagonala: 7.0 inch
Rezolutie: 1024 X 600

Memorie

Tip memorie: DDR3
Capacitate memorie: 1GB

Stocare

Memorie Flash integrata: 8GB Nand Flash (Cloud 512GB)

Chipset grafic

Chipset video: PowerVR SGX 544 GPU

Comunicatii

  • 3G: Da,HSDPA+(up to 21Mbps)/ HSDPA(up to 7.2Mbps)
  •  / HSUPA(up to 5.76Mbps)
  • 2G: EDGE(calss 10,up to 473kbps)/ WCDMA(up to 384Kbps)
  •  incorporat mini-SIM UMTS/ GSM/ GPRS(class 12, up to 171.1kbps)

GPS: Da
Wireless: 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0

Alimentare

Baterie: Li-Ion 3000mA, 3,7V
Autonomie de lucru: Pana la 4 ore

Software

Sistem de operare: Android 4.2.2 Jelly Bean

Porturi

Iesire audio: 1 x 3.5 mm
USB 2.0: 1 x microUSB

Multimedia

Audio: Difuzor incorporat
 Microfon incorporat
Cititor de carduri: MicroSD pana la 32 GB
Camera WEB: In spate: 2.0MP
 In fata: 0.3MP
Formate imagine: JPG, BMP, GIF, PNG, etc.
Formate suportate: E-Book: TXT, LRC, PDF, EPUB, etc.

Altele

Greutate: 320g
Caracteristici speciale: Suporta videocall prin Skype, Yahoo etc.
 Flash
 G-sensor
Dimensiuni (W x D x H): 191.2 x 9.9 x 106.5 mm
Culoare: Black; White
Aplicatii: Google Play

 

 

 

 

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip SIM
      MicroSIM
  • Display
    • Diagonala (inch)
      7
    • Rezolutie
      1024 x 600
  • Procesor
    • Model
      Cortex-A7
    • Frecventa
      1300
  • Memorie
    • Memorie Flash
    • Cititor de Carduri
      microSD
  • Foto video
    • Camera
      2
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 b/g/n
    • Bluetooth
      v4.0
    • GPS
      A-GPS
  • Sistem de operare
  • Acumulator
    • Capacitate acumulator
      3000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.