Razer Tastatura DeathStalker Ultimate RZ03-00790100-R3M1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura DeathStalker Ultimate RZ03-00790100-R3M1 de la Razer

Razer DeathStalker Ultimate Gaming Keyboard, 4.05" touch screen able to run widget apps, Track pad with gesture support, 10 dynamic display keys with 80hz response time, Chiclet style key caps, Tri-colour backlit keys, Fully programmable keys with on the fly macro recording, Anti-ghosting capability for up to 10 simultaneous key presses, 5 additional macro keys, Braided fiber cable, Fixed wrist rest

Switchblade

Switchblade User Interface va ofera mai mult control cu zece taste tactile, adaptive si un ecran LCD. Numar mare de comenzi, macro-uri, abilitati si alte comenzi de care aveti nevoie la zece taste care se schimba dinamic in functie de situatia din joc. Ecranul LCD functioneaza separat pentru a afisa informatii referitoare la joc in culori vibrante, permitandu-va sa fiti cu un pas in fata competitiei.
Razer Switchblade UI ofera o gama larga de aplicatii, cum ar fi aplicatii social media si aplicatii specifice de joc. Razer lucreaza cu dezvoltatori de top pentru a creste in mod constant numarul de aplicatii.
10 Key Rollover in modul joc

Actionati un numar mare de taste cu precizie si acuratete in joc. Cu Razer DeathStalker Ultimate, va puteti distruge adversarii din joc, asigurandu-va ca fiecare comanda este inregistrata si executata perfect.
Razer Synapse 2.0

Synapse 2.0, tehnologie de ultima ora, software intuitiv care functioneaza asemanator unui creier pentru DeathStalker Ultimate, sincronizand automat tastatura de gaming la un server cloud pentru a descarca drivere si update-uri firmware, in timp ce salveaza setarile individuale. Sincronizati setarile personalizate si macro-urile automat cu acest configurator unicat, permitand personalizarea produselor Razer cu un singur login.
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      4.05 touch screen pentru a rula aplicatii in masura widget
      Pad Track cu suport gest
      Stil chiclet capace cheie
      Taste cu iluminare din spate Tri-color
      1000Hz Ultrapolling
      Taste complet programabile cu privire la fly de inregistrare macro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.