Tableta Vonino Pluri Q8, 8", Quad-Core 1.30GHz, 1GB RAM, 8GB, 3G, Dark Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Vonino Pluri Q8, 8", Quad-Core 1.30GHz, 1GB RAM, 8GB, 3G, Dark Blue de la Vonino

Pluri Q8


Tableta 3G Vonino Pluri Q8 impresioneaza de la prima vizionare prin liniile fluide de design, capacul spate de culoare mata cu finisare semicauciucata si un display de tip IPS-HD

 

Pentru a asigura o experienta placuta in utilizare, si pentru a face fata cu succes stilului dinamic de viata Pluri Q8 este echipata cu facilitati de conectare de date tip 3G - HSPA cu viteze de pana la 42.2/5.76Mbps pentru download/upload, un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM tip LPDDR3, 8GB memorie de stocare interna, 2 camere foto: de 2 megapixeli pe spate si 0.3 megapixeli pe fata si un display IPS de 8 inci cu rezolutie 1280x800 de pixeli.

 
Vonino Pluri Q8 3G este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT8321 care ruleaza la frecvente de pana la 1.3Ghz, de tip ARM Cortex-A7. Pentru a asigura performante grafice procesorul Quad Core MT8321 are un procesor grafic – GPU – ARM Mali-400. Alaturi procesorul Quad Core Pluri Q8 vine cu 1GB memorie RAM de tip LPDDR3 si un spatiu intern de stocare de 8GB, asigurand un hardware complet si performant care iti va asigura suportul de care ai nevoie in fiecare zi.
 
Pentru ca totul se intampla intr-o secunda, si pentru ca trebuie sa fiti la curent cu tot ce se intampla in jurul dumneavoastra Pluri Q8 are conectivitate 3G – HSPA 42.2/5.76Mbps; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul tabletei tale, si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 3G, Pluri Q8 are incorporate module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.
 
Vonino Pluri Q8 ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 8 inci cu rezolutie 1280x800 pixeli, de tip IPS, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate.
Niciun detaliu nu a fost ignorat in realizarea lui Pluri Q8 astfel continutul ecranului aduce utilizatorului facilitatea MiraVision, un set de motoare de imagine care controleaza in cel mai mic detaliu luminozitatea si contrastul ecranului, si chiar intensitatea culorilor sau claritatea acestora. Utilizand MiraVision nu doar veti avea un afisaj personalizat al continutului lui Pluri Q8, dar veti si optimiza durata de viata a bateriei, motorul MiraVision adaptand preferintele dumneavoastra in functie de lumina ambientala.
 
Vonino Pluri Q8 3G ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 8 inci cu rezolutie HD 1280x800 pixeli, de tip IPS, care iti ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate. Niciun detaliu nu a fost ignorat in realizarea lui Pluri Q8 3G astfel continutul ecranului aduce utilizatorului facilitate MiraVision, un set de motoare de imagine care controleaza in cel mai mic detaliu luminozitatea si contrastul ecranului si chiar intensitatea culorilor sau claritatea acestora. Utilizand MiraVision nu doar vei avea un afisaj personalizat al continutului lui Pluri Q8 3G, dar vei si optimiza durata de viata a bateriei, motorul MiraVision adaptand preferintele dvs. in functie de lumina ambientala.
 
Pentru ca una dintre cele mai utilizate functii ale unei tablete este cea de player audio, Vonino Pluri Q8 are si mai multe dotari in ceea ce priveste optimizarea sunetului redat:
- BesAudEnh – un sistem de optimizare a sunetului atunci cand sunt utilizate castile cu fir.
- BesLoudness – sistem de optimizare a sunetului atunci cand este utilizat difuzorul incorporat.
- BesSurround – sistem de optimizare care va imbunatati sunetul redat in mod film sau mod muzica, in functie de preferintele dumneavoastra.
- Mod Bluetooth – care va optimiza sunetul pentru un streaming BT fara pierderi de calitate a sunetului.
 

