HP Tastatura Gaming HyperX Alloy Origins PBT Red Switch RGB Mecanica

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
673,10 lei
Pret 36 Rate Optimo: 24.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

639N3AA#ABA

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Gaming HyperX Alloy Origins PBT Red Switch RGB Mecanica de la HP

HyperX Alloy Origins PBT este o tastatura compacta si robusta, cu switch-uri mecanice HyperX personalizate, conceputa pentru a oferi jucatorilor cel mai bun amestec de stil, performanta si fiabilitate. Aceasta versiune sporeste durabilitatea prin adaugarea de capace de taste PBT preinstalate cu imprimare laterala. Intrerupatoarele mecanice de taste HyperX sunt construite cu LED-uri expuse, astfel incat mai multa lumina este vizibila, oferind o iluminare mai stralucitoare si mai uimitoare. De asemenea, acestea sunt reglate cu o forta de actionare si o distanta de deplasare care sunt echilibrate elegant pentru a oferi raspuns si precizie. Alloy Origins este construita cu un corp complet din aluminiu, astfel incat sa ramana rigida si stabila, si dispune, de asemenea, de picioare de tastatura pentru trei unghiuri de inclinare diferite. Este o tastatura de dimensiuni normale, cu un design compact, astfel incat sa nu va aglomereze biroul, si dispune, de asemenea, de un cablu USB-C detasabil pentru portabilitate.

 

Capace de taste PBT de inalta calitate, durabile

Aceste capace de taste PBT durabile si cu textura prezinta, de asemenea, imprimare laterala, eliminand imprimarea de la contact pentru a asigura lizibilitatea pe termen lung.

Comutatoare mecanice HyperX cu reactie rapida

Comutatoarele de taste proiectate de HyperX imbina capacitatea de reactie si precizia, avand un timp de deplasare scurt si o forta de actionare redusa. De asemenea, sunt fiabile, fiind evaluate pentru 80 de milioane de apasari de taste fara pierderi de calitate.

Construite puternic: Corp din aluminiu de calitate aeronautica

Carcasa din aluminiu mentine tastatura solida si stabila din punct de vedere structural atunci cand actiunea devine intensa si jocul atarna in balanta; batalie dupa batalie, noapte dupa noapte.

Design compact pentru a maximiza spatiul

Alloy Origins este de dimensiuni normale, dar factorul sau de forma eleganta, care economiseste spatiu, elibereaza spatiu pe configuratiile de birou aglomerate.

Efecte de iluminare RGB radiante

Comutatoarele mecanice HyperX dispun de un LED expus pentru o iluminare RGB mai stralucitoare si mai luminoasa.

Trei unghiuri de tastatura reglabile

Reglati picioarele tastaturii cu doua trepte pentru trei setari de unghiuri diferite (3°, 7° sau 11°), oricare va face incheieturile mai confortabile.

Mod de joc, anti-ghosting 100% si rollover pentru tastele N.

Asigura-te ca toate tastele pe care le apesi sunt inregistrate si ca nu te scoti din greseala din joc in momente cheie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da, RGB
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Taste programabile/Hotkeys Da
Continut pachet

Tastatura

Keycap puller

1 x Cablu USB detasabil

HyperX-designed ESC Keycap

HyperX-designed spacebar

Greutate (g) 1075
Altele

100% anti-ghosting

Cablu de 1.8m

Switch HyperX Red

PBT keycaps

Dimensiune (mm) 442.5 x 132.5 x 36.39 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.