Tastatura gaming ASUS ROG GK2000 Horus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming ASUS ROG GK2000 Horus de la ASUS

FINISAJ DE ALUMINIU ANODIZAT, DE CULOARE NEAGRA

 

ROG GK2000 are un design de calitate superioara, ce include accente din aluminiu procesat in sisteme CNC, finisate cu o vopsea speciala. Acesta dispune si de ”aripi” din titaniu, cu un design foarte complex, si o placa de suport anodizata, cu un finisaj metalic, ce ii confera un aspect foarte agresiv.

 

SUPORT PENTRU PALME AJUSTABIL, ERGONOMIC

ROG GK2000 dispune de un suport pentru palme detasabil cu dimensiunile de 47 x 70mm ce are rolul de a va asigura ca incheieturile palmelor voastre sunt bine protejate in timpul sesiunilor maraton din jocuri. Un suport ajustabil cu doua niveluri permite ajustarea pozitiei tastaturii sub diferite unghiuri.

ROG GK2000 include chiar si un suport detasabil pentru dispozitivele voastre portabile; acesta poate fi plasat in partea din stanga sau dreapta, pentru a fi vizibil in orice situatie.

 

PROCESOR PUTERNIC PE 32 DE BITI

 

ROG GK2000 include o unitate de control micro-programata (MCU) pe 32 de biti si 4MB de memorie incorporata. Impreuna acestea proceseaza si stocheaza functiile macro al tastaturii, setarile sistemului de iluminare si setarile atasate anumitor profiluri in doar cateva milisecunde. Deoarece toate informatiile sunt stocate chiar pe tastatura, puteti utiliza GK2000 impreuna cu orice PC, fara a trebui sa re-atribuiti anumite functii.

 

FUNCTII MACRO CUSTOMIZABILE CU AJUTORUL INTERFETEI DE UTILIZARE ROG INTUITIVE

 

ROG GK2000 dispune de o interfata de utilizare ROG foarte intuitiva, ce va permite sa programati comenzile macro si functiile atasate anumitor taste pentru realizarea unor comenzi multiple printr-o singura apasare de buton. Puteti stoca pana la 10 profiluri utilizator in memoria tastaturii GK2000 si transfera diverse profiluri salvate prin intermediul meniului de Gestionare Profiluri.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da
Tehnologie Cu fir
Interfata receiver USB
Taste programabile/Hotkeys 5
Dimensiuni (D x H x W mm) 526.5 x 49 x 170
Greutate (Kg) 1.7
Altele

Macrocomenzi

Procesor 32 bit

Finisaj din aluminiu

Comutatoare mecanice foarte rezistente Cherry MX Red

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru/Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.