KINGSTON Tastatura Mecanica, cu fir detasabil, HyperX Alloy FPS, Cherry MX Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Mecanica, cu fir detasabil, HyperX Alloy FPS, Cherry MX Blue de la KINGSTON

Keycaps colorate, texturate pentru modul de joc FPS

Foarte vizibile keycaps-urile rosii si textura adaugata asigura un control maxim. Un instrument de scoatere a tastelor este inclus pentru inlocuirea usoara a acestora.

   
Iluminare rosie HyperX cu efecte de iluminare dinamice

Alegeti unul dintre cele sase moduri presetate cu LED-uri, inclusiv modul personalizat, pentru a juca cu incredere chiar si in conditii de iluminare scazuta. Cinci niveluri de luminozitate va permit sa adaptati pentru joc pe timp de zi sau de noapte.

   
Design ultra-portabil cu cablu detasabil

Ultra-portabila, HyperX Alloy FPS vine cu o husa de inalta calitate din plasa pentru calatorii, care stocheaza si protejeaza tastatura si accesoriile pentru turnee, evenimente LAN sau oriunde te duce gaming-ul.

   
Modul de joc cu 100% anti-ghosting 

Modul de joc dezactiveaza tasta Windows pentru a preveni intreruperi accidentale in timp ce anti-ghosting si N-key rollover va permit sa apasati toate tastele simultan, cu fiecare apasare de tasta inregistrarea si executarea se desfasoara cat mai rapid.

   
Taste mecanice Cherry MX

Pentru calitate superba si durabilitate, HyperX Alloy FPS vine echipata cu taste mecanice Cherry MX care asigura precizie inalta de contact si longevitatea produsului, cu 50 de milioane de apasari per comutator garantate cu nici o pierdere de calitate sau de reactie. Contactele aurii cu autocuratare fac cheile rezistente la praf si murdarie.

   
Port USB pentru incarcare

Usor de accesat portul de incarcare USB ajuta sa va pastrati telefonul incarcat, chiar si atunci cand jucati pentru ore in sir.

   
Cadru din otel masiv

Cu placa superiora robusta din aliaj metalic, HyperX Alloy FPS este construita pentru stabilitate si durabilitate.

   
Design minimalist compact ideal pentru modul de joc FPS

Design-ul sau economiseste spatiu si maximizeaza spatiul biroului pentru miscarea mouse-ului. Acesta are o forma subtire mentinand in acelasi timp functionalitatea completa si portabilitate usoara pentru jocuri in deplasare.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Numar taste
      104
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      441.65 x 129.38 x 35.59 mm
    • Altele
      6 moduri de iluminare pe 5 nivele de intensitate
      Cablu detasabil
      Husa transport
      Anti-Ghosting

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.