ASUS Telefon mobil ZenFone Max Plus M1 ZB570KL, Dual SIM, 32GB, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ZenFone Max Plus M1 ZB570KL, Dual SIM, 32GB, 4G, Black de la ASUS

ASUS ZenFone Max Plus (M1) este un smartphone proiectat pentru functionare pe termen lung, ce va va insoti in orice aventura, si sa va permita sa vizualizati imagini la dimensiuni mai mari. Cu ajutorul ecranului sau de 5.7 inchi, bateriei sale cu o capacitate ridicata, de 4130mAh, cu sistem avansat de optimizare al consumului, si al camerelor duale, de 16MP, ZenFone Max Plus va fi mereu la inaltimea cerintelor stilului vostru de viata, intotdeauna gata sa surprinda cele mai extraordinare momente.
 
Spatiu de vizualizare extins

Fiind echipat cu un ecran cu diagonala de 5.7 inchi si rezolutie Full HD (2160 x 1080), ce ofera un raport ecran-carcasa extraordinar, de 80%, si sticla 2.5D pe partea din fata, acesta va permite sa beneficiati de experiente vizuale deosebit de realiste. ZenFone Max Plus afiseaza fotografiile, clipurile video si tot continutul vostru intr-o maniera nemaintalnita.
 
Aceleasi dimensiuni, ecran mai mare!

Utilizand un ecran cu spatiu de vizualizare extins si margini ultra-subtiri, am reusit sa reducem dimensiunile modelului ZenFone Max Plus, cu diagonala de 5.7 inchi, la unele similare telefoanelor standard cu diagonala de 5.2 inchi. Acesta dispune de un design ergonomic perfect, ce va ofera un spatiu de vizualizare extins, dar este si mai subtire si mai confortabil in timpul utilizarii.
 
Design metalic de top

ZenFone Max Plus ofera un design metalic, premium din toate punctele de vedere, cu un senzor pentru amprente plasat inteligent pe partea din spate pentru access intuitiv, si este disponibil in trei variante de culori extraordinare: Negru Marin (Deepsea Black), Auriu Luminos (Sunlight Gold) si Argint Azur (Azure Silver).
 
Vedeti o lume mai mare

ZenFone Max Plus dispune de un sistem avansat de camere duale pentru a va duce experienta de fotografiere mobila la un cu totul alt nivel. Camera sa principala de 16MP este echipata cu un obiectiv cu apertura larga, F2.0, pentru a surprinde fotografii de o claritate ridicata. Camera sa cu unghiuri largi de incadrare, de 120°, va permite astfel sa incadrati un spatiu mai mare si un numar mai mare de persoane pentru a obtine peisaje de-a dreptul dramatic, poze de grup mai bune si o experienta de fotografiere mai accesibila in spatiile interioare restranse.
 
Surprindeti mai mult peisajsi mai multi prieteni in cadru

Camera cu unghi larg, de 120° implementata modelului ZenFone 4 Max Plus dispune de un camp de vizualizare cu 200%* mai larg comparativ cu camerele standard pentru smartphone-uri, astfel incat veti putea incadra un peisaj extins si mai multi oameni in cadru pentru fotografii si clipuri video ce reflecta mai bine spatiul in care sunt realizate. Atunci cand realizati fotografii la interior, unghiurile largi va ajuta sa obtineti cadrul dorit – in special in spatiile restranse, acolo unde nu este posibil sa faceti cativa pasi in spate pentru a include totul si pe toti in fotografie. Perspectiva unica a obiectivului cu unghiuri largi poate fi de asemenea utilizata cu un scop stilistic, permitandu-va sa exagerati senzatia de spatiu in orice locatie, pentru a surprinde scene mai dramatice si peisaje extraordinare, de dimensiuni mari.
 
