Tastatura mecanica Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, Editia Phantom, Switch-uri verzi, Layout US, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
979,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ03-03892000-R3M1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura mecanica Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, Editia Phantom, Switch-uri verzi, Layout US, Negru de la Razer

LIBERTATE PRIN FORMA

Suficient de compact pentru orice spatiu si suficient de versatil pentru toate configuratiile - acesta este Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Bucurati-va de jocuri fara cusur intr-un pachet elegant cu o tastatura mecanica de gaming wireless 65%, care reprezinta echilibrul perfect intre forma si functie.

65% FACTOR DE FORMA

Pentru o performanta eleganta si compacta

Fara un rand de functii, un grup de taste de pornire si tastatura numerica, aceasta tastatura este similara cu o tastatura de 60%, dar cu o singura diferenta: are in continuare taste sageata. Pastrand mai multe functionalitati si ramanand in acelasi timp compacta, Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed este ideala pentru configuratiile minimaliste sau mai mici, unde spatiul de birou este un element esential.

TEHNOLOGIE WIRELESS RAZER™ HYPERSPEED

Pentru jocuri wireless cu frecventa redusa

Aceasta tastatura mecanica de jocuri wireless 65% este echipata cu cea mai avansata tehnologie wireless pentru jocuri cu latenta redusa si intrari hiper-rezonabile - posibila printr-un protocol de date optimizat, o frecventa radio ultra-rapida si o comutare perfecta a frecventei in cele mai zgomotoase si saturate medii de date. Cu suportul nostru pentru mai multe dispozitive, simplificati configurarea prin conectarea mouse-ului si a tastaturii wireless la un singur dongle - o caracteristica care poate fi activata in cele mai recente periferice Razer HyperSpeed.

 

3 MODURI DE CONECTARE

RAZER™ HYPERSPEED WIRELESS

BLUETOOTH

USB-C

Pentru jocuri fara intreruperi, cu o latenta redusa Conectati si comutati intre 3 dispozitive Prin cablu detasabil (inclus)

COMUTATOARE MECANICE RAZER™

Aceasta tastatura de gaming mecanica wireless 65% este disponibila in doua variante

COMUTATOARE MECANICE RAZER™ GREEN COMUTATOARE MECANICE GALBENE RAZER™
   
Auziti si simtiti feedback-ul satisfacator la fiecare apasare de tasta pe care o faceti, cu un design clicky, tactil, care ofera puncte de actionare si de resetare optimizate pentru o mai buna precizie si performanta in jocuri. Cu un punct de actionare mai mic pentru intrari mai rapide, aceste comutatoare rapide si liniare produc o apasare extrem de lina a tastelor si includ amortizoare de sunet pentru a reduce si mai mult profilul sonor deja scazut.

CAPACE DE TASTE RAZER CU AMPRENTE LATERALE

Asociati comutatorul ales cu una dintre cele doua optiuni care au ambele functii secundare tiparite lateral pentru o referinta mai usoara atunci cand executati comenzi si taste rapide.

CAPACE DE TASTE DOUBLESHOT ABS

UPGRADE LA RAZER PHANTOM KEYCAPS

   
Folosind un proces de turnare dubla pentru a se asigura ca etichetarea nu se uzeaza niciodata, capacele de taste au, de asemenea, pereti foarte grosi, ceea ce le face extrem de rezistente pentru a rezista la o utilizare prelungita si repetata. Fie ca doriti un aspect discret sau o stralucire RGB mai puternica pentru configuratia dvs., designul nostru unic va permite sa le aveti pe amandoua. Cu laturi translucide pentru a lasa sa treaca mai multa lumina, aceste capace de taste scot in evidenta intreaga stralucire a Razer Chroma™ RGB, avand in acelasi timp un aspect negru discret atunci cand sunt dezactivate.
   

PANA LA 200 DE ORE DE VIATA A BATERIEI

ALIMENTAT DE RAZER CHROMA™ RGB

   
Bucurati-va de performante de lunga durata, indiferent daca este in modul Razer™ HyperSpeed Wireless sau Bluetooth, si minimizati timpul de nefunctionare prin incarcarea care trece de la zero la plin in mai putin de 5 ore. Cu 16,8 milioane de culori si o suita de efecte, sincronizati iluminarea sa pe taste cu restul statiei de lupta si bucurati-va de o mai mare imersiune, deoarece reactioneaza dinamic cu peste 150 de jocuri integrate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Continut pachet 1 x Tastatura mecanica Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, Editia Phantom, Switch-uri verzi, Layout US, Negru
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.