Tastatura Asus Cerberus Gaming

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Asus Cerberus Gaming de la ASUS

Tastatura Asus Cerberus Gaming, Wired, dimensiuni: 471x186x41mm, culoare: negru, 1100gr, Backlight 2 culori(rosu/albastru), usb placat cu aur, lungime cablu 2m, 12 taste macro, anti-ghosting



Tastatura ASUS gaming cu design rezistent la stropire, conectare prin USB. Are un design robust, durabil – potrivita pentru sesiunile intense de gaming

 

Cerberus are un design rezistent la stropire pentru protectie in situatiile in care varsati accidental lichide.  Asigura o curatare usoara, astfel incat puteti reveni rapid la joc in cel mai scurt timp.

 
 

Tastatura ASUS este echipata cu 12 taste macro usor de accesat, astfel incat puteti emite comenzi personalizate in joc cu o singura apasare de tasta.

Piciorusele cauciucate ofera o frecare imbunatatita pe orice suprafata, tastatura Cerberus are o pozitie ferma chiar si in cele mai intense sesiuni de gaming.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      471 x 186 x 41mm
    • Altele
      Taste multimedia
      Lungime cablu: 2 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.