Una dintre cele mai utilizate camere foto sunt cele ale unei tablete, fiind dispozitivul care mai tot timpul este la indemana oricui. Vonino Pluri Q8 are incorporate 2 camere foto: o camera pe spate cu rezolutie maxima de 2 megapixeli si una secundara de 0.3 megapixeli.
Pentru a utiliza la maxim potentialul camerei principale de 2 megapixeli a lui Pluri Q8, aceasta va ofera un control detaliat asupra modului de fotografiere prin metodele  speciale de expunere:
HDR, High Dynamic Range – folosind aceasta functie a camerei foto se vor realiza 3 imagini ale aceluiasi cadru, cu 3 valori de expunere diferite, care vor fi afisate ca o singura fotografie.

Imaginea realizata cu aceasta functie va arata intr-un mod mai natural decat o fotografie realizata standard.
Mod urmarire miscare – folosind acest tip de fotografiere va fi foarte usor sa fotografiati persoana si obiecte aflate in miscare, camera detectand automat miscarea, eliminand partial efectul de urma a miscarii, blur.
Panorama – modul de fotografiere panoramic iti va fotografia pana la 9 cadre, fie orizontal, fie vertical. Pentru ca cele 9 cadre sa redea o imagine continua, camera te va ajuta sa aliniezi imaginea urmatoare corect, captura acesteia fiind efectuata in mod automat atunci cand alinierea este efectuata.
Fotografiere din mai multe unghiuri, MAV – asemanator cu modul de fotografiere panoramic, modul de fotografiere din mai multe unghiuri va surprinde 9 cadre ale unei persoane sau obiect, construind la final o imagina aproape tridimensionala.

 
Android 5.1 Lollipop a fost prezentat de cei de la Google ca fiind cel mai mare pas inainte pentru acest sistem de operare de la lansarea acestuia. Update-ul 5.1 pentru Android cu o interfata de utilizare complet redesenata, cu obiecte animate si realizate 3D, bazata pe noul principiu de “Material Design”. Preinstalate odata cu sistemul de operare veti primi si o suita de aplicatii Google, menite sa va faciliteze task-urile zilnice si sa le faca mai placute: Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, YouTube, Drive, Play Music, Play Movies, Hangouts, Photos.

 

 

Tip procesor Quad-Core
Model Procesor MT8321
Frecventa procesor 1.3 GHz
Familie Cortex A7
Producator procesor MediaTek

DISPLAY

Tip display Capacitive Multi-Touch
Tehnologie IPS
Diagonala (inch) 8
Rezolutie 1280 x 800
Reproducere culori 16 M

MEMORIE

Capacitate RAM 1 GB

STOCARE

Spatiu de stocare 8 GB

MULTIMEDIA

Audio 1 x Difuzor
Camera WEB In spate: 2 MP In fata: 0.3 MP
Slot memorie MicroSD
Capacitate maxima acceptata 32 GB
Formate audio MP3, M4A ,3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, Vorbis
Formate imagine JPG, BMP, GIF, PNG
Formate suportate E-Book: TXT, LRC, PDF, EPUB
Formate video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM, H.263, H.264 (AVC), MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8

PLACA VIDEO

Chipset video ARM Mali 400

COMUNICATII

Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 900 / 2100
Bluetooth 4
Wireless 802.11 b/g/n
3G Da

ALIMENTARE

Baterie 4000 mAh
Autonomie de lucru Pana la 5 ore
Alimentator microUSB DC 5V, 2A

PORTURI

Iesire audio 3.5 mm
USB 2.0 microUSB

ALTELE

Dimensiuni (W x D x H) 123 x 9.6 x 207 mm
A-GPS Da
Aplicatii Google Play Google Search Chrome Gmail Maps YouTube Drive Play Music Play Movies Hangouts Photos
Culoare Albastru inchis
GPS Da
Tip SIM SIM

SOFTWARE

Sistem de operare Android 5.1 Lollipop
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.