Telefon mobil ASUS ZenFone 8, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 5G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ASUS ZenFone 8, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 5G, Black de la ASUS

ZenFone 8

PERFORMANTE MARI. DIMENSIUNI COMPACTE

Puternicul Zenfone 8 ofera performante superbe intr-o carcasa compacta si usor de manuit, care combina operarea fara efort cu un format perfect pentru buzunar. De asemenea, obtii cea mai recenta platforma mobila Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G pentru performante de top, un ecran AMOLED de 120 Hz ultra-clar cu imagini care iti vor taia respiratia, o baterie de anduranta de 4.000 mAh pentru lucru sau distractie non-stop, precum si un sistem de camere cu senzori Sony din clasa pro. Zenfone 8 are performante excelente, arata excelent si ofera o senzatie excelenta!

 
 

Performante revolutionare

Motorizat de platforma mobila Qualcomm Snapdragon 888 5G, fabricata pe baza unui proces avansat pe 5 nm, Zenfone 8 este cel mai puternic Zenfone din istorie si dispune de cele mai rapide viteze 5G posibile. Zenfone 8 include, de asemenea, cea mai recenta tehnologie WiFi 6E2 cu suport pentru banda de 6 GHz, care iti ofera conexiuni mai rapide si mai stabile. Indiferent ce vrei sa faci, vei face mai rapid cu Zenfone 8!

 
 

Experimenteaza perfectiunea vizuala

Ecranul AMOLED de 120 Hz cu timpul sau de raspuns de 1 ms asigura o derulare extrem de lina a cadrelor si imagini fara efect de blur: vei aprecia viteza cu fiecare apasare! Gamutul de culoare, care acopera 112% spatiul de culoare DCI-P3, da o noua viata clipurilor video si imaginilor, iar acuratetea redarii culorilor Delta-E < 1, de top la nivelul industriei, este o garantie a faptului ca fiecare culoare va fi expusa fidel. Ecranul este, de asemenea, certificat HDR10+ pentru a scoate in evidenta detaliile chiar si din cele mai intunecate scene. Iar pentru a face ca totul sa arate bine mai mult timp, ecranul este protejat de cea mai recenta si cea mai rezistenta Corning® Gorilla® Glass Victus.

 
 

Vezi clar, in orice conditii

Tehnologia DC Dimming reduce eficient efectele de palpaire a ecranului in conditii de iluminare scazuta. Fie ca te afli in lumina directa a soarelui sau intr-o camera intunecata, Zenfone 8 iti ofera cea mai clara si mai confortabila experienta de vizionare.

   

Cea mai dura protectie

Pentru a mentine un aspect impecabil al ecranului, Zenfone 8 este protejat de cea mai recenta Corning Gorilla Glass Victus, care este chiar mai rezistenta la lovituri sau zgarieturi neasteptate. Zenfone 8 este construit pentru a fi un dur!

   

Portabilitate redefinita

Zenfone 8 redefineste designul portabil pentru a-ti oferi cea mai buna performanta, fara sa fie greu sau voluminos. Este proiectat pentru a fi usor de folosit si usor de transportat oriunde. Lasa-l pe Zenfone 8 sa te ajute, orice sarcina ai avea!

   

Control fara efort, cu doar o mana

Ecranul de 5.9 inchi al lui Zenfone 8 are dimensiunea perfecta pentru operarea cu o singura mana. Noul nostru mod One-Hand iti ofera un control deplin si confortabil folosindu-ti doar degetul mare - gliseaza in jos de pe marginea ecranului pentru a reduce dimensiunea ferestrei si pentru a aduce toate controalele la indemana. Poti ajusta cu usurinta zona de activare printr-o apasare lunga, pentru a se potrivi perfect dimensiunii mainii tale.

   

Forma perfecta pentru orice dimensiune a mainii

Un obiectiv cheie al designului lui Zenfone 8 a fost de a-l face exceptional de usor de folosit, chiar si cu o singura mana. Dupa o cercetare exhaustiva, teste si prototipuri, am ajuns la dimensiunile perfecte pentru a asigura cel mai bun acces pentru orice dimensiune a mainii.

   
   

Design irezistibil

Smartphone-ul usor Zenfone 8 a fost proiectat sa impresioneze prin aspectul sau irezistibil si nota premium conferita. Spatele curbat 3D se potriveste perfect in palma ta oferindu-ti cea mai confortabila priza pentru un control total. Pe spate, noua sticla mata ii confera un aspect curat si elegant, tot timpul. Zenfone 8 arata elegant si stilat, fiind construit sa ramana asa!

   

Un telefon care asteapta neasteptatul

Fiind certificat pentru o rezistenta la apa si praf IP68, Zenfone 8 elimina orice element neasteptat si iti permite sa te bucuri pe deplin de viata.

   

Baterie mare, dimensiuni compacte

Inauntrul corpului compact al lui Zenfone 8 se afla o baterie puternica de 4000 mAh care iti ofera putere non-stop. Pentru a o face sa reziste si mai mult, sistemul de incarcare invata automat comportamentul tau, asa ca va fi oricand pregatit pentru tine. Pentru cea mai buna optimizare a alimentarii, exista moduri automate de alimentare care iti permit sa alegi orice, de la performante optimizate la o durata de viata maxima a bateriei. Exista si un mod Avansat astfel incat sa poti personaliza consumul lui Zenfone 8 pentru nevoile tale.

