Tastatura mecanica gaming Logitech G713 , RGB, TKL, layout US INT'L, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
877,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010678

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura mecanica gaming Logitech G713 , RGB, TKL, layout US INT'L, Alb de la Logitech

JUST YOUR TYPE

Tastatura de gaming G713 din colectia Aurora este o tastatura mecanica compacta USB cu fir, care ofera vibratii de tastatura joasa cu performante inalte. Exprimati-va si jucati in felul dvs.

CONFORT RIDICAT, AMPRENTA REDUSA

G713 va va sustine in joc. De aceea, suportul nostru pentru palma, asemanator unui nor, este inclus pentru a completa vibratiile de vis ale desktopului. Salvati ziua si biroul dvs. cu o amprenta compacta, fara tencuiala. Mousepad-ul dvs. va va multumi. Si asigurati-va ca degetele dvs. sunt relaxate si gata de explorare cu picioarele cu inaltime reglabila. Joaca toata ziua? Da, va rog.

 

STILIZAT DE LIGHTSYNC

LIGHTSYNC aduce jocurile la viata cu un perimetru de halou moale si eteric si cu iluminare sub taste. Straluceste cu patru animatii Play Mood imersive preincarcate, iluminarea caracteristica pentru Aurora Collection. Sau personalizati-va propriul aspect de iluminare si efectele de animatie cu ~16,8M de culori RGB programabile utilizand software-ul gratuit G HUB.

 

 

 

CONECTATI-VA, JUCATI

G713 este intotdeauna gata de joc, simplu si fara griji, cu conectivitate USB cu fir. Cablul USB-C la USB-A inclus se detaseaza pentru o curatare si o calatorie usoara. Bucurati-va de o experienta de tastatura super-rapida si mereu activa.

 


TEHNOLOGIE DE CALITATE PENTRU JOCURI LA INDEMANA TA

Lasati jocurile (bune) sa inceapa cu senzatia satisfacatoare a comutatoarelor mecanice GX si a comenzilor media complete la indemana. Tot ce ai nevoie pentru a juca cat mai bine si pentru a controla rapid muzica, filmele si multe altele. Ruleaza pana la volumul perfect intr-o clipa. Continutul dvs. la discretia dvs. Si nu uitati sa alegeti comutatorul GX potrivit pentru dvs. Linear este silentios si cu frecare redusa. Tactil va ofera un feedback pe care il puteti simti si un oarecare clic. Clicky este preferatul clasic al gamerilor, cu cel mai mare feedback.

 

 


REGLATI-VA ECHIPAMENTUL CU G HUB

Tastatura este navigatorul tau, iar G HUB iti ofera control total asupra stilului tau de joc si a aspectului tau estetic. LIGHTSYNC RGB vine preincarcata cu Play Moods si are o selectie de efecte si animatii distractive. Modul de joc este, de asemenea, un salvator, prin care puteti dezactiva anumite taste in timp ce jucati, astfel incat sa nu intrerupeti nicio aventura epica. Si mai sunt multe de personalizat si de programat, asa ca mergeti cat de departe doriti sau pur si simplu incepeti sa va jucati imediat. G715 este gata de plecare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Numar taste 87
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata RGB
Tehnologie Cu fir
Culoare Alb
Incarcator USB
Kit Nu
Continut pachet

Cablu alimentare

1 x Tastatura

1 x Suport pentru palma

Greutate (g) 962.5
Altele Control luminozitate Cablu detasabil
Dimensiune (mm) 370.6 x 157 x 37.2 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.