Kit tastatura + mouse Microsoft Wireless Desktop 850

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Kit tastatura + mouse Microsoft Wireless Desktop 850 de la Microsoft

Libertate wireless si securitate la un pret accesibil

Bucurati-va de libertatea si comoditatea tehnologiei wireless. Puteti sa va indepartati la 5 metri de PC fara a pierde conectivitatea wireless. Sau luati mouse-ul separat pentru a-l utiliza cand calatoriti – dispozitivul de emisie-receptie de mici dimensiuni se introduce convenabil in partea de jos a mouse-ului atunci cand trebuie sa-l impachetati pentru a pleca. Configurarea tastaturii si mouse-ului este simpla – introduceti bateriile, conectati minusculul dispozitiv de emisie-receptie si incepeti sa tastati! Aceasta tastatura dispune, de asemenea, de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES), conceputa pentru a ajuta la protejarea informatiilor prin criptarea apasarilor pe taste.

   

Conexiune wireless fiabila

Beneficiati de tehnologia wireless de 2,4 gigahertzi (GHz), care va ofera o conexiune fiabila pe o raza de actiune de pana la 4,5 metri, practic fara interferente.

 

Criptare pe 128 de biti Advanced Encryption Standard (AES)


Aceasta tastatura dispune de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES), conceputa pentru a ajuta la protejarea informatiilor prin criptarea apasarilor pe taste. Fiecare tastatura este imperecheata in permanenta cu receptorul sau in fabrica, prin urmare nu sunt partajate niciodata informatii importante prin transmisie radio.

 

Proiectat pentru confort in ambele maini

Confort superior proiectat sa se potriveasca fie in mana dreapta, fie in mana stanga.

 

Tehnologie optica Microsoft


Tehnologia de pozitionare optica precisa asigura un control cu reactie rapida al cursorului.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Numar taste
      104
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      48.6 x 22.7 x 4.57 cm
    • Altele
      Greutate: 601 g
      Frecventa: 2.4 GHz
      Baterii AAA
      Mouse: Optic, 1000 dpi, Baterii AAA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.