Telefon mobil Allview P9 Energy Mini, Dual SIM, 16GB, 4G, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Allview P9 Energy Mini, Dual SIM, 16GB, 4G, Gold de la Allview

P9 Energy Mini

Tu de unde iti iei energia pentru a face fata tuturor provocarilor de peste zi? Dintr-un zambet sincer? Dintr-un ajutor care vine exact atunci cand ai mai mare nevoie? Sau poate din satisfactia lucrului bine facut?
Oricum ar fi, cu siguranta ai nevoie de suportul unui dispozitiv generos cand vine vorba de energie, iar P9 Energy mini poate fi cea mai potrivita solutie pentru tine.

   

Debordeaza de energie


Acumulatorul generos de 4000mAh te va ajuta sa faci fata cu brio activitatilor tale zilnice. Incarcat in proportie de 100%, acumulatorul iti asigura pana la 360 de ore in stand-by si pana la 1180 de minute de convorbire.

   

Economiseste inteligent


Paza buna trece primejdia rea, spune un vechi proverb. Chiar si un strop de energie iti poate tine telefonul in functiune daca e folosit inteligent.
Modul de economisire a energiei activeaza o tema inchisa la culoare si opreste rularea aplicatiilor in fundal pentru a prelungi durata de functionare a telefonului
Modul extrem va permite accesul doar in functiile de baza ale telefonului: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas. Spre exemplu, 10 minute de incarcare vor asigura utilizatorului aproximativ 2 ore de convorbiri in Modul extrem.
Mai mult, poti economisi energie pe timpul noptii prin activarea acestei optiuni sau poti decide “inghetarea” anumitor aplicatii pentru autonomie sporita.

   

Perfect in mainile tale


Designul metalic si finisajele minutios realizate definesc aspectul elegant al smartphone-ului P9 Energy mini, asigurandu-i totodata mai multa siguranta si durabilitate. Culorile metalice accentueaza farmecul discret care te cucereste la prima vedere.

   

Mai multa putere, mai multa fluiditate


P9 Energy mini are 3GB memorie RAM iar memoria Flash de 16GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB. Utilizarea cardului microSD are alocat un slot special care permite extinderea spatiului de stocare fara a afecta utilizarea in regim Dual SIM. Terminalul este dotat cu procesor Quad Core si ruleaza Android™ 6.0, Marshmallow, asigurand utilizatorului fluenta in utilizare si o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple.

   

In mare viteza


Nu irosi nicio clipa din timpul tau pretios. Cu P9 Energy mini experimentezi viteze 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD. Viteza de download de pana la 150Mbps iti asigura accesul rapid la informatii sau la formele preferate de divertisment.

   

In armonie cu simturile tale


Te bucuri de culori atragatoare si luminozitate excelenta cu display-ul de 5 inch IPS HD. Nu doar privirea iti va fi rasfatata, pentru ca ecranul 2.5D iti va oferi cele mai fine atingeri. Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului gratie tehnologiei OnCell, iar ecranul este protejat de zgarieturi prin DragonTrail Glass.


   

Clipele frumoase merita retraite


Nu lasa clipele sa zboare pe langa tine fara a le prinde in imagini ce te vor bucura oricand le vei revedea. Camera de 13 MP cu autofocus iti va fi de folos chiar si atunci cand lumina nu iti e cel mai fidel aliat.

   

Transforma zambetele in selfie-uri


Imparte cu toata lumea zambetele tale. Ipostazele haioase sau senzuale vor fi imortalizate cu ajutorul camerei frontale de 5MP. In conditii de iluminare scazuta activeaza functia Flash Screen inainte de declansarea camerei pentru a obtine un selfie plin de lumina si culoare. Gratie Flash Screen, ochii tai nu vor mai capata niciodata o tenta rosiatica suparatoare.

   

Schimba rolurile prin cablu OTG


P9 Energy mini este generos cand vine vorba de energie. Atat de generos incat poate alimenta si alte dispozitive cu energia sa prin intermediul cablului OTG. Acesta permite de asemenea conectarea smartphone-ului la alte device-uri si accesorii, printre care si mouse-ul sau tastatura.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 900 / 1900 / 2100 4G: 800 / 1800 / 1900 / 2100 / 2300 / 2500 / 2600
Model Procesor Cortex A53 Quad Core
Frecventa procesor 1300
Culoare Auriu
Dimensiuni (W x H x D mm) 71 x 144 x 9.9
GPS Da, A-GPS
Greutate (g) 181
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)
Tip SIM Micro-SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 128 GB)
Memorie RAM 3 GB
Memorie interna 16 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1280 x 720
Diagonala display (inch) 5
Functii DragonTrail Glass

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 13
Blitz integrat Da
Rezolutie video 1080p
Camera secundara 5 MP
Caracteristici foto/video Touch focus HDR PDAF Face beauty Geotagging Pic Note

ALIMENTARE

Durata convorbire Pana la 19 ore 30 min
Durata in regim de asteptare Pana la 360 ore
Capacitate (mAh) 4000
Tip baterie Li-Ion

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS / IM
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video Da
Redare audio Da

ALTELE

SAR (W/kg ) 1.250
Aplicatii Bitdefender Selfcare
Senzori Accelerometru Senzor de proximitate Senzor de lumina ambientala Senzor magnetic
Accesorii incluse Incarcator Cablu USB Casti Cablu OTG
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Opiniile clientilor despre Telefon mobil Allview P9 Energy Mini, Dual SIM, 16GB, 4G, Gold

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Paul Stan - Scor: 5/5 | acum 6 ani
Telefon mobil Allview P9 Energy Mini, Dual SIM, 16GB, 4G, Gold

Acest terminal este foarte bun pe partea de autonomie, iar partea de performanta este echilibrata cu pretul. Revenind la autonomie, nu ma asteptam sa ajunga la 2 zile de utilizare medie, in conditiile in care am folosit si date mobile, gps m-am jucat etc. Procesorul nu este cel mai puternic, dar executa cu brio orice sarcina ii dau. Camera foto nu este chiar cea mai buna, dar sunt multumit, chiar daca la 13mp, aveam pretentii de mai multa claritate si contrast.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.