Surprindeti lumea inconjuratoare in cele mai mici detalii

ZenFone Max Plus este echipat cu o camera spate de 16MP PixelMaster pentru a surprinde fotografii superbe la rezolutii ridicate cu zero intarzieri ale obturatorului. O camera frontala de 16MP realizeaza selfie-uri deosebit de clare si atragatoare, permitandu-va sa realizati comunicatii video foarte clare.
 
Focalizare automata precisa cu detectia schimbarii de faza in doar 0.03s

Datorita sistemului avansat de focalizare automata prin detectie schimbarii de faza, similar celor implementate camerelor DSLR, camera modelului ZenFone 4 Max Plus permite focalizarea foarte precisa in doar 0.03 secunde, ajutandu-va sa beneficiati de fotografii mai clare si bine focalizate, chiar si in cazul subiectilor dificili, aflati in miscare.
Exprimati-va stilul propriu cu ajutorul celor 8 moduri de fotografiere 

Camera PixelMaster implementata modelului ZenFone Max Plus include 8 functii foarte puternice dedicate fotografiei, ce au rolul de a va ajuta sa surprindeti fiecare moment pretios. Modul auto integreaza o tehnologie HDR (high dynamic range) de top, precum si tehnologie de fotografiere in conditii de lumina slaba ce au rolul de a extinde gama dinamica a camerei de pana la patru ori (4x) si imbunatati luminozitatea cu pana la 400% pentru a obtine fotografii cu o expunere perfect echilibrata pe timp de zi, cu umbre si lumini foarte bine detaliate. Modul Super Rezolutie surprinde fotografii multiple in mod simultan si le combina intr-o singura fotografie extrem de detaliata, de 64 MP. Animatie GIF adauga o nota distractiva inregistrarii filmelor, iar Modurile Panorama si Panorama Selfie va permite sa surprindeti imagini extraordinare ale mediului inconjurator la 270°.
 
Surprindeti selfie-ul perfect

ZenFone Max Plus combina o camera fata extraordinara, de 16MP, cu o apertura de F2.0 si functii de infrumusetare in timp real pentru a surprinde cu usurinta selfie-uri de o calitate extraordinara. Modul infrumusetare va retuseaza instantaneu fotografiile selfie, eliminand neclaritatile, echilibrand trasaturile faciale si nu numai, pentru a crea un aspect perfect.
 
Mai frumos, mai distractiv, mai personal

Modul de Infrumusetare, distractiv si intuitiv, va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si mai bine. Putand alege intre zece niveluri de infrumusetare, puteti reduce impactul ridurilor, elimina imperfectiunile pielii, ajusta nuantele pielii, imbunatatindu-va trasaturile instantaneu. Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau realizati transmisiuni video in timp real, ZenFone 4 Max Plus va permite sa realizati aspectul perfect pentru camera.
 
O baterie mai inteligenta pentru smartphone-uri

ZenFone 4 Max Plus ofera o suita de tehnologii pentru controlul inteligent al sistemului de alimentare ce functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata a bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe. Activand functia ce permite dublarea autonomiei bateriei, dispozitivul vostru se poate incarca complet (pana la 100%) si descarca (pana la 0%) de pana la 500 de ori intr-un mediu cu o temperatura ambientala de 25°C, iar pierderea capacitatii de stocare a bateriei va fi redusa la jumatate.
 
Baterie de capacitate ridicata,de 4130mAh

In interiorul atragator al modelului ZenFone 4 Max Plus se afla o sursa de energie masiva — o baterie de 4130mAh special conceputa pentru a oferi maximul de performanta, ocupand in acelasi timp un spatiu minim. Beneficiind de atat de multa putere, veti putea face mai multe lucruri pe Internet, transmite clipuri video mai lungi si vorbi cat de mult doriti fara a va face probleme legate de autonomie.
 
