Tastatura Wireless Logitech CRAFT with creative input dial - BT, US International layout

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Wireless Logitech CRAFT with creative input dial - BT, US International layout de la Logitech

   
Logitech CRAFT, prima tastatura care are incorporat un disc cu multiple functii destinate proiectelor creative,  creand astfel un nou standard pentru tastaturi. CRAFT arata si se simte mai placut decat oricare alt device pentru tastare si ofera o noua modalitate de a accesa rapid instrumente de procesare specifice unui anumit tip de continut, printr-un disc elegant din aluminiu. De exemplu, cu o atingere, apasare sau rotire se poate ajusta luminozitatea imaginii, contrastul si saturatia in Adobe Photoshop sau se pot crea si ajusta grafice in Microsoft Excel. La fel de simplu poti roti discul pentru a naviga in lista de dimensiuni a tipurilor de caractere in cadrul unui document realizat in Microsoft Word.
   
Discul de aluminiu cu sensibilitate tactila poarta denumirea de Crown si are ca functie principala recunoasterea aplicatiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. Cu o atingere usoara poti accesa functii specifice ale continutului, precum marimea pensulei, luminozitate, tipul de grafica, dimensiunea caracterelor, iar cu o apasare se poate schimba functia si valoarea acesteia.
   
CRAFT dispune de iluminare inteligenta cu lumina laterala care detecteaza miscarea mainilor si ajusteaza automat luminozitatea in functie de atmosfera camerei. Tastele sunt modelate astfel incat sa fie confortabile, avand un aspect familiar si fiecare tasta este proiectata pentru stabilitate si precizie.
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      430 x 149 x 32 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.