Telefon Mobil Asus Zenfone Zoom ZX551ML 64GB White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Asus Zenfone Zoom ZX551ML 64GB White de la ASUS

Descriere
 
 

O noua era in segmentul fotografiei mobile


ZenFone Zoom este cel mai subtire smartphone din lume capabil sa ofere un zoom optic 3x cu ajutorul obiectivului foarte inovativ cu 10 elemente optice marca HOYA, ce ofera detalii excelente si claritate superioara – si pana la 12x zoom total.

 

Mai multa putere cu zoom-ul optic 3x


Pentru a crea cel mai subtire smartphone din lume capabil sa ofere un zoom optic 3x a fost necesar un efort ingineresc deosebit — dar ASUS este intotdeauna in cautarea incredibilului. Acum nu mai trebuie sa luati cu voi o camera foto digitala obisnuita pentru a putea vedea lumea mai indeaproape: cu sistemul de zoom optic 3x al modelului ZenFone Zoom si sistemul deosebit de solid de stabilizare optica a imaginii (OIS), dar si al blitz-ului dual-LED Real Tone pentru iluminare perfecta si al sistemului revolutionare de focalizare automata laser in 0.03 secunde, veti putea realiza fotografii deosebit de clare in orice conditii.

 

Zoom optic 3x

 


ZenFone Zoom este echipat cu un sistem incredibil de zoom optic 3x, cu o distanta focala de 28-84mm. Poti micsora semnificativ distanta intre pozitia ta si cea a obiectului pe care doresti sa-l fotografiezi. Surprinde imagini mai clare ca niciodata si transcende felul in care vezi lumea inconjuratoare.

 
 

Tehnologie de ultima generatie pentru un zoom optic 3x


Obiectul foarte inovativ, cu 10 elemente optice, al modelului ZenFone Zoom a fost creat de catre expertii in tehnologii foto ai firmei japoneze HOYA. Impreuna, am create un obiectiv cu elemente asferice, fabricat dintr-o sticla special conceputa si finisat printr-o tehnica numita ”Taietura-D” (D-cut), o premiera la nivel mondial. Acesta este combinat cu motorase pas-cu-pas duale, de inalta precizie, si dispune de o configuratie periscopica foarte inovativa, pentru a maximiza lumina si realiza fotografii la cel mai ridicat nivel calitativ – permitandu-va in acelasi timp sa beneficiati de un zoom optic 3x pentru claritate deosebita in cazul fotografiilor portret.

 

OIS cu 4 STOP-uri pentru a beneficia din plin de puterea zoom-ului optic 3x


Fiecare cadru surprins cu ajutorul camerei PixelMaster de 13MP cu care a fost dotat modelul ZenFone Zoom este imbunatatit in mod automat prin intermediul solutiei de stabilizare optica a imaginii (OIS), cu performante la nivel de DSLR. Aceasta face posibile durate de expunere de 16 ori mai lungi, asigurand astfel faptul ca imaginea este stabila, clara si detaliata chiar si in cazul imaginilor in miscare. Sistemul OIS poate surprinde cadre la viteze de declansare cu 4 stop-uri sub cele oferite de camerele fara sistem OIS – oferind un nivel superb de claritate chiar si in conditii de iluminare slaba.

 

Forma perfect adaptata functionalitatii

 


ZenFone Zoom canalizeaza forma deja traditionala a unei camere profesioniste intr-o carcasa ultra-subtire, de doar 5mm, fabricata dintr-o singura bucata, pentru confort si functionalitate de ultima generatie. Senzatia foarte placuta la atingere oferita de finisajul din piele de pe partea din spate a modelului ZenFone Zoom contrasteaza intr-o maniera deosebita cu carcasa metalica de inalta precizie – functionalitatea si eleganta finisajului fiind insa intr-o armonie perfecta. Sunt necesare nu mai putin de 201 proceduri de inalta precizie pentru a crea perfectiunea care dureaza pentru totdeauna.

 

Camera la nivel DSLR, performante la nivel de PC


Atinge viteze de reactie similare unui sistem desktop cu ajutorului procesorului quad-core pe 64 de biti, a celor 4GB de memorie RAM si a timpului de raspuns ultra-rapid de 60ms – toate protejate de catre solutia foarte rezistenta Corning® Gorilla® Glass 4.

 

Zoom optic 3x oriunde te-ai duce

 


ZenFone Zoom este foarte rapid in orice situatie de utilizare. Beneficiaza de vitezele supreme oferite de catre conexiunile din Categoria 4+ LTE, si partajeaza instantaneu fotografiile remarcabile realizate cu ajutorul lui ZenFone Zoom indiferent unde te-ai afla – si la un nivel incredibil de detaliu.

 

Reincarcare ultra-rapida pentru o experienta de zoom optic 3x extraordinara

 


Bucura-te de o experienta fotografica deosebita de-a lungul intregii zile cu ajutorul bateriei cu capacitate ridicata, de 3000mAh. In plus, ASUS BoostMaster accelereaza viteze de reincarcare de 3.6 ori, micsorand timpul de asteptare si prelungind experienta de utilizare a zoom-ului optic 3x.

 
 

 

Producator: ASUS
Specificații

Telefon mobil ASUS ZenFone Zoom, Dual Sim, 64GB, 4G, Ceramic White

 
Cod: ZX551ML-1B042WW
 
 

Tip Telefon:

Smartphone

Sloturi Sim:

Dual Sim

 
General

Touchscreen:

Da

Tastatura QWERTY:

Nu

Tip tastatura:

Standard

Retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: 1900 / 2100
4G

Model Procesor:

Intel Atom Z3580 Quad Core

Frecventa procesor:

2300

Culoare:

Alb

Dimensiuni (W x H x D mm):

78.8 x 158.9 x 11.95

GPS:

Da, cu A-GPS si GLONASS

Greutate (g):

185 g

Sistem de operare:

Android v5.0 (Lollipop)

Tip SIM:

MicroSIM

 
Memorie

Slot memorie (tip):

MicroSD (pana la 128 GB)

Memorie RAM:

4 GB

Memorie interna:

64 GB

 
Afisaj

Tip display:

IPS

Rezolutie (pixeli):

1920 x 1080

Numar culori:

16 M

Diagonala display (inch):

5.5

Functii:

Corning Gorilla Glass 4
Full lamination
Anti-fingerprint coating 
GloveTouch
Asus TruVivid

 
Conectivitate

GPRS:

Da

Tehnologie Bluetooth:

v4.0 (A2DP si EDR)

Tehnologie wireless:

802.11 a/b/g/n/ac
Wi-fi direct

NFC:

Da

USB:

Micro USB

Porturi:

1 x Jack 3.5 mm

 
Foto video

Rezolutie camera (Mp):

13

Blitz integrat:

Dual LED

Camera secundara:

5 MP

Caracteristici foto/video:

Auto Focus
PixelMaster
High Dynamic Range (HDR)
3x optical zoom
Optical image stabilization (OIS)

 
Alimentare

Capacitate (mAh):

3000

Tip baterie:

Li-Polymer

 
Comunicare

Mesagerie:

SMS / MMS / IM / Email

Browsing:

Da

E-mail:

Da

 
Multimedia

Redare video:

Da

Redare audio:

Da

 
Altele

Senzori:

G-senzor
E-compass
Gyroscope

Senzor de proximitate
Senzor de lumina ambientala

Hall Sensor

Altele:

Lentile HOYA cu 10 elemente
Senzor Panasonic

 
 
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.