Telefon mobil ASUS ROG Phone 5, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ASUS ROG Phone 5, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black de la ASUS

ROG PHONE 5

FOR THOSE WHO DARE

Joaca-te la capacitate maxima cu ROG Phone 5, telefonul dedicat jocurilor ce nu accepta niciun compromis. Echipat pentru victorie cu cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G, aceasta minunat produs cu caracter futurist incoporeaza un afisaj cu un nivel increbil de raspuns, tactat la 144 Hz / 1 ms, un sistem de alimentare cu o baterie monstruoasa, de 6000 mAh1, sistem de control in jocuri AirTrigger 5 imbunatatit masiv si faimosul nostru sistem audio GameFX. ROG Phone 5 iti va prezenta o noua dimensiune a jocurilor, daca accepti provocarea.

 

 

 

ACCEPTA PROVOCAREA VICTORIEI

Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 888 5G duce puterea de procesare mobila la urmatorul nivel. Beneficiind de o crestere impresionanta de 35%2 a performantelor de randare, chiar si cele mai intense jocuri 3D ruleaza cursiv la setari maximizate. Noul sistem de administrare a performantelor din Armoury Crate include acum renumitul Mod X, cu multiple profiluri de optimizare a sistemului pentru a-ti oferi si mai multe setari si optiuni de tunare, astfel incat vei reusi sa adaptezi instantaneu ROG Phone 5 la toate sarcinile de utilizare curente.

 
 
 

Sistem Avansat de Administrare a Performantelor

Pentru control mai rapid si usor, am proiectat noua solutie accesibila de administrare a performantelor, ce ofera diferite moduri de functionare, disponibile prin intermediul aplicatiei Armoury Crate. Poti selecta manual cel mai bun mod in functie de cerintele tale curente. Pentru pasionatii de jocuri, faimosul Mod X iti va imbunatati experienta de jocuri, iar atasarea sistemului de racire externa AeroActive Cooler 5 elibereaza maximul de putere cu X Mode+. Poti de asemenea personaliza numerosi parametrii ai sistemului in modul Avansat. ROG Phone 5 iti ofera control total!

 

ACCEPTA PROVOCAREA VIZUALA

Dispunand de rata de esantionare tactila de top, de 300 Hz, ecranul AMOLED de 144 Hz / 1 ms, fabricat de Samsung, iti ofera o experienta de jocuri super-cursiva, cu o latenta tactila foarte redusa, de 24.3 ms. Imaginile de o calitate superba sunt imbunatatite suplimentar datorita acuratetii extraordinare a culorilor si noii tehnologii HDR permanent ce imbunatateste calitatea imaginilor non-HDR, in timp ce ecranul este protejat de cea mai rezistenta sticla Corning® Gorilla® Glass Victus™ produsa vreodata. ROG Phone 5 este construit pentru a rezista si pentru a te ajuta sa invingi.

   
   
 

Control Tactil cu Viteza Foarte Mare de Raspuns

In timpul sesiunilor de lupta foarte intense, fiecare apasare si translatare de pe ecran conteaza. Afisajul special calibrat de pe ROG Phone 5 iti ofera o rata de esantionare tactila de top, de 300 Hz, astfel incat ecranul iti inregistreaza apasarile de 300 de ori pe secunda. ROG Phone 5 inregistreaza fiecare apasare si translatare pe care o efectuezi cu un nivel foarte ridicat de precizie, exact asa cum iti doresti.

 

Culori Ultra-Precise

Delta-E reprezinta o scala de masurare a acuratetii culorilor adoptata pe plan larg de producatorii de monitoare profesioniste. Afisajul ROG Phone 5 ofera o valoare Delta-E incredibila, subunitara, afisand cele mai precise culori posibile pentru o experienta vizuala superba.

 

ACCEPTA PROVOCAREA SUNETULUI

Sistemul audio GameFX implementat modelului ROG Phone 5 incorporeaza acum difuzoare duale simetrice cu 7 magneti pentru efecte sonore stereo cu adevarat echilibrate. Optimizata impreuna cu specialistii in solutii audio de la Dirac, calitatea sunetului proiectat iti va duce senzatiile auditive la un cu totul alt nivel. Telefonul mai include si un conector de 3.5 mm pentru casti, si un DAC ESS de inalta fidelitate pentru procesare audio fara pierderi de calitate. Sistemul audio GameFX de pe modelul ROG Phone 5 iti ofera efecte sonore cu o claritate de cristal in jocuri si scene sonore foarte puternice pe care nu credeai ca le vei putea experimenta vreodata in cazul unui telefon.

