Tastatura wireless Logitech MX Keys for Mac, Bluetooth, Multidevice, compatibila MacOS & iOS, Space Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
599,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-009558

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura wireless Logitech MX Keys for Mac, Bluetooth, Multidevice, compatibila MacOS & iOS, Space Grey de la Logitech

MASTERED FOR Mac 

Introducem MX Keys pentru Mac - proiectata sa functioneze perfect pe Mac si iPad. Finisat in Space Gray, MX Keys pentru Mac este conceputa pentru eficienta, stabilitate si precizie - cu taste retroiluminate care se adapteaza la conditiile de iluminare in schimbare.

 

Taste perfecte. Mac LAYOUT. 

Tastele sferice sunt concepute pentru forma varfurilor degetelor si sunt tiparite cu cheie laser numai pentru Mac. Marginile rotunjite ale tastei ofera feedback satisfacator - indiferent de locul in care apasati. Si acoperirea mata a fost aplicata pe fiecare tasta, astfel incat degetele sa alunece fara efort pe suprafata.

 

CONFORT, STABILITATE, MINIMALISM 

Tastati cu incredere pe o tastatura conceputa pentru confort, precizie si stabilitate remarcabile. Minimalismul estetic si constructia atemporala se potrivesc perfect in configurarea Mac - totul in timp ce arati si te simti superior.

 

 

Iluminare smart, acum si mai smart

Senzorii de proximitate va detecteaza mainile, luminand tastatura in momentul in care va apropiati degetele. Tastele retroiluminate se estompeaza atunci cand parasiti biroul - economisind energie pentru acele momente de inspiratie. Intensitatea iluminarii de fundal se adapteaza automat la conditiile de iluminare sau poate fi setata manual.

 

Mai multe dispozitive, un singur flow

MX Keys urmareste MX Master 3 pentru Mac de la un Mac la altul, ceea ce inseamna ca puteti tasta pe mai multe dispozitive intr-un flux de lucru fluid. Transferati fisiere, documente si imagini pe computere si sisteme de operare Mac si Windows®.

 

Incarcare USB-C la USB-C

Un cablu de incarcare USB-C la USB-C completeaza MX Keys pentru Mac si se conecteaza direct la Mac-ul dvs. fara a fi nevoie de un dongle neplacut. Tastatura MX pentru Mac ramane alimentata pana la 10 zile cu incarcare completa - sau pana la 5 luni cu iluminarea de fundal oprita. 

Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de utilizare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.