ASUS APh ROG ZS600KL 6.0"FHD+ 8GB 128GB DS BK

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere APh ROG ZS600KL 6.0"FHD+ 8GB 128GB DS BK de la ASUS

A venit momentul să întâmpinati o nouă eră a jocurilor.
O eră în care beneficiati de control total, în care toate simturile sunt îmbunătătite, în care fiecare muschi este gata de luptă.
Datorită ADN-ului său special conceput pentru jocuri, emblematic pentru marca ROG, ROG Phone depăseste orice limită, atingând performante la care rivalii nici măcar nu visează.
Acesta este un telefon special conceput pentru victorie: Platforma Mobilă Qualcomm Snapdragon 845, special tactată pentru functionare optimă la 2.96GHz, si GPU-ul Adreno 630 oferă performante epice, sistemul său unic de răcire GameCool cu camera de vaporizare — cu Ventilator AeroActive detasabil pentru un plus suplimentar de performantă — sustine rate de împrospătare a cadrelor foarte ridicate chiar si în focul bătăliei, în timp ce ecranul AMOLED combină viteze extraordinare cu imagini superbe.
Designul foarte confortabil include elemente de conectivitate plasate lateral, iar elementele de control îmbunătătite, ce oferă un nivel foarte bun de răspuns în jocuri — inclusiv senzorii ultrasonici programabili AirTriggers si sistemul avansat de răspuns tactil — vă permit să vă concentrati talentul asupra jocurilor, oferindu-vă avantajul de care aveti nevoie pentru a domina lumea jocurilor. ROG Phone va schimba complet felul în care vă jucati – pentru totdeauna.
Cel mai bun telefon pentru jocuri merita pe deplin si cel mai bun ecran — iar noi suntem cei mai in masura sa vi-l oferim, ca expresie a spiritului ROG. ROG Phone utilizeaza un afisaj AMOLED ultra-rapid cu rata de reimprospatare a cadrelor de 90Hz si un timp de raspuns la nivel de pixel impresionant, de 1ms, pentru imagini de o claritate perfecta, extrem de cursive. Acoperind un spectru extins de culori, de 108.6% DCI-P3 (145% sRGB), acesta afiseaza culori incredibil de vii, lumile virtuale putand fi astfel vizualizate in intreaga lor glorie, in timp ce imaginile HDR cu raport de contrast de 100,000:1 ajuta la descoperirea si celor mai mici detalii ascunse in umbre.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.