   
   

Sanatate optimizata a bateriei pentru durata de viata mai lunga

Zenfone 8 are grija de bateria sa de 4000 mAh pentru a o mentine sanatoasa si pentru a-i prelungi durata de viata. Sistemul de ingrijire a bateriei are o varietate de optiuni de incarcare, inclusiv incarcare stabila, incarcare programata si o limita maxima de incarcare. Exista, de asemenea, un instrument avansat de administrare care limiteaza aplicatiile inactive din fundal pentru a oferi economii de energie cu pana la 67% mai mari. Zenfone 8 se auto-optimizeaza in permanenta pentru a oferi cea mai buna eficienta a alimentarii, indiferent ce faci.

   

Sistem dual de camere de nivel pro

Sistemul profesional de camere duale al lui Zenfone 8 captureaza fiecare moment pretios pentru tine, cu fotografii de o calitate superba in orice conditii. Camera principala de 64 de megapixeli ofera un nivel fara precedent al rezolutiei si un inalt nivel de sensibilitate la lumina, pentru fotografii perfecte pe timp de zi sau de noapte. Camera cu obiectiv ultra-larg iti ofera mai multa libertate in compunerea cadrelor si poate realiza, de asemenea, fotografii macro incredibile cu detalii extrem de apropiate. Cu Zenfone 8, fiecare moment magic este capturat cu usurinta.

   

64 MP camera cu unghi larg

  • Senzor de top Sony® IMX686;
  • Deschiderea diafragmei F1.8, dimensiune senzor 1/1.7”;
  • Dimensiune mare a pixelului efectiv de 1.67;
  • Tehnologie Quad Bayer, 2x1 OCL PDAF;
  • Stabilizare Optica a Imaginii.
   

Camera cu obiectiv ultra-largde 12 MP

  • Senzor de top Sony® IMX363;
  • Dimensiune pixel 1.4 µm;
  • Auto-focalizare duala PD;
  • Cadre macro la o distanta de 4 cm;
  • Corectie in timp real a distorsiunilor.
   

Selfie-uri care stralucesc

Echipata cu cel mai recent senzor Sony® IMX663, camera frontala de 12 MP asigura un nivel complet de detalii cu abilitatea de auto-focalizare rapida avansata. Zenfone 8 ofera oricand cele mai bune fotografii selfie.

   

Camera frontala de 12 MP

  • Senzor Sony® IMX663;
  • Dimensiune pixel 1.22 µm;
  • Auto-focalizare duala PD.
   

Adauga magia cinema-ului in clipurile tale video

Zenfone 8 iti ofera cea mai inalta calitate video si iti permite sa capturezi videouri cu actiune stabila si fluida. De asemenea, ofera uimitoare functii video in modul Pro Video, inclusiv Free Zoom si Wind Filter pentru a adauga o nota cinematografica videourilor tale. Exista, de asemenea, microfoane triple pentru captura audio imbunatatita in timpul inregistrarii: acestea activeaza modul Acoustic Focus, care iti permite sa alegi directia sunetului pe care vrei sa-l inregistrezi, eliminand sunetele nedorite.

   

O placere pentru urechile tale

Ne-am straduit sa iti oferim cea mai buna calitate a sunetului in pofida designului compact al telefonului. Boxele stereo dispun de cele mai avansate amplificatoare de sunet duale pentru un volum, o gama dinamica si un bas si un echilibru tonal mai mari. Pentru o experienta sonora si mai captivanta, Zenfone 8 a colaborat cu specialistii in optimizare audio de la Dirac pentru un sunet de basi curat si echilibrat, cu o calitate audio detaliata. Pentru a-ti oferi o experienta audio si mai buna, am adus inapoi jack-ul audio de 3.5 mm, pentru a te putea bucura de cel mai bun si cel mai convenabil sunet cu putinta!

   
   

ZenUI 8

Mai rapid, mai usor si mai inteligent

ZenUI 8 urmareste sa faca totul mai usor intr-un mod mai inteligent, combinand simplitatea cu viteza, oferindu-ti o experienta atent cizelata cu diverse personalizari care iti permit sa creezi o interfata potrivita cu adevarat nevoilor tale. Pregateste-te si afla mai multe despre noile functii ale interfetei ZenUI 8.

   
  • Design simplu si curat bazat pe varianta stock a sistemului Android pentru a se potrivi perfect cu nevoile tale;
  • Control fara efort cu o singura mana, care este la doar un gest distanta;
  • Prioritizeaza performanta sau extinde durata de viata a bateriei cu moduri care pot fi comutate cu usurinta;
  • Acces instantaneu la actiunile tale favorite. Stabileste-ti propriile reguli;
  • Ajusteaza automat aplicatiile la o schema de culori intunecata pentru un aspect simplu si confortabil.
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Retea
      5G
    • 3G
      Da
    • 4G
      4G
      5G
    • Culoare
      Black
    • Dimensiuni
      68.5 x 148 x 8.9 mm
    • Greutate
      169 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Giroscop
      Amprenta
      Recunoastere faciala
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina
      Senzor gravitational
    • Alte caracteristici generale
      An aparitie: 2021
      Waterproof
      Dustproof
      RO-ALERT
  • Procesor
    • Frecventa
      2.84 GHz
      2.42 GHz
      1.8 GHz
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.9
    • Rezolutie
      2400 x 1080
    • Generalitati display
      120 Hz
      Corning Gorilla Glass Victus
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Dual Band
      Wi-fi direct
      Wi-fi hotspot
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • Bluetooth
      A2DP
      aptX
      EDR
      AptX HD
      5.2
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
    • USB
      USB Type C
      Jack 3.5 mm
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera
      2 camere
    • Camera principala
      12 MP Ultrawide
      64 MP Wide
    • Camera frontala
      12 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      HD
      Full HD
      4K
      8K
  • Acumulator
    • Capacitate acumulator
      4000 mAh

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.