Tastatura Razer Huntsman V2 Linear Optical Switch - US

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
947,72 lei
Pret 36 Rate Optimo: 34.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ03-03930100-R3M1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Razer Huntsman V2 Linear Optical Switch - US de la Razer

 

FARA FRUNZE. TOATE PERFORMANTELE.

Daca avantajul total este mai degraba viteza ta, inarmeaza-te cu o capacitate de reactie fara egal. Faceti cunostinta cu Razer Huntsman V2- o tastatura optica pentru jocuri cu latenta de intrare aproape de zero si complet echipata cu alte caracteristici high-end pentru a fi un pachet complet.

 

COMUTATOARE OPTICE RAZER™

Acestea sunt mai rapide, mai usoare si mai durabile decat comutatoarele mecanice traditionale, cu o rata de interogare de pana la 8000Hz pentru o latenta de intrare mai mica.

 

CAPACE DE TASTE DOUBLESHOT PBT

Mai dure si mai durabile decat plasticul ABS, aceste capace de taste rezistente nu se vor uza pana la un finisaj lucios si au etichete care nu se vor decolora niciodata datorita procesului de turnare doubleshot.

 

SPUMA DE AMORTIZARE A SUNETULUI

Adaugat pentru o acustica imbunatatita, Razer Huntsman V2 are un strat de spuma speciala in interiorul carcasei sale, care absoarbe orice zgomote de ping care ar putea aparea atunci cand dai cu fundul in tastele tale.

SUPORT ERGONOMIC PENTRU INCHEIETURA MAINII

Avand un suport robust pentru incheietura mainii, se aliniaza perfect la tastatura pentru a usura presiunea asupra incheieturilor, astfel incat sa va simtiti mai putin obosit atunci cand jucati pe perioade lungi.

   

CADRAN DIGITAL MULTIFUNCTIONAL SI 4 TASTE MEDIA

Configurati-le pentru a pune pauza, a reda, a sari peste si a regla totul, de la luminozitate la volum - cel mai mare confort in timp ce va bucurati de divertisment.

   

MEMORIE HIBRIDA LA BORD SI STOCARE IN CLOUD

Fiti gata de meci, indiferent de situatie, atunci cand puteti salva si activa pana la 5 profiluri de memorie de la bord, construind in acelasi timp o biblioteca de macro-uri si setari la care sa apelati cu ajutorul stocarii in cloud.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da, RGB
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Interfata receiver USB
Taste programabile/Hotkeys Da
Continut pachet 1 x Tastatura
Altele Switch optic
Tastatura US
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.