 
 
   

Tehnologie ESS

Cheia performantelor audio superioare la folosirea castilor impreuna cu un telefon o reprezinta un DAC de calitate foarte buna, ce converteste semnalele audio digitale in semnalele analogice utilizate de catre acest tip de difuzoare. ROG Phone 5 foloseste o unitate DAC ESS de nivel audiofil ce asigura un nivel de reproducere audio foarte ridicat pentru a oferi un sunet de o claritate de cristal in casti cu ajutorul conectorului audio de 3.5 mm.

   
   

AudioWizard

Renumita noastra aplicatie software de optimizare audio, AudioWizard, a fost complet regandita pentru a iti permite sa te bucuri de un sunet foarte bune pentru diferite stiluri audio, inclusiv Jocuri, Cinema si Muzica. Efectele sonore din jocuri, precum pasii si focurile de arma, sunt amplificate in modul jocuri, in timp ce bass-ul mai profund si gama sonora extinsa sunt activate in modul filme. Optiunile de personalizare si optimizare avansate - rezultatele colaborarii cu specialistii audio de la Dirac - asigura faptul ca AudioWizard iti ofera cea mai buna experienta sonora.

   

ACCEPTA PROVOCAREA DOMINATIEI IN JOCURI

Sistemul de control imbunatatit semnificativ AirTrigger 5 iti ofera acum trei modalitati distincte de a interactiona cu ROG Phone 5, o functie unica nemaintalnita anterior in cazul unui smartphone. ROG Phone 5 iti permite sa te bucuri acum de o experienta de control mai buna chiar decat cele oferite de catre consolele de jocuri!

   
Oferind un flux de aer imbunatatit directionat catre zonele fierbinti de pe partea din spate a modelului ROG Phone 5, ventilatorul extern atasabil AeroActive Cooler 5 poate reduce temperaturile la suprafata dispozitivului in zona CPU-ului cu pana la o valoarea impresionanta, de 15°C. De asemenea, acesta dispune si de doua butoane fizice suplimentare pentru a iti permite sa te bucuri de o experienta de control similara celei oferite de consolele de jocuri.
   
   
   
Controlul jocurilor prin simpla miscare a telefonului reprezinta o modalitate deosebit de interesanta si intuitiva de a te juca. ROG Phone 5 suporta pana la un total de 10 functii de control prin miscare diferite, astfel incat vei putea alege cu usurinta cele mai bune tipuri de miscari pentru jocurile tale favorite. Intr-un simulator de curse, spre exemplu, poti misca telefonul in lateral pentru a conduce sau il poti impinge inainte pentru a accelera. Controlul jocurilor nu a fost niciodata atat de usor.
   
   
Senzorii ultrasonici laterali, una dintre cele mai indragite caracteristici ale dispozitivelor ROG Phone, sunt in continuare aici, oferind suport pentru toate gesturile voastre favorite.
   
   

ACCEPTA PROVOCAREA AUTONOMIEI EXTINSE

Bateria monstruoasa de 6000 mAh cu care a fost echipat modelul ROG Phone 5 este insotita acum de un adaptor de 65 wati HyperCharge, astfel incat te vei putea juca pe durata intregii zile chiar si dupa o perioada de incarcare foarte scurta. Bateria este separata in doua cu PCB-ul aflat la mijloc intre acestea, un design ce mentine punctele cele mai fierbinti la distanta de zona de priza pentru o experienta mai confortabila in jocuri.

   
   
   

Te Joci Mai Mult

Pentru a extinde atat timpul de functionare cat si durata de exploatare a bateriei monstruoase de 6000 mAh am adaugat si mai multe functii de optimizare software, inclusiv o limita superioara de incarcare, incarcare constanta si incarcare programata avansata. De asemenea, dispozitivul mai include si mecanisme pasive de economisire a energiei pentru a limita aplicatiile inactive si a oferi o economie de energie cu pana la 67% mai ridicata. ROG Phone 5 se auto-optimizeaza permanent pentru a oferi cel mai ridicat nivel de eficienta energetica, indiferent cum l-ai folosi.

   

ACCEPTA PROVOCAREA JOCURILOR

Datorita faptului ca intelegem de deplin conceptul de jocuri mobile, echipa de design si dezvoltare ROG creeaza functii ce te ajuta sa-ti rezolvi cu adevarat toate cerintele legate de jocuri.

