Apple IPhone SE 16GB Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere IPhone SE 16GB Gold de la Apple

 

 


Descriere generala

iPhone SE

iPhone SEA big step for small.

Cumpără

iPhone SE este cel mai puternic smartphone de 4" produs vreodată. Are o cameră foto cu caracteristici avansate și o putere de procesare incredibilă, într-o carcasă cu un design îndrăgit în întreaga lume. Este un pas mare pentru un telefon de mici dimensiuni.

4 ecran Retina
A9 procesor
12MP cameră iSight
Un design îndrăgit în întreaga lume. Acum, într-o versiune nouă, cu mai multe calități.

Un design îndrăgit în întreaga lume. Acum, într-o versiune nouă, cu mai multe calități.

iPhone SE a preluat un design incredibil de popular și l-a făcut și mai bun. Realizat din aluminiu sablat cu granule, pentru un finisaj satinat, acest telefon ușor și compact a fost conceput pentru a se potrivi perfect în mâna ta. Ecranul Retina de 4" oferă imagini perfect definite, în culori vibrante. Muchiile șlefuite cu aspect mat și logo-ul din oțel inoxidabil asortat întregesc acest design unic.

Tehnologie - Cel mai puternic telefon de 4 inch produs vreodată.

Cel mai puternic telefon de 4" produs vreodată.

În centrul smartphone-ului iPhone SE se află procesorul A9, cu care este dotat și iPhone 6s. Cu o arhitectură pe 64 de biți similară calculatoarelor de birou, procesorul A9 oferă viteză și reacții spectaculoase. Iar datorită performanțelor grafice demne de o consolă de jocuri, aplicațiile și jocurile tale preferate vor rula la performanțe optime, oferindu-ți o experiență bogată și captivantă. Este un procesor puternic, cu performanțe de top.

Co-procesor de mișcare super-eficient M9.

Co-procesor de mișcare super-eficient M9.

Integrat în procesorul A9, co-procesorul M9 este conectat la accelerometru, busolă și giroscop, permițând o gamă largă de funcții de monitorizare a activităților sportive, cum ar fi numărarea pașilor și măsurarea distanței. De asemenea, asigură activarea instantanee a funcției Siri: este suficient să spui "Hei, Siri," fără a mai ridica iPhone-ul de jos.

2X

procesor mai rapid decât la iPhone 5s

iPhone SE

100%

iPhone 6s

100%

iPhone 5s

50%
3X

procesor grafic mai rapid decât la iPhone 5s

iPhone SE

100%

iPhone 6s

100%

iPhone 5s

33%
Singura cameră de care vei avea nevoie.

Singura cameră de care vei avea nevoie.

Cu o cameră iSight de 12 megapixeli, vei avea întotdeauna certitudinea că vei capta instantanee perfect definite și detaliate, la nivelul celor realizate cu iPhone 6s. Vei putea să filmezi și chiar să editezi videoclipuri extraordinare la rezoluție 4K, de 4 ori mai mare decât rezoluția HD 1080p.

12MP Fotografii
4KVideoclipuri
Live PhotosLive Photos

Live Photos.
Surprinde mai mult decât momentul.

Funcția Live Photos dă viață fotografiilor tale, adăugându-le sunet și mișcare. Apasă lung orice fotografie de 12 MP și vei putea vedea momentele imediat anterioare și ulterioare fotografierii. Astfel, imaginile tale se vor transforma în amintiri vii.

Cameră FaceTime HD cu bliț Retina
Selfie-ul tău devine și mai reușit.

Ecranul Retina nu este doar un loc pe care poți afișa conținutul telefonului - are și rol de bliț pentru camera FaceTime HD. Având la bază un procesor special care permite ecranului să se aprindă de trei ori mai puternic decât de obicei, ecranul Retina îţi poate lumina selfie-urile chiar şi noaptea. Iar blițul True Tone se reglează automat în funcție de lumina ambientală, pentru a genera culori vii şi plăcute şi tonuri cu aspect natural.


Live Photos - Surprinde mai mult decât momentul.

Conexiuni LTE și Wi-Fi mai rapide.

Navighează pe web, descarcă aplicații și jocuri și urmărește videoclipuri în streaming prin conexiunile LTE și Wi-Fi 802.11ac, la viteze mai mari decât pe iPhone 5s. Iar numărul mare de benzi LTE face telefonul iPhone SE perfect pentru utilizare în roaming. iPhone SE acceptă și standardul Voice over LTE și apelarea prin Wi-Fi, pentru apeluri de calitate prin conexiunile de date de bandă largă.2.

Conexiuni wireless - Conexiuni LTE și Wi-Fi mai rapide.
Touch ID - Securitate avansată. La vârful degetului.

Touch ID
Securitate avansată. La vârful degetului.

Tehnologia Touch ID îți permite să deblochezi telefonul smartphone-ul iPhone SE într-un mod simplu și sigur. În definitiv, amprenta digitală ta este cea mai sigură parolă - nu există două la fel și nu o poți uita niciodată acasă.

Sistem de operare iOS 9
Hardware și software concepute împreună.

Cu o interfață ușor de utilizat, caracteristici de top și securitate ridicată, iOS 9 este cel mai avansat sistem de operare pentru mobil și stă la baza telefonului iPhone SE. Este conceput să arate perfect și să funcționeze fără cusur pe telefonul tău iPhone, astfel încât chiar și cele mai simple sarcini să fie distractive.

Sistem de operare iOS 9 - Hardware și software concepute împreună.

App Store
Ai și pentru el o aplicație.

Cu peste un milion și jumătate de aplicații în App Store, vei putea să-ți personalizezi telefonul așa cum vrei.5 Indiferent dacă navighezi printre categorii sau cauți ceva anume, vei putea să găsești și să descarci imediat aplicația dorită.

App Store - Ai și pentru el o aplicație.

iPhone-ul tău este un obiect frumos. Alege-i accesorii pe măsură.

Accesoriile noastre se asortează perfect cu telefonul tău iPhone, deoarece sunt proiectate împreună cu acesta. Tocurile de piele îți oferă protecție și eleganță. Iar stațiile de andocare Lightning permit încărcarea rapidă.

iPhone-ul tău este un obiect frumos. Alege-i accesorii pe măsură.
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      4.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.