HP Kit Wireless Keyboard & Mouse

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Kit Wireless Keyboard & Mouse de la HP

HP Wireless Keyboard & Mouse

Prezentare generala

Tastatura si mouse-ul wireless HP va aduc la indemana functionalitatea avansata si simplitatea in utilizare. Nu mai ascundeti firele si recapatati spatiul de lucru utilizand o tastatura fara fir, un mouse fara fir cu laser si un receptor USB wireless intr-un singur pachet - conceput cu gandul la protejarea mediului.

Caracteristici

Tastatura wireless - bucurati-va de tastele asezate mai jos si de noile functii, inclusiv de tastele de hibernare si multimedia.
Mouse laser wireless - tehnologia laser de inalta rezolutie si 1000 dpi contribuie la controlul continuu si precis al cursorului.
Receptor USB wireless - fiecare receptor raspunde numai la o anumita tastatura si un anumit mouse, lucru care permite mai multor sisteme fara fir sa functioneze intr-un singur birou, fara interferente.
Specificatii
Compatibilitate hardware
Microturn HP Pro 3340, microturn HP Pro 3335, microturn HP Pro 3330, microturn de format mic HP Pro 3330, PC HP TouchSmart 9300 Elite Business, HP Compaq 4000 Pro de format mic, microturn HP Compaq 6200 Pro, HP Compaq 6200 Pro de format mic, computer de birou ultrasubtire HP Compaq 8200 Elite, microturn HP Compaq 8200 Elite, HP Compaq 8200 Elite de format mic, miniturn convertibil HP Compaq 8200 Elite, HP Compaq 6005 de format mic, microturn HP Compaq 6005.
Greutate
Tastatura: 880 g; mouse: 67 g; receptor: 5,9 g
Dimensiuni (L x l x h)
Tastatura: 460,3 x 164,3 x 27,87 mm; mouse: 115 x 62,9 x 37 mm; receptor: 45,5 x 18,4 x 8,4 mm
Ce se gaseste in cutie
Tastatura; mouse; receptor; CD-ROM cu software si documentatie; documentatie pentru produs si garantie; patru baterii alcaline AA (instalate)
Garantie
Optiunea de garantie limitata este o garantie de un (1) an (HP Option Limited Warranty Period) pentru inlocuirea componentelor pentru orice optiune HP sau Compaq (HP Options). Daca HP Option este instalat pe un produs hardware HP, HP poate furniza service in garantie fie pentru HP Option Limited Warranty Period fie pentru perioada de garantie limitata ramasa pentru produsul hardware HP pe care este instalat HP Option, in functie de perioada care este mai lunga dar care nu depaseste trei (3) ani de la data achizitiei HP Option.
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      556 x 176 x 47 mm
    • Altele
      Mouse:
      Fara fir; USB; Laser; 1000 dpi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.