   

Pachet teme

Pasionatilor de jocuri le place foarte mult sa foloseasca personaje si capturi de ecran din jocurile favorite pentru a-si afisa stilul personal. Am facut echipa cu cateva dintre cele mai populare titluri pentru jocuri pentru a-ti oferi o serie de pachete tematice pe care le poti folosi pentru a-ti transforma telefonul ROG Phone 5 intr-un dispozitiv cu adevarat unic.

   
   

ROG Connect

ROG Connect este o adevarata comunitate incorporata in care pasionatii de jocuri pot partaja continut, discuta, interactiona si se pot distra impreuna. Poti face schimb de informatii din jocuri, discuta diferite produse, primi continut oficial si multe altele.

   
   

Conectivitate de Neegalat

Conexiunile wireless constante si fiabile sunt vitale pentru jocurile de tip multiplayer. ROG Phone 5 este unul dintre primele dispozitive ce ofera suport WiFi 6E7, oferind conexiuni mult mai stabile chiar si in retelele deosebit de aglomerate. Sistemul cu antene multiple si tehnologia HyperFusion permit conectarea simultana la retelele WiFi si mobile, facand posibila redirectionarea catre reteaua ce ofera cea mai buna putere a semnalului.

Conecteaza-ti dispozitivul ROG Phone 5 cu un router ASUS WiFi 6E pentru a te bucura de potentialul complet de transfer de date al interfetei WiFi 6E.

   
   

Game Genie

Cea mai avansata aplicatie de imbunatatire a experientei din jocuri este acum si mai buna. In afara functiilor tale favorite precum ferestrele mobile, clipurile marcate si incarcarea alternativa, am adaugat mai multe functii specifice jocurilor precum controlul rapid pentru a crea scurtaturi in vederea activarii diferitelor actiuni; sunet haptic pentru efecte sonore bazate pe vibratii in jocuri; si modul recunoastere ce iti permite sa vezi mai usor tinta. Bucura-te de o experienta mai buna in jocuri, si sanse mai mari de a obtine victoria!

   
   

Interfata plasata lateral

ROG Phone 5 doreste sa iti ofere un nivel ridicat de confort in jocuri. Designul unic cu interfata de conectivitate laterala a fost special conceput pentru a tine cablurile la distanta in timpul utilizarii, astfel incat nu-ti va compromite niciodata talentul in jocuri.

   
   

Aura RGB

Iubim iluminarea RGB! ROG Phone 5 este echipat cu un sistem de iluminare Aura RGB ce include logo-ul ROG unic cu puncte matriceale, ce poate fi iluminat simultan in doua culori diferite pentru a crea un aspect de paleta de culori. De asemenea, acesta suporta o gama extinsa de culori si scheme de iluminare.

   
   

ACCEPTA PROVOCAREA FOTOGRAFIEI

Sistemul cu camere triple implementat modelului ROG Phone 5 a fost proiectat pentru a producte fotografii superbe in orice conditii. Acesta include o camera principala cu unghiuri largi, echipata cu un senzor de top Sony® IMX686 64 MP, o camera secundara ultrawide de 13 MP si o camera macro. Functiile software imbunatatite includ un Mod Pro Video precum si Zoom Liber, Filtru Vant si Focalizare Acustica pentru a-ti permite sa obtii o claritate video extraordinara. De asemenea, dispozitivul mai include si o camera frontala de 24 MP pentru selfie-uri de grup de calitate ridicata si transmiterea de continut video in timp real.

   
   
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 3G
      Da
    • 4G
      4G
      5G
    • Culoare
      Black
    • Dimensiuni
      77 x 173 x 10.3 mm
    • Greutate
      238 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Giroscop
      Amprenta
      Busola
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina
    • Alte caracteristici generale
      An aparitie: 2021
      RO-ALERT
  • Procesor
    • Frecventa
      2.84 GHz
      2.42 GHz
      1.8 GHz
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      6.78
    • Rezolutie
      1080 x 2448
    • Generalitati display
      395 PPI
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Dual Band
      Wi-fi direct
      Wi-fi hotspot
      802.11 a/b/g/n/ac/6
    • Bluetooth
      5.2
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
    • USB
      USB Type C
      Jack 3.5 mm
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera
      3 camere
    • Camera principala
      5 MP Macro
      13 MP Ultrawide
      64 MP Wide
    • Camera frontala
      24 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD
      4K
      8K
    • Generalitati foto
      Panorama
      HDR
  • Sistem de operare
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Tip baterie: Li-Po
    • Capacitate acumulator
      Capacitate baterie: 6000 mAh

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.