Telefon Mobil Allview E2 Living, Dual SIM, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Allview E2 Living, Dual SIM, Black de la Allview

Telefon mobil Allview E2 Living, Dual SIM, Blac 

E2 Living

Smartphone-ul E2 Living te va binedispune permanent! Ai teme incantatoare special create de Allview, te bucuri de sunetul clar din cele doua difuzoare, testezi functii si aplicatii captivante, patrunzi in lumea fascinanta a jocurilor, navighezi oriunde si oricand pe internet, postezi pe retelele de socializare si descoperi avantajele softului de navigare Sygic. Fiecare zi va fi altfel, iar cu E2 Living evadezi din monotonie! 

 

Savureaza muzica

Daca nu poti trai fara muzica, E2 Living este gadgetul ideal. Asculta cele mai noi hituri din playlist-ul audio preinstalat, si bucura-te de sound-ul din videoclipuri care este deosebit de clar datorita celor doua difuzoare amplasate in partea de sus si de jos a display-ului. Pentru a intregi experienta sonora, conecteaza telefonul la o boxa S-Bass. Distractia poate sa inceapa!

 
 

 

 

Player muzica preinstalat 

Acum poti asculta muzica ta preferata utilizand player-ul audio preinstalat cu interfata moderna si prietenoasa si te poti bucura de functiile pe care ti le pune la dispozitie, precum crearea de playlist-uri, schimbarea melodiei prin swipe lateral, egalizator sunet si setare acustica. Player-ul dispune si de un widget dedicat, pentru ca tu sa accesezi melodiile preferate cat mai rapid.

Bucura-te de cele mai reusite potrete

Cosmetizeaza-ti fotografiile cu functia ideala de editare fotografii pentru amatorii de selfie-uri. Aceasta aplicatie iti permite o serie de efecte, astfel incat imaginile tale sa fie impecabile. Experimenteaza cele mai noi stiluri de make-up si gaseste-l pe cel potrivit pentru tine: natural, dulce sau dramatic. Cele peste 20 de tool-uri te ajuta sa realizezi infinite combinatii. Aplicatia identifica punctele cheie ale fetei iar rezultatele sunt spectaculoase. Cu un singur click, aspectul fetei tale este retusat fin, dar suficient de bine incat sa-ti evidentieze trasaturile si sa-ti mascheze defectele. Primul pas este sa alegi o fotografie portret din galeria . Aplicatia analizeaza imaginea si fixeaza 24 de puncte cheie ale fetei pe care le poti repozitiona in functie de dorintele tale. Dupa fixarea punctelor cheie, poti incepe sesiunea de make up.

  • Iti alegi machiajul cu un singur click
  • trasaturile sunt accentuate si defectele (cearcane, riduri, cosuri) sunt mascate
  • machiajul este ajustat
  • vizualizare Before and After (inainte si dupa)
  • photo sharing pe retelele de socializare
 

Profita la maxim de functia Dual SIM

Daca utilizezi doua cartele SIM de la operatori de telefonie diferiti sau un SIM de voce si unul pentru date, E 2 Living e solutia ideala. Datorita functiei Dual SIM, poti efectua apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri, fara sa fii nevoit sa utilizezi doua telefoane diferite. Smartphone-ul se dovedeste a fi extrem de util daca calatoresti des in strainatate si vrei sa ai atat SIM-ul de la operatorul strain cat si SIM-ul principal pe acelasi device. 
Smartphone-ul are un slot pentru cartela SIM si unul pentru micro-SIM.

Fii original cu temele Allview!

Personalizeaza interfata smartphone-ului tau cu teme create special de Allview! Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te la maxim de smartphone-ul tau! 

Living: Descopera tema interactiva de la Allview! Patrunde intr-o incapere virtuala moderna in care gasesti la tot pasul shortcut-uri catre aplicatiile pe care le utilizezi cel mai des. Atinge televizorul si intra in galeria video, apasa pe joystick si intra in playstore, da click pe globul terestru si intra pe internet, gaseste camera foto si realizeaza fotografii rapid, atinge player-ul de muzica si bucura-te de melodiile momentului. 
Young: O tema vesela, in culori vii, care emana buna dispozitie! Icon-urile si ceasul analogic afisat pe ecran au un design original, care iti va incanta privirea. 
Base: O tema fresh care iti va da energie de fiecare data cand deschizi ecranul

In plus, un float-button aflat permanent pe ecran te va duce rapid catre Floating Video, Lock Screen, muzica, mod citire si mod jocuri.

 

Moduri deblocare ecran

In ecranul blocat ai un buton care te duce direct in browserul de internet, in camera foto, in mesagerie, si in apeluri. Ai posibilitatea sa-ti personalizezi butonul in 4 moduri: default, disk, conch, windmill. 

 
 

Admira design-ul elegant

E2 Living iti va incanta privirea cu design-ul elegant si slim. Ring-ul argintiu si carcasa spate sidefata, precum si cele doua difuzoare aflate in partea frontala a telefonului ii ofera un look special. Datorita greutatii scazute de numai 119,8 grame, este extrem de portabil si usor de utilizat. Prietenii te vor invidia pentru el!

 

Bucura-te de culorile display-ului

Displayul IPS si tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garanteaza o experienta vizuala excelenta. Diagonala de 4 inch iti pune la dispozitie o suprafata potrivita pentru a vizualiza fotografiile si videoclipurile tale preferate, iar datorita rezolutiei de 800 x 480 pixeli, detaliile imaginilor sunt clare, iar tu te vei bucura de ele. 

