Tastatura gaming A4Tech Bloody B3370R, Iluminata, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming A4Tech Bloody B3370R, Iluminata, Negru de la A4TECH

Tastatura are un design unic, cel mai inalt nivel de precizie si utilizeaza cele mai noi tehnologii. Atentia la cele mai mici detalii in ceea ce priveste asigurarea confortului si ergonomiei utilizatorului, garanteaza rezultate mai bune. Folosirea tehnologiei inovatoare prin infrarosu in timpul constructiei micro-comutatoare a dus la un timp de raspuns extrem de rapid al dispozitivului, sub 0,2 ms.

Butoanele cu infrarosu au eliminat de asemenea efectul dublu-clic. Noua tehnologie garanteaza utilizatorului o precizie de functionare fara intarziere. Este cu pana la 30% mai rapid decat tastatura cu micro-switch-uri traditionale metalice si cu pana la 50% mai rapid decat comutatoarele traditionale cu membrana.

Inginerii garanteaza durabilitatea tastelor pana la 100 de milioane de apasari. Datorita acestui sistem, praful nu cauzeaza interferente in transmisia de date. Comutatorul infrarosu este inconjurat de o bariera de 6 mm care protejeaza mecanismul impotriva inundarii accidentale cu apa.

Butoanele tactice sunt realizate din silicon, garantand utilizatorului cel mai inalt nivel de control. Clapetele au fost echipate cu butoane multimedia de navigatie care sporesc confortul utilizatorului in timp ce actioneaza programele si perifericele.

Datorita tehnologiei de gestionare a intensitatii (sau a optiunii de culoare) a iluminarii tastaturii, utilizatorul poate face o setare optima. Tastatura este echipata cu picioare de silicon care ofera utilizatorului o aliniere optima, precum si stabilitatea tastaturii in timpul utilizarii. 

Caractersitici:

- conexiune: cu fir;

- interfata: USB;

- putere: USB 5V;

- lungime cablu: 1.8 m;

- culoare: negru;

- mecanica, infrarosu;

- suport pentru incheietura mainii;

- iluminare tastatura: RGB;

- tip tastatura: dimensiune completa;

- win lock si anti-ghosting;

- numar moduri de iluminare din spate: 4;

- reglare intensitate luminozitate;

- cablu impletit, baza din silicon;

- taste din silicon: 8;

- tehnologie Light Strike: Da;

- tip comutator: Light Strike LIBRA (maro).

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.