Telefon mobil Allview H4 Join, Dual SIM, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Allview H4 Join, Dual SIM, Black de la Allview

Dual SIM, avantaje duble

Daca folosesti cu regularitate doua numere de telefon, cu H4 Join poti profita de toate avantajele celor doua SIM-uri intr-un singur dispozitiv. Ai orice informatie la indemana pentru ca poti naviga usor pe internet, gratie conectivitatii 3G, si te poti bucura de viteze de download de pana la 21Mbps.
 
Pastreaza-ti telefonul aproape pentru urgente sau situatii care necesita ajutor din partea celor dragi!

Prin o apasare de 7 secunde pe tasta dedicata, H4 Join poate apela pana la 5 numere de telefon setate in prealabil de tine, pentru a raspunde nevoilor tale urgente. In cazul in care primul numar apelat nu raspunde, apelul este transferat automat catre al doilea numar. Procedura se repeta cu urmatoarele contacte de urgenta, pana cand unul dintre ele raspunde.
In timpul apelurilor telefonice se transmite automat catre toate contactele de urgenta un sms cu coordonatele locatiei in care te afli. Astfel, cei dragi tie vor afla in cel mai scurt timp unde te pot gasi si cum iti pot intinde o mana de ajutor.
 
Pregatit pentru socializare

Fii mereu la curent cu noutatile din viata celor dragi, indiferent cat de departe s-ar afla. Cu ajutorul aplicatiei de socializare Facebook Lite si WhatsApp poti pastra legaturi stranse chiar si atunci cand distantele va despart.
 
Captureaza zambete

Surprinde momentele placute in fotografii cu ajutorul camerei principale. Utilizeaza LED Flash-ul atunci cand nu dispui de suficienta lumina sau joaca-te cu functiile camerei precum fotografiere automata la zambet.
 
Fotografierea in secventa

Tehnica aparuta pentru prima data in cinematografie, functia “timelapse” te va ajuta sa comprimi timpul. Spre exemplu, poti filma apusul sau miscarea norilor pe cer.
 
Alunga plictiseala

Daca muzica iti ghideaza pretutindeni pasii, telefonul H4 Join va tine ritmul cu tine prin Radio FM sau player-ul audio. Iar daca plictiseala iti da tarcoale, o poti alunga usor cu AllTetris, un joc clasic de care te vei bucura sa-l redescoperi in orice imprejurare.
 
Informatiile de care ai nevoie, la o apasare distanta

Browser-ul preinstalat iti va face navigarea pe internet mai usoara si mai placuta, iar configurarea contului de e-mail pe telefon iti va asigura accesul la vestile importante in timp real.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Telefon clasic
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Mini SiM
Numar nuclee 2
Frecventa procesor 1 GHz
Tehnologii 2G, 3G
Conectivitate Bluetooth
Culoare Negru
Dimensiuni 128.5 x 57 x 10.5 mm
Greutate 98.8 g
RO-ALERT Da


AFISARE

Dimensiune ecran 2.8 inch
Tip display LCD
Rezolutie (pixeli) 320 x 240


MEMORIE

Memorie interna 512 MB
Memorie RAM 256 MB
Slot card memorie MicroSD


CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 4.0
Porturi Jack 3.5 mm


FOTO VIDEO

Rezolutie camera principala 3.2 MP Standard
Numar camere 1
Blit Da

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      2.8
  • Foto video
    • Camera principala
      3.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.