 
 

 

Testeaza performanta procesorului Dual Core

Datorita procesorului Dual Core de 1,3 Ghz aplicatiile pornesc repede, paginile web se incarca rapid si jocurile ruleaza fluent. Memoria flash de 4 GB este extensibila printr-un card microSD HC de pana la 32 GB, oferind spatiu suficient pentru stocarea tuturor documentele importante pentru tine. La toate acestea am adaugat un procesor grafic Mali400 si astfel jocurile si aplicatiile tale favorite ruleaza mai fluent. 

Fii multi tasking cu functia floating video!

Prin aceasta functie a player-ului video, videoclipul tau preferat va ramane permanent pe ecran in timp ce comunici pe retelele de socializare sau navighezi pe internet. 

Distreaza-te cu jocurile favorite

Fii un curajos pilot de raliu, un erou din viitor sau o vedeta a fotbalului! In lumea jocurilor, totul este posibil. Din magazinul de aplicatii preinstalat iti poti descarca in telefon jocuri care sa te tina angrenat in actiune si sa iti dezvolte diverse abilitati.

 Experimenteaza functiile celor doua camere

Daca iti place sa fotografiezi, vei descoperi la camera principala de 3,2 MP cu Led Flash o serie de functii interesante si utile: detectare faciala, foto panoramic, detectare zambet, geotagging, filmare HD. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, perfecta pentru poze tip selfie si convorbiri video. Incearca si:
Smart magic mode: elementele in miscare aflate in fotografia ta dispar ca prin minune! 
Smart selfie mode: primesti indicatii audio pentru cele mai reusite autoportrete 
Filtre: testeaza filtrele care vor transforma fiecare fotografie intr-una unica

 

Conecteaza-te la noutati!

Cu conexiunea 3G HSPA+ care asigura o viteza de download de pana la 21 Mbps, ai internet oriunde te-ai afla. Fii la curent cu cele mai noi stiri, navigheaza pe paginile tale preferate si comunica cu prietenii. Prin Bluetooth, conectezi telefonul la alte dispozitive (multifunctionale, boxe, PC, casti) sau transferi fisiere catre prietenii tai. Wi-fi direct faciliteaza schimbul rapid de fisiere, iar prin USB poti transfera cu usurinta documente de pe smartphone pe PC sau invers.

 

 

Setare font 

Ai la dispozitie patru fonturi, pe care le poti schimba intre ele in functie de preferinte.

 

Zoom mesaje 

In timp ce scrii un sms poti da zoom pentru a vedea mai bine textul. Acesta se aranjeaza pe mai multe linii.

Multi windows in browser

Functia Multi Window iti permite sa deschizi 3 ferestre in browser-ul de internet. O functie foarte utila pentru cei care navigeaza des pe internet.

E2 Living - Specificatii

Dual SIM, Dual Stand-by

Ambele SIM-uri sunt active in standby.
Functia "Apel in asteptare" este disponibila numai pentru SIM-ul pe care efectuati convorbirea, prin activarea optiunii oferita de catre furnizorul de telefonie mobila.

General

Lansare

Mai 2014

Limba

Romana,Engleza,Germana,Spaniola, Magiara, Franceza, Olandeza, Rusa,Italiana etc.

Retea

2G:850/900/1800/1900MHz
3G: UMTS 900/2100

Dual sim

Da

Microsim

Sim 1 - normal / Sim 2 - MicroSim

Dimensiuni

Dimensiuni

124,6x61,91x9,48 mm

Greutate

119,8 g

Display

Tip

IPS-LCD 

Touchscreen

Touchscreen capacitiv multitouch OGS

Dimensiuni

4"

Rezolutie

800x480 px

Caracteristici

SO

Android 4.2.2 Jelly Bean

CPU

Cortex-A7, 1,3 GHz Dual Core

GPU

MALI-400MP

GPS

Da

AGPS

Da

Apelare video prin 3G

Da

Memorie Flash

4GB

Memorie RAM

512MB

Memorie externa

MicroSDHC pana la 32GB

Widget

Da

Multitasking

Da

Radio FM

Da

Turn to Mute

Da

HD Voice

Da

Vibratie cand apelatul raspunde

Da

 

Culori

Negru, alb

Sunet

3.5mm jack

Da

Difuzor

Dual speaker

Redare fisiere audio

Da

Tip alerta

Vibratie, ringtone audio

Video

Redare

Formate video HD cu rezolutia 720p

Redare flux

HD la rezolutie 720p

Aplicatii

Office Suite Viewer, Bitdefender,Teme

Camera

Rezolutie camera principala

3,2 MP

Rezolutie camera frontala

0,3 MP

Inregistrare video

HD720p

Led flash

Da

Face detection

Da

Panorama

Da

Smart magic mode

Da

Smart Selfie mode

Da

Smile shot

Da

Geotagging

Da

Date

3G

HSPA+ DL 21Mbps/UP 5,76Mbps

EDGE

Da Class10

GPRS

Da Class 12

Bluetooth

4.0 cu A2DP si EDR

WLAN

WiFi 802.11 b/g/n

WiFi Direct

Da

USB

Da 2.0, micro USB

Senzori

Accelerometru

Da

Senzor de Proximitate

Da

Senzor de lumina

Da

Internet

Social networking

Da

E-mail

Da

Aplicatii

Da

Hotspot

Tethering prin Bluetooth

Hotspot

Thetering prin Wi-Fi

Baterie

Capacitate

Li-Ion 1350 mAh

Tip incarcator

DC 5V, 500mA

Stand by

Pana la 200ore

Convorbire

Pana la 420min

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      4.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      3.2
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.