Energie pe termen lung

ZenFone 4 Max Plus ofera o tehnologie de incarcare rapida de 10W (5V/2A) pentru bateria sa de inalta capacitate, de 4130mAh. Aceasta detecteaza in mod automat daca adaptorul inclus in pachet este conectate si executa functia de reincarcare rapida, ce permite incarcarea completa a modelului ZenFone 4 Max Plus in 3 ore sau poate oferi 3 ore de convorbiri dupa un timp de reincarcare de doar 15 minute; toate acestea in timp ce bateria este protejata impotriva supra-voltajului. Pentru acele momente cand aveti nevoie de o autonomie si mai extinsa a bateriei, Modul de Super Economisire va poate ajuta. Atunci cand acesta este activat, ZenFone 4 Max Plus ofera pana la 67 de ore de functionare in modul asteptare, cu un nivel de incarcare al bateriei de doar 10%.
 
12 tehnologii de top pentru siguranta bateriilor

ASUS PowerMaster™ este o suita de tehnologii pentru controlul inteligent al sistemului de alimentare ce functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata a bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe. Cele 12 puncte de verificare – inclusiv monitorizarea temperaturilor si protectia impotriva supra-voltajului – in combinatie cu setarile de mentenanta automata ajuta bateria modelului ZenFone 4 Max Plus sa functioneze permanent la parametrii optimi, prelungind-i de aproximativ 2x durata de viata.
 
Dual SIM cu conector MicroSD individual

ZenFone Max Plus este echipat cu doua interfete pentru card-uri SIM suportand viteze de pana la 150Mbps si un conector suplimentar microSD pentru a extinde capacitatea de stocare cu pana la 256GB. Suportul sau foarte ergonomic pentru cei trei conectori va permite instalarea card-urilor SIM si microSD intr-un singur loc, foarte simplu.
O interfata mai inteligenta si usor de folosit

Cea mai recenta versiune a superbei interfete de utilizare ZenFone a fost proiectata pentru a oferi o experienta mai intuitiva, pentru a va ajuta sa va duceti sarcinile la indeplinire si pentru a va face viata de zi cu zi un pic mai distractiva. Acum, aceasta include si functia extraodinara Deblocare prin Recunoastere Faciala (Face Unlock) ce face ca ZenFone Max Plus sa fie chiar mai sigur si mai usor de folosit: Telefonul va fi deblocat doar atunci cand va uitati in mod direct la ecran, iar notificarile pot fi de asemenea sistate pana in momentul deblocarii faciale. Utilizarea fetei pentru a debloca telefonul este deosebit de utila in acele situatii in care nu va puteti folosi mainile, cum ar fi atunci cand purtati manusi sau aveti mainile umede.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tip tastatura Standard
Frecventa retea

3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

4G: 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2300 / 2500 / 2600

Model Procesor Mediatek MT6750T
Frecventa procesor 4 x 1.5 GHz & 4 x 1.0 GHz
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 73 x 152.6 x 8.8
GPS

A-GPS

GLONASS

Greutate (g) 160
Sistem de operare Android 7.0 Nougat
Tip SIM Nano Sim

MEMORIE

Tip slot memorie microSD (pana la 256 GB)
Memorie RAM 3 GB
Memorie interna 32 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2160
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.7

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth 4.0 A2DP LE
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
USB Micro USB
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 16 + 8 (Dual Camera)
Blitz integrat LED
Rezolutie video 1080p30fps
Camera secundara 8 MP
Caracteristici foto/video

Mod infrumusetare

Geo-etichetare, focus tactil, detectie fata

Panorama

HDR

Auto Focus

ALIMENTARE

Durata convorbire 3G: 26 ore
Durata in regim de asteptare 624 ore
Capacitate (mAh) 4130
Tip baterie Li - Po

COMUNICARE

Mesagerie SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Browsing HTML5
E-mail Email, Push Mail

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video MP4/H.264 player
Redare audio MP3/WAV/eAAC+ player

ALTELE

Senzori

Compas

Proximitate

Giroscop

Amprenta

Accelerometru

Accesorii incluse

Cablu Micro USB

Cablu OTG

Cheie acces SIM

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.7
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      16 + 8
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.