Kit Logitech Wireless Desktop MK270, USB 2.0, layout US INTL, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
158,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.81 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-004509

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Kit Logitech Wireless Desktop MK270, USB 2.0, layout US INTL, Negru de la Logitech

 

COMBO PREFERAT WIRELESS

 

 

MK270 Wireless Combo reuneste confortul unei tastaturi de dimensiune completa cu un mouse sculptat si compact. Cu taste media, tastatura numerica si control precis al cursorului pentru a va face munca mult mai fluida. In plus, wireless fara intarzieri usureaza configurarea si economiseste spatiu pe birou. Nu e de mirare ca acesta este cel mai bine vandut combo din lume!

 

TASTATURA DE DIMENSIUNE COMPLETA

Confortabil, de dimensiune completa si eficient. Complet cu acces usor la comenzile media, aceasta tastatura va permite sa faceti mai multe in mai putin timp, cu opt comenzi media care va permit sa accesati instantaneu muzica, media, volum si multe altele.

   

MOUSE COMPACT CONFORT

Ramaneti productiv mai mult timp cu forma confortabila, conturata, care urmeaza curba naturala a mainii. Acest mouse compact si fara fir este conceput pentru a fi la fel de confortabil atat pentru utilizatorii stangaci, cat si pentru cei dreptaci. In plus, controlul usor al cursorului va permite navigarea usoara pe majoritatea suprafetelor.

   

Pur si simplu fara fir

Uitati de intreruperi si intarzieri datorita unei conexiuni wireless puternice si fiabile de 2,4 GHz cu o raza de actiune de 10 m. Eliberati-va biroul cu un receptor USB - atat de mic incat poate ramane in computer.

   

FIABILA SI DURABILA

Bucurati-va de tastarea familiara a MK270, cel mai bine vandut combo din lume, construit cu aceleasi standarde de inalta calitate si fiabilitate care au facut din Logitech liderul global pentru mouse si tastaturi.

   

CONSTRUIT PENTRU A CONTINUA


Tastatura vine cu un design rezistent la stropire, taste durabile si picioare robuste inclinate cu inaltime reglabila. O tastatura de 36 de luni si 12 luni de viata a bateriei mouse-ului, impreuna cu comutatoare de pornire/oprire, inseamna ca puteti dura luni de zile fara batalia de a schimba bateriile.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      44.1 x 14.9 x